Cső...
Az aláírásommal pedig maximálisan egyet értek. Mz-n tanultam meg motorozni, évek óta csakis azzal mászkálok. Imádom ezeket az öreg járgányokat. És még szerelni is megtanultam őket időközben
Ellenben:
1. Fehérváron "lakok", Szegedre pedig egyetemre járok. Amíg egy katonaszállón laktam Szegeden volt neki garázsa. Most nem tudok keríteni neki, az utcára meg nem fogom kitenni. Ezért "csak" Fehérváron áll. Sokszor 2-3 hétig haza se nézek...így nem nagyon van haszna. Ha tudok keríteni valami garázst, akkor...
2. Megjártam jópárszor a Szeged-Fehérvár utat oda-vissza vele és egy 150-es kicsi egy ekkora túrához. Oké, ki lehet bírni, de egy 250-es azért alkalmasabb lenne a feladatra szerintem. Eredetileg ezért vettem a vasat az egyetem és a suli között ingázni, a városban pedig ingyen közlekedek a bérlettel...
3. Minekután csóró egyetemista vagyok, nincs lóvém még egy gépet venni csak úgy. Így eladósorba kerül a mostani és ha találok garázst és egy olyan 250-est amit érdemesnek tartok megvenni, akkor lecsapok rá.
Remélem így már érthető a dolog...
Visszatérve anno 100-ért vettem a mocit, ezért kérdezem, hogy a 85-90 az reális? Annyiért szerintetek eladható? 4 éve vettem a vasat, első motorom. Meg van rendesen becsülve, tehát nem lepusztult gépről beszélek.