Nekem a Futárnál a Peti (a boltosRR_ZOZY írta:Ja és hol lehet kapni túlméretes súbert?
 ) szerzett egyet, azt mondta véletlenül találta a cuccai között, de ugyanannyi pénz volt mint a -2 tizedes (= már az elején zörög mint a szar) utángyártott.
  ) szerzett egyet, azt mondta véletlenül találta a cuccai között, de ugyanannyi pénz volt mint a -2 tizedes (= már az elején zörög mint a szar) utángyártott. 36 a súber mérete elvileg. Az utángyártottak tök jók, azzal a hibával h 35,8nál kisebbek. Ez perselyezéshez épp ideális, szépen lehet illeszteni. Ezt javaslom amúgy. Bambi szerint a teljesítményt nem befolyásolja h kicsit kisebb, és a vasperselyben meg örök élet, nem kopik oválisra.
Amiért én nem perselyeztem h akkor nem volt 10 ropim rá (mai napig sincs, csak esztétikai probléma). De amúgy az minden tekintetben jobb.

](./images/smilies/eusa_wall.gif) ) A kérdésem az volna, hogy honnan tudnék szerezni gyári súbertűt? Amit Szegeden a Rollernél kaptam, annak a vége nem olyan kúpos, nem annyira vékony, mint az eredeti és így egy rakat szr a motor... beállítani nem lehet, fölülről 3. állásban fehér gyertya össze vissza szaggat, rángat. 4. állásban melegen már jó de hidegen rángat, könnyen lefullad. 5. állásban könnyen indul, szépen jár azt leszámítva, hogy rengeteget kap.. koromfekete nyálas gyertya, magasabb fordulatszámon ledarál....
  ) A kérdésem az volna, hogy honnan tudnék szerezni gyári súbertűt? Amit Szegeden a Rollernél kaptam, annak a vége nem olyan kúpos, nem annyira vékony, mint az eredeti és így egy rakat szr a motor... beállítani nem lehet, fölülről 3. állásban fehér gyertya össze vissza szaggat, rángat. 4. állásban melegen már jó de hidegen rángat, könnyen lefullad. 5. állásban könnyen indul, szépen jár azt leszámítva, hogy rengeteget kap.. koromfekete nyálas gyertya, magasabb fordulatszámon ledarál....

, 4000es fodulathoz 5.ben max negyed gázkar állás kell neki, fogyasztás max 4.5 élvezetesen használva. Súbert gyári magasságban (felülről a 3.) főfúvóka 135ös. Kis gázzal alacsony fordulaton (max 3000) 1-2 perc? után üresben felpörgetve nagyon lassan esik vissza a fordulat, illetve hah ilyen menet után gyorsulok 3.ban baromi nyomatékosan indul meg, a szokottól eltérően. Mit állítsak,h normális legyen? Hidegen füstöl, de normális használat mellett semmi.
, 4000es fodulathoz 5.ben max negyed gázkar állás kell neki, fogyasztás max 4.5 élvezetesen használva. Súbert gyári magasságban (felülről a 3.) főfúvóka 135ös. Kis gázzal alacsony fordulaton (max 3000) 1-2 perc? után üresben felpörgetve nagyon lassan esik vissza a fordulat, illetve hah ilyen menet után gyorsulok 3.ban baromi nyomatékosan indul meg, a szokottól eltérően. Mit állítsak,h normális legyen? Hidegen füstöl, de normális használat mellett semmi.

(
(