Hááát nem válság van??? Ne pazaroljunk emberek

Pl. vissza a tankbaKILL3R etz írta:Szerintem még mindig a túlfolyó csonkját nézed fúvókának. De az csak azért van, hogy rátudsz húzni egy csövet és nem a blokkra folyik a benya hanem ahova vezeted....
Alfa írta:Benzin, a cső a túlfolyó, és azért csöpög mert nem zár rendesen a tűszelep.
Vagy a tömítés nem tömít, és tul.képp nem is a csőből folyik, hanem a tömítéstől, csak ott csepeg le. Ha nedves a tömítés akkor ez a helyzet.
Csevegőben válaszolok.Kázmér írta:Cső...
Az aláírásommal pedig maximálisan egyet értek. Mz-n tanultam meg motorozni, évekig csakis azzal mászkáltam. Imádom ezeket az öreg járgányokat
Ellenben:
1. Fehérváron "lakok", Szegedre pedig egyetemre járok. Amíg egy katonaszállón laktam Szegeden volt neki garázsa. Most nem tudok keríteni neki, az utcára meg nem fogom kitenni. Ezért "csak" Fehérváron áll. Sokszor 2-3 hétig haza se nézek...így nem nagyon van haszna. Ha tudok keríteni valami garázst, akkor...
2. Megjártam jópárszor a Szeged-Fehérvár utat oda-vissza vele és egy 150-es kicsi egy ekkora túrához. Oké, ki lehet bírni, de egy 250-es azért alkalmasabb lenne a feladatra szerintem. Eredetileg ezért vettem a vasat, a városban ingyen közlekedek a bérlettel...
3. Minekután csóró egyetemista vagyok, nincs lóvém még egy gépet venni csak úgy. Így eladósorba kerül a mostani és ha találok olyan 250-est amit érdemesnek tartok megvenni, akkor lecsapok rá.
Remélem így már érthető a dolog...
OFF: Az aláírásod nem nagyon egyeztethető össze ezzel az előző hozzászólásoddal, de Te tudod...Kázmér írta:Hali!
Fúvókák kicserélve, a tű pedig rendben van.
Amikor felraktam a karbit egy tesztre, a hidegindító berendezés nem volt bekötve.
Ezért valószínűnek tartom, hogy ott a galiba.
A baj csak az, hogy legközelebb jövőhét péntek-szombat környékén jutok a gépem közelébe (messze lakok az egyetemtől).
Ezért is tervezem, hogy megcsinálom a járgányt pöpecre és eladom. kb. 180-190 km-re lakok az egyetemtől, ahol felesleges a moci, mert ingyen közlekedek a városban.
Annak, meg hogy hétvégénte 1x, max. 2x menjek vele semmi értelme fenntartani.
Úgyhogy köszi a tippet, megcsinálom a gépet és reális áron meg lesz hírdetve.
Apropó egy 150-es Etz-nek mennyi a reális ára? 85-90 az korrekt?
Hello! A szívatónak a bovdene rendesen a helyére esik karbinál? Nincs fennakadva?Kázmér írta:..... ha megállok és visszaesik a fordulatszám, egyszerűen leáll....
Olyan vastag kartonból,mint a gyáritriton írta:Bambi mester,
ilyenre nálad lehet szert tenni? Mennyibe kerül?
És milyen anyagból van?
esetleg ilyen tömítés?triton írta:pont így csináltam, csak az a bibi, hogy miután körbevágtam, még igazítani kellett a belsőconus írta:tessék már idefigyelni. úszóház peremet vékonyan bekened olajjal majd ráteszed kivágandó anyagra ami a alá kemény fadeszkát teszel, majd tapétavágó késsel körbevágod. ahol lemegy a szivatónak a csöve, ott 4 mm-es lyukasztóval vagy 4 mm-es fúróval lyukaszd ki.
részén, hogy odapasszoljon a helyére, és eközben elszakadt. De lehet, hogy túl vastag
hozzá a 1,5 mm, vagy egyszerűen csak béna vagyok (de mondom, ez nem klingerit, hanem temafast). amikor papírból vágtam ugyanígy, az nem szakadt el (csak az meg simán átengedi a benzint).
Peti, a szelepdekni tömítés az micsoda?Peti ETZ250 írta:...Próbld meg szelepdekni tömítéssel, az benzin és olajálló vmint hőálló és gumi állagúra köt meg.
Nálam működik.Blokkot is ezzel raktam össze sehol nem