Igen azt már én is tapasztaltam, egy párszor kihozta belőlem az állatotetzzsolt írta:Kassain lévő bolti srác ts levegőszűrőt akart adni Etz-hez 1.5 éve szaktudása annyi mint tyúknak az ÁBC-hez!!
Pedig alapba jámbor vagyok
Igen azt már én is tapasztaltam, egy párszor kihozta belőlem az állatotetzzsolt írta:Kassain lévő bolti srác ts levegőszűrőt akart adni Etz-hez 1.5 éve szaktudása annyi mint tyúknak az ÁBC-hez!!
Én is Ő rájuk szavazokHalhatatlan írta:a péterfia utcai a legjobb!Sokkal olcsóbb mint a Hüse!!!!!
festékes írta:Debrecenben a Péterfia utcai motorbolt:0652420372 a telszámuk,illetve az Kassai úton van egy meg Hüséék a Bethlen utcán,viszont gyári cuccok nem nagyon vannak,csak ut.gyártott,legalábbis én ezt tapasztaltam,de sztem a legtöbb helyen így van
Többek közt engem is.Meg szerintem már nincsenek is.gabsic írta: Extreme tradert szerintem ne ajánlagassuk... Jó pár embert átb@asztak itt is, nagyon nem korrekt cég!
Extreme tradert szerintem ne ajánlagassuk... Jó pár embert átb@asztak itt is, nagyon nem korrekt cég!etzzsolt írta:http://motoroswebaruhaz.hu/sct/0/
http://e-motorparts.addel.hu/index.php
Sokk érdekesség van benne elérhető áron!!!
Viszont nagyon alaposan összeragasztotta a blokkot, órákig szedtem le a tömítőanyagot. Annyira alapos volt, hogy a blokk két fele közé még tömítést is tett, ami még a gyári robbantott ábrán sem szerepel és a boltosok is csak néztek nagyot, mit keresek.csoka írta:Részvétem a szerencsétlen javításodhoz.Az ilyen szaralakok sok motort tönkre tesznek,és sok motorost kiábrándítanak a szeretett motorukból.Szerintem a fórumon keress a közeledben megbízható szerelőt.
Köszönöm ez segítene, nem szeretném úgy összerakni, hogy bizonytalan a tartása. Közben a láncot megmértem rendesen, benne van a 8-10 mm-es lógásban, csak rossz volt az elképzelésem, bele mértem a lánc vastagságát is.Seclusion írta: Kis lánckerekem szerintem van főtengőre. Ha érdekel, akkor szólj, és megnézem.
Szia!Pötyee írta:Nekem is lenne egy kérdésem, ha már van ilyen topik.
Hol találok GYÁRI láncvédő gumit 250/1-eshez? az utángyártottat nem lehet szépen feltenni, összevissza gyűrődik és kidarálta már a lánc az oldalát.
A megtisztelő segitséget előre is köszönöm!
Kis lánckerekem szerintem van főtengőre. Ha érdekel, akkor szólj, és megnézem.Thorwald írta:Az újnak mondott kis lánckerék meg láthatólag a mintának adott elsz@rt lánckerék, amit esztergán húztak le, így kb 1 mm-es sávon ül fel a főtengelyre.
Nem tudom a nevét, de múltkor a futárban nem kaptam fogtam magam sétáltam 15 métert oda is nagy betűkkel ki van írva hogy motorosbolt és MZ és stb, és ott volt még bütyök. (akkor). Egyébként ha régi bütyök is megteszi azt pont nemrég kaptam kettőt szóval ha kell tudok adni akár én is...Seri19 írta:
4kelemen?
ambrusviktor írta:
Én nemrég a futármotorosbolt mellett (kb 15m) lévő boltban vettem, de talán a futárban is van.
