csikin írta:Tudjuk, hogy kobalt, csak kötözködtünk, mert a CO az szén-monoxid, a Co pedig kobalt.

"... csak kötözködtünk, ... ,, kőtözködtél, hova,nem érzed jól magad otthon?
ÖHhöhö! Értem én a viccet!!!
NYjaa! Így késő este kő este,késő kés , kék kés ... őő, ... este kicsit összeakadtak az ujjaim, persze hogy Co.
... Bár ha lenyomom a Caps Lock-ot akkor CO

!
Szerintem a fémhálós teflonfékcső csak pontosabbá teszi a fékezést, nem nyúlik,rugózik. Mintha az ujbegyeiddel,hegyeiddel... nyomnád 1ből a tárcsát.
Ha más ,,főmunka hengerfőt" teszel az ujjaidhoz ,akkor maximum az áttétel változik meg, tehát gyengébb húzásra is erősebben fékez.
Minél sűrűbben helyezkednek el a furatok a tárcsán,annál erősebb lesz a fék6ás. Merthát a rücskösebb aszfaltba is jobban kapaszkodik a gumi is. A mart tárcsa biztosan még erősebb fék6ást biztosít , viszont megsokszorozódik a fékbetét kopása! 500ft/betét!van ám ára vigyázz
A furatokat kevés előtolással, állványos fúrógépben elvégezve a, rövidre vágott fúrószárral,esetleg előfúrva!
(ne másszon el a furat helye

)
Nyja, és ide szokták írni hogy; szerintem.
A kérdés már csak az hogy 6, 7, vagy 8mm átmérőjű furat lenne a jobb, mert így a képekről ez nem derül ki.
Vajon a furatátmérő hány százaléka lehet az átfedés aránya, az egyes furatok között?
Bibí, nekem 8% "szénmonoxid,, tartalmú fúró áll rendelkezésemre!
Szép 7végét mindenkinek!