Nekem annyi volt,egy ezres.15 perc és no kinlódás meg bosszúságconus írta:vidd el gumishoz. 1000 Ft körül leszedi és felrakja a másikat.![]()

Ilyenekkel mentünk 24óráson, ajánlom!rolymoto9 írta:Hali mindenkinek
Lenne egy olyan kérdésem hogy ez a gumi 125-ös ETZ-re jó lenne-e hátra méretileg?
http://www.r17.hu/index.php?page=shop.p ... &Itemid=26
Válaszotokat előre is köszöntem!
jó.rolymoto9 írta:Hali mindenkinek
Lenne egy olyan kérdésem hogy ez a gumi 125-ös ETZ-re jó lenne-e hátra méretileg?
http://www.r17.hu/index.php?page=shop.p ... &Itemid=26
Válaszotokat előre is köszöntem!
Futófelületre semmiképp, meg az ülést sem meg a kormánycsutkát és a lábtartót sem szokás szilikonozniRR_ZOZY írta:Bocs hogy belepof, de szilikont ne fújkáljatok a guminak még a közelében se nagyon. Könnyebb halál a kötél...![]()
Nekem első hátsóval ez van. Vadiúj Heidenau gumik szintén új Vee Rubber belsővel, profi gumis által szerelve. 1 hét mind enged fél bart, de utána tovább meg nem. Tudja a fene, kúton néha ellenőrzöm és jó az úgyconus írta:emberek!
reggel behaltam... lüke tónyó lakótársam aki nagy bicikli fan, úgy oldotta meg a hátsó keréknél azt h 1,5 nap alatt leeresszen a gumibelső, hogy töltött bele 1 dl tejet. halál komolyan mondom. ez történt egy hete. azóta nem kellett levegőt fújnia a kerékbe.
működhet ez müzü 18"-as belsőnél is?
azért kérdezem, mert qrvára bosszantó, hogy első kerékbe zsír új belsőt tetettem a gumis arccal, ott a szemem láttára szakszerűen kicsomagolta, beletette, géppel szépen körbevezette a külsőt ami szintén zsír új stb. és kb 1 hét elteltével az első gumi leereszt kb fél bar-t. a hátsó gumival nincs ilyen probléma.![]()
szerintetek? hallott már valaki ilyen hekkelésről?
hell írta:Valaki annó érdeklődött mennyit fut a HEIDENAU k36! Nekem kb. 15000km után ilyen lett!
Köszönömz25z írta:HaPi írta:3.25coll = 3.25x25.4 = 82.55mm --->ez most a gumi futófelület szélessége vagy magassága
ezen az oldalon kicsit lentebb ugy maj 26-i hsz-nal te is megtalalod a linket
HaPi írta:3.25coll = 3.25x25.4 = 82.55mm --->ez most a gumi futófelület szélessége vagy magassága
Igen volt Aprilián nekem!Papszi írta:Kawabiker!
Nekem Pirelli van fent hátul, de szerintem nagyon kemény keverék. Te nézted már ezt a Pirellit, hogy mennyire puha?
4,10-es gumit minek akarsz hátra tenni, mikor a gyári előírás 3,50x18?Papszi írta:Gyurmooo!
Ezek a gumik MZ-re elég drágák! 4.10 -18-as gumi 19000FtMost 110/80-as van fent hátul, ami a 4.10 - 18-nak felel meg. Így lehet marad a Heidenau, az max 15000 Ft ebben a 110es méretben.
Papszi írta:Gyurmooo!
Ezek a gumik MZ-re elég drágák! 4.10 -18-as gumi 19000FtMost 110/80-as van fent hátul, ami a 4.10 - 18-nak felel meg. Így lehet marad a Heidenau, az max 15000 Ft ebben a 110es méretben.
TL = Tube Less tehát tömlő nélküli változathell írta:Már csak annyi a kérdés mit jelent a tipus végén a (3.50 -18 56S TL) "TL" jelzés mert ezt lehet kapni 350-18 méretben amit meg elsőkerékre javasolja a gyár. Más keverék lenne vagy ilyenekkel nem kell foglalkozni és nyugottan használható hátul is!? Hátulra ha jól láttam 3.50 - 18 M/C 56S javasolja.
Hogy is van ez esetleg valaki...?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég