Krepp írta:
Simán kimehetnénk oda csömörködni!! És csinálhatnánk egy házi bajnokságot, persze csak saját felelősségre
Voltam ma gyakorolni!
És bár tudom, hogy nem túl racingos, széles gyári lábtartóm van (katonai), de letettem a kanyarokban! Marha jó érzés! Most már büszkén fogom mutogatni a félig elkopott lábtartó gumit.
Gumi is széltől szélig kopott!
Stravkó írta:
Én ott leszek! Nekem kötelező!
Aki a környéken lakik,és tervezett motorozást holnapra,az jöjjön el!
Illetve holnap lesz az Apollo repülősnap is az egri sportrepülőtéren,a felvonulásunk végállomása ott lesz (már meg van beszélve),jó buli szokott lenni,kint lesz TV-Rádió,lehet enni,inni,repülni! Illetve most van a XI. Egri régi jármű-találkozó és túra,ők is minden évben fölvonulnak a reptéren!
Üdv:Stravi
Láttunk Stravi a TV2-ön.
Ha lett volna rá időnk, mi is ott lettünk volna.
(Azért az Mz Club-ot megemlíthetted volna.)
NO FEAR!..........MZ SAFETY BIKE TEL: +36 20 4125496
Dénes írta:
Szalonnasütéssel egybekötve jó kis program lehet!
-rendes futam
-leggyorsabb kör egyedül
-gyorsulás
-offroad a hegyoldalban
-offroad gyorsaság, ügyességi verseny
Húúú
Ezzaz Dénes látom megfogott az ötlet, a célegyenes a bejálatba lenne és akkor könnyen elzavarhatnánk a sárkánykocogósHvcsket.
Hegyi terepen felfutó gyorsulási? Az durva lenne..
Belső nélküli első külső hátsó belsővel..
Szinter, pipa.
"Ennek a motornak az a különlegessége..... Hogy az enyém..."
kiss.viv251 írta:MOTOROSOK!!!!
Holnap gyülekező Egerben 14.30-ig az Ady úton!
Az elmaradt Egri motorverseny kárpótlásáért, összegyűlnek a környékbeli motorosok, és egy kis helybéli felvonulást iktatunk be.
Aki tud jöjjön!!!!
Rendőrségre is be lett jelentve,így ha lehet akkor csak olyanok jöjjenek akiknek van papírjuk és normális motorjuk is!
Ez ügyben felelősséget nem vállalunk.
Elég nagy létszámra számítunk! ( eddig b. 30 fő )
Sokan vannak ott (futnak, bicóznak, autókkal baszkurálnak, sárkányt eregetnek stb.), főleg ha jó az idő. Bár ha korán megyünk és kiközösítjük.... Elvégre közút, vagyis a miénk!
Erről van szó, amugy: (egy félbehagyott -el sem kezdett lakópark útja)
kiszsebi írta:Nézegetem a racingosokat is, szerintem ez őket is érdekelné: még az ősszel kéne egy gurulást szervezni Tatabányára, ahol az offroad különítménye gyorsult egyet (Dénes, Krepp, Alfa és Kill3r).
Szerintem a dzsindzsásban még szalonnát is süthetnénk.
Simán kimehetnénk oda csömörködni!! És csinálhatnánk egy házi bajnokságot, persze csak saját felelősségre
Belső nélküli első külső hátsó belsővel..
Szinter, pipa.
"Ennek a motornak az a különlegessége..... Hogy az enyém..."
kiss.viv251 írta:MOTOROSOK!!!!
Az elmaradt Egri motorverseny kárpótlásáért, összegyűlnek a környékbeli motorosok, és egy kis helybéli felvonulást iktatunk be.
Aki tud jöjjön!!!!
Rendőrségre is be lett jelentve,így ha lehet akkor csak olyanok jöjjenek akiknek van papírjuk és normális motorjuk is!
Én ott leszek! Nekem kötelező!
Aki a környéken lakik,és tervezett motorozást holnapra,az jöjjön el!
Illetve holnap lesz az Apollo repülősnap is az egri sportrepülőtéren,a felvonulásunk végállomása ott lesz (már meg van beszélve),jó buli szokott lenni,kint lesz TV-Rádió,lehet enni,inni,repülni! Illetve most van a XI. Egri régi jármű-találkozó és túra,ők is minden évben fölvonulnak a reptéren!
MOTOROSOK!!!!
Aki tud jöjjön!!!!
Nézegetem a racingosokat is, szerintem ez őket is érdekelné: még az ősszel kéne egy gurulást szervezni Tatabányára, ahol az offroad különítménye gyorsult egyet (Dénes, Krepp, Alfa és Kill3r).
Szerintem a dzsindzsásban még szalonnát is süthetnénk.
Én is jövök. Lehet hogy jön barátnőm, még nem tudom. Viszont a találkozóhely nem lenne jobb a dunakeszi auchan parkolóban? Akkor nem kell átmenni, majd visszajönni a dunán.
Killer! Találkozunk valahol útközben? Szokásos hely soroksáron?
Nekem okés a szombat 10 óra. Én akkor biztosan mennék, mert jó időt mondanak
Szerintem ha most lesz elég jelentkező, akkor menjünk, majd következő héten pedig Balassagyarmatot is célba vehetnénk. Viszont 2 napra én nem tudok menni idő és sátor hiányában. Persze ez még elég képlékeny.
Most hétvégén tuti jó idő lesz, jövőhéten meg nemtudom...
De az ötlet nem rossz Fricitől... Majd valamit kitalálunk...
Balassagyarmatra egyébként is terveztem, hogy elmegyek. Bár szerintem nekem a 2 nap nem fog összejönni...
Akkor eddig 3 talán van?
Plunk? Molcsaba? Nektek is közel lenne.
"...köd előttünk köd utánunk amíg élünk meg sem állunk,
köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."
Dénes írta:Ha nem ígérkeztem volna már el haverokkal egy gyalogtúrás sütögetésre, mennék. Jövőhéten (is)?
Egyébként lassan már felkészülhetünk a nyárzáró, utolsó nyárzáró, legutolsó nyárzáró gurulásokra.
Tavaly ha jól emlékszem 4-szer búcsúztattuk a szezont.
Duna parti sütögetés
Velencei-tó ELKERÜLŐ túra
Börzsöny-túra
Ha nem ígérkeztem volna már el haverokkal egy gyalogtúrás sütögetésre, mennék. Jövőhéten (is)?
Egyébként lassan már felkészülhetünk a nyárzáró, utolsó nyárzáró, legutolsó nyárzáró gurulásokra.
Tavaly ha jól emlékszem 4-szer búcsúztattuk a szezont.
Duna parti sütögetés
Velencei-tó ELKERÜLŐ túra
Börzsöny-túra
Most hogy kiesett nyaki party-ja, és ilyen szép idő lesz, szervezhetnénk egy gurulást hétvégére szerintem. Valami kis szalonnasütéses, szerpentinezős útra gondoltam...
Most hogy kiesett nyaki party-ja, és ilyen szép idő lesz, szervezhetnénk egy gurulást hétvégére szerintem. Valami kis szalonnasütéses, szerpentinezős útra gondoltam...
Ha jövő hétvégén lesz (péntek-vasárnap), arra én is benevezek. Remélem az időjárás kegyes lesz és mehetek, illetve nem szól majd semmi/senki közbe. Talán még a Csütörtök is jó nekem.
Máté írta:
Most volt nálunk a szakirány választás, és most derül majd ki mindenféle csoportbeosztás az első órákon, valamint a személyes kontakt se árt a tanárral.
Persze, tudom, gyakorlatokra be kell menni feliratkozni. Bár a végén (utolsó 2-3 félév) már inkább beküldtem valakit h írjon fel...
gabsic írta:
Na ez engem anno sok mindenben nem zavart. Első héten többet ültünk az egyetemi kocsmában mint az előadókban.
Vagy ha épp a kötelező kocsmavizitek miatt nem tudsz menni motorozni akkor nem szóltam...
Szerk: nem csak az első héten ültünk ott annyit...
Most volt nálunk a szakirány választás, és most derül majd ki mindenféle csoportbeosztás az első órákon, valamint a személyes kontakt se árt a tanárral.
Máté írta:
Jövő héten pedig nekem már kezdődik az egyetem.
Na ez engem anno sok mindenben nem zavart. Első héten többet ültünk az egyetemi kocsmában mint az előadókban.
Vagy ha épp a kötelező kocsmavizitek miatt nem tudsz menni motorozni akkor nem szóltam...
Szerk: nem csak az első héten ültünk ott annyit...
Tudom kicsit megkésve, de most kaptam a linket. Ironman fürdési lehetőség!
Nekem lenne kedvem, de én vagy csütörtök péntek környékén, vagy vasárnap tudnék menni. Szóval lényegében nekem szombat nem jó, egyenlőre úgy néz ki. Jövő héten pedig nekem már kezdődik az egyetem.
Mindenképpen jövő hét elejére gondoltál?