Köszönöm a tippeket!
Próbálkoztam, próbálkoztam, csak éppen előrébb nem nagyon jutottam

KEzdtem a karbi újra beállításával, láttam hogy 130as fúvóka van benn, próbaképp raktam bele 140est.
Próbaút...
Sokkal jobb lett mint volt, kevésbé négyütemezik, 100 felett érezhetően jobban ment.
De 5 km után ugyanúgy csörgés kopogás, minden baja volt.
Hazaértem, akkor gyújtás ellenőrzés, 2,65mm-en volt az előgyújtás, nem is bántottam.
Előtte még meleg motorból leengedtem az olajat hogy megnézzem a kuplungnál mi zörög annyira.
miután kivettem a mérőórát a gyertya helyéről, kíváncsiságból bedugtam egy darab cint a gyertyafuraton. Résméret 0.3mm!!!! Húúúú mondom ez igen kicsi, hengerfej le
Hengerfejtömítés nem volt alatta, henger alatt a talptömítés is egy sima fénymásolópapírból volt vágva.
Mire sikerült hf tömítést szereznem addigra már 5 óra után volt, próbáltam lekapni a hengert, de nem akar lejönni :S A blokk nem billen annyit előre hogy kiférjen, hengerfejcsevarokat meg már nem volt időm kiszedni, úgyhogy mindent bepakoltam a garázsba, majd jövő hétvégén folytatom...
Csak már pöppet elegem van, 2 hete ezt a motort csinálom, és csak szaporodnak a gondok, egyre kevésbé látom a végét

-=[Gabsic Motoros Blogja]=-
Eddigi túráim:
2009: Gabsic Kicsi túrája;
2010: Bakony-túra, Tátra-túra, Örség-túra,
2011: Gyurma-túra, Bakony-túra, Mecsek-túra, Zala túra
2012: Somogy-túra, Mecsek-túra, Őrség-túra
2013: Bakony-túra, Plitvice-i gurulás
2014: Vértes-Gerecse