Én nemrég a futármotorosbolt mellett (kb 15m) lévő boltban vettem, de talán a futárban is van.bendeguz írta:Megszakító bütyköt keresnék 250-es ETZ-hez, 2 db-ot. Már pesten végigtelefonáltam az összes boltot, sehol nincs, nem is volt, és nem is lesz. Tudtok üzletet, ahol lehet kapni?
Érdekes hogy itt is ugyanaz a Huber van Vitonként árusitva.de legalább itt drágábbAtilla írta:
Természetesen a felirat, 700 pénzért nem veszel viton szimeringet!
Természetesen a felirat, 700 pénzért nem veszel viton szimeringet!gabsic írta: Vagy a kép rossz, vagy a felirat, nem tudom, ha most épp onnan akarnék venni akkor megkérdezném tőlük.
Vagy a kép rossz, vagy a felirat, nem tudom, ha most épp onnan akarnék venni akkor megkérdezném tőlük.Atilla írta:Megnéztem a boltot, rögtön a főoldalon megjelent ez: http://webmotors.hu/spd/2100000066094/S ... 7X_7_VITON
Viton mi?
Zöld színű HUBER feliratos kenődős fajta fos az, nem viton!
Van egyáltalán Magyarországon olyan MZ-s bolt, ahol nem hazudoznak össze-vissza?
Elég sok minden van. Jónal tűnik.gabsic írta:Ha már boltajánló...
Netes vásárláshoz ajánlom mindenkinek a http://www.webmotors.hu -t, ugyanaz a választék mint ExtremeTradernél, csak itt sok esetben jobbak az árak, és EMBERI HOZZÁÁLLÁS van a vevőhöz. Értsd: telefonon érdeklődök, és visszahívnak a válasszal, stb.
Ha gond van korrekten kezelik a problémát. Én már csak tőlük rendelek cuccot
Csak nem szereztél még egy gépkoffert?young boys írta:
Na ezért lesz nekem 2 db oldaltáskám...
A bukó meg el fér a kezemen...vagy rá láncolom a gépre...
Nagyon nem bírom a hátsó dobozokat...
a hátsó villába is kell szilent, én arra gondoltam. Olyat meg akár a Mofában is kaphatsz. Én azt hiszem, a Hubernél vettem.DrV írta:Azt gondoltam, egyértelmű, h a hátsóba kell, mert elöl nem tudom, h hova kellene betenni
Hátsóba kell. Gondolom a szilent az a lengéscsillapító aljánál és tetejénél lévő gumik, ahol a vázhoz, lengővillához csatlakozik. Ez csúnyán magyartalanra sikeredett mondat lett, de remélem érthető. Perpillanat fáradtságom okán szövegértésem olyan, mint egy átlagos középiskolásnak...
Azt gondoltam, egyértelmű, h a hátsóba kell, mert elöl nem tudom, h hova kellene betennikiszsebi írta:a villába?DrV írta:ETZre szilentet hol érdeme venni pesten?
mindenképp olyan helyen, ahol be is szerelik...
de sajna nem tudok ilyet.
a villába?DrV írta:ETZre szilentet hol érdeme venni pesten?
Na ezért lesz nekem 2 db oldaltáskám...nova001155 írta:Kíváncsiságból kérdeztem hogy belefér-e a buko de találtam a futármotorosboltban 9900 ért ugyan ezt lehet majd onnan fogom megrandelni ha megveszem de még nem 100% arra kellene ha valahova megyek beledobom a táskát azt jóvan nem mindig a hátamon lógjon már mert az agyamra megy.
Én pontosan azt vettem, 45l, Ztech Motor van ráírva. Figyelj a rögzítő pöckökre, és az alaplap se valami virgonc.nova001155 írta:Kíváncsiságból kérdeztem hogy belefér-e a buko de találtam a futármotorosboltban 9900 ért ugyan ezt lehet majd onnan fogom megrandelni ha megveszem de még nem 100% arra kellene ha valahova megyek beledobom a táskát azt jóvan nem mindig a hátamon lógjon már mert az agyamra megy.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég