Kiárusítás!
Eladó ETZ 125-ös blokk, teljesen felújítva.
A blokk teljesen működőképes, most is egy motorban van, bár használva abszolút nincs.
A blokkhoz adok egy karburátort, a karburátor és a hengert összekötő darabot, gyújtás állórészt, gyújtótrafót gyertyapipástól, biztosítéktáblát, FESZSZABÁLYZÓT.,EGYENIRÁNYÍTÓ diódahidat, váltó és berúgókart. Ezenkívül tudom még adni a blokk felfogatásához szükséges lemezeket is.
A motornak töltés és gyújtásproblémája nincs!
Sebességeket szépen dinamikusan veszi. Az üresjárat visszajelző rész is üzemel. Most fel van töltve olajjal, de ha azt kéri valaki, hogy postázzam akkor biztonság kedvéért az olajat leengedem belőle.
20 ezer Forintra tartom ezt így mind amit leírtam. Jelképes ár, a blokk felújíttatása volt csak 25ezerbe baráti áron munkadíj nélkül, és akkor még hol vannak az apróságok
Ezenkívül van egy ETZ 250 es blokkom is. 15ezer forintért elvihető. Ez is üzemképes. Gyújtás állórésze le van véve. Ehhez tudom adni a karburátort, gyújtótrafót, mechanikus fesz. szabályzót, blokk felfogatásához szükséges konzolokat, berúgó és váltókart. Ez a blokk is nem rég lett felújítva, kevés kilóméter van a háta mögött.
És ráadásként alkatrésznek van egy bontott ETZ 125-ös blokkom is karburátorral, és pár alkatrésszel + egy a blokkban található duplasoros lánc is.
Ennek az ára 10 ezer forint.
Csere érdekel üzemképtelen vagy akár totálkáros simsonra is.