Tedd ki az alkatrészt keresek topicba, hogy mit keresel... Hátha valakinek van épp, amit szeretnél. Talán gyorsabb is lenne

Cic
Jé tőled vettem a cuccokat a börzén...asszemDAni írta:
sziasztok vannak eladó alkatrészeim 250es etzhez ha érdekel esetleg valami belőle írj egy emailt: k.dan@freemail.hu
hy, irtam mail-t, mikor valaszolsz ra? udvDAni írta: sziasztok vannak eladó alkatrészeim 250es etzhez ha érdekel esetleg valami belőle írj egy emailt: k.dan@freemail.hu
jarumasz írta:Holnap hazamegyek, és összeírom mik vannak 250, vagy /1-hez. Ha valakinek valami kell, postaköltségért odaadom.![]()
Üdv skacok
bomber93 írta:jarumasz írta:Ha valakinek kell Ts 250, vagy 250/1.-hez cucc, akkor elküldöm, csak postaköltségen.
Holnap megnézem mi van, és a jövő héten írok.
Csak segíteni szeretnék.![]()
Nektek mindent.
Nincs sok minden, de azt is odaadom.
Széles utat mindenkinek.
jarumasz írta:Ha valakinek kell Ts 250, vagy 250/1.-hez cucc, akkor elküldöm, csak postaköltségen.
Nektek mindent.
Széles utat mindenkinek.
jarumasz írta:Ha valakinek kell Ts 250, vagy 250/1.-hez cucc, akkor elküldöm, csak postaköltségen.
Nektek mindent.
Széles utat mindenkinek.
Írtam pü-t.bakimate írta:Sziasztok!
Nagymotor vásárlása miatt sürgősen eladóvá vált alkatrészeim, motorjaim:
Utángyártott új:
ES125/150 - korai TS125/150 kipufogódob, ferdén vágott véggel - 10000 forint
ETS250 szürkeházas bovdenszett (4 db) - 4000 forint
Gyári új:
TS250 hengerfej - 4000 forint
Trophy indexekhez búrák (borostyán fedél) - 2000 forint/pár
Trophy250 kuplungbovden - 2000 forint
Trophy hátsó lámpa komplett - 12000 forint
Heidenau K36 gumi, 110/80-16 - 11000 forint
Használt:
Dellorto VHSA 32 milliméteres, síktolattyús karburátor, kompletten - 15000 forint
ETZ elektronikus gyújtás, komplett - 10000 forint
Trophy hátsó lámpa, patinás, de szép - 8000 forint
Motorok:
2 db Trophy 125/150, papírok nélkül, az egyik könnyen üzemképessé tehető (tavaly motoroztam vele), a másik donornak való, a kettő együtt - 25000 forint
Honda Eve robogó (http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/ ... ve-4015366), jelenleg kuplung hibával, de azonkívül mindene működik - 40000 forint
TS125, még a régi fajta első villával (32mm) szép állapotban, szürke forgalmival, 3 betű-3szám rendszámmal - 40000 forint
Ezenkívül van még sok más is, kérdezz nyugodtan, hátha van amit keresel! Postázás előre utalás esetén megoldható.
70/391-05-08, bakimate kukac gmail pont com
Küldtem egy üzenetet a karbival kapcsolatban
Hello
Bambi Mester!bambi írta:Eladó alkatrészek:http://picasaweb.google.hu/bambi.alkatreszek/Elado
Első teló elkeltbambi írta:Eladó alkatrészek:http://picasaweb.google.hu/bambi.alkatreszek/Elado
okAlfa írta:Csak mert ha nem lesz kész Júliusban nem baj, csak akkor előre hozhatnánk a másik adag szervizt, a folyások megszüntetését és a kuplung könnyítésétbambi írta:mint minden mostanában lassan halad![]()
a külsősökkel mindíg baj vanés akkor a kémény maradna augusztusi kiadásnak.
Csak mert ha nem lesz kész Júliusban nem baj, csak akkor előre hozhatnánk a másik adag szervizt, a folyások megszüntetését és a kuplung könnyítésétbambi írta:mint minden mostanában lassan haladz25z írta:Bambi! Hogy all a kipuffproject?![]()
a külsősökkel mindíg baj van
neten találsz leírást hozzáAlfa írta:Az a colortest üveggyertya vagy mi az hogy működik?![]()
A kipuffról épp ma akartam én is kérdezni
töröltembakimate írta:A forgalmis TS váz elkelt.
mint minden mostanában lassan haladz25z írta:Bambi! Hogy all a kipuffproject?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég