Holnap kihozom itt világosba csinálok pár képet aztán meglátjuk miezcsikin írta:Krómos a hegesztés?De csak egy varrat van rajta nem?
Érdekes.... nem tudnál közeli képeket csinálni varratról is meg a végéről is?
Üdv.: Csikin
Komoly?csikin írta:Na ilyet se láttam még
Ki van vágva a közepe![]()
Rendes hosszú 250-es kipuff volt szerintem egykor
Szerintem meg a /1es blokk, ami az ETZ 250 elődje, is 2 felömlős és az 19 LE, nem 17. Az ETZ 250 meg 15,45kw=21LE, a gyengébb változat pedig 12,5kw=17LE.csdani írta:A 2 felömlő miatt volt csak 17 Le, a hogyan tovább mz szerint. Apukámnak olyanja volt, de azt nem kellett szerelni, nem voltak megnézve az átömlők, 10-15000-el lett eladva, helyhiány miatt. 83-as volt, úgy tudom ilyenek a gyártás elején voltak a 4 felömlősök mellett.
Ami a forgalmiban van az nem a valóságos adat, nekem pl. 7kW van írva a 251-nek a 125ös etz-nek meg 8kW voltLaczkó írta:Üdv Mindenki! Annyit szeretnék kérdezni, hogy a motorom teljesítménye 13kw nak van írva a forgalmiban de a gépkönyv szerint 15kw nak kéne lenni. Ez egy 250es világoskék etz rövid "gyári" kipuffal ezt onnan gondolom mert sorozatszámos de ettől még nemtudom gyári-e. Akkor ez fojtott lehet? Köszi Üdv!
helócsutkakaparo írta:Köszönöm a válaszokat, majd megcsinálom ha lesz időm, meg hely, meg eszközök!![]()
Üdv csutkakaparo
nem kell szétvágni, van egyszerűbb megoldás is(már ha minden kelléket be tudsz hozzá szerezni)csutkakaparo írta:újabb, frankó kérdésem lenne!:D hogy lehet szétszedni egy etz 125 kipufogóját, hogy kitudjam takarítani? üdv csutkakaparo
Flexszel. Csak nehogy waresz meg agyf*szt kapjon a végén.csutkakaparo írta:újabb, frankó kérdésem lenne!:D hogy lehet szétszedni egy etz 125 kipufogóját, hogy kitudjam takarítani? üdv csutkakaparo
conus írta:mennyinek kéne lennie grammra?![]()
![]()
Hali!csutkakaparo írta:....
Hát ez az. Tulajdonképpen a hegesztéstől hátrafelé jó, bár le van festve feketére.waresz írta: NÁNDOR!
megkérdezném nagy tisztelettel: minek vettél újat? azt mondod, hogy a gyári hátsórészét hozzáhegesztenéd az utángyártott első részéhez. ezekszerint a gyári esztétkailag jó állapotú? mert ha igen, elég jó pénzért vevő lennék rá! még mielött szétvágod...
Lehet ha az utángyártotthoz állítod a karbit jó lesz.Nandor írta:Sziasztok
Csinált már valaki olyat, hogy gyári dob hangtompítóját összehegesztette az után-gyártott elejével?
Mert sajnos mióta után-gyártott dobom van a fogyasztásom 5l felé ment.
romlik a kenése(magyarul: gyorsan beszarik!)... a többit már leírták a többiek. amúgy foLYtás, és nem bele teszed, hanem rá szereledTs_Racing írta:Hello!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, ha 125-ös ts be fojtás nélküli kipufogót teszek, attól lehet valami baja a motornak?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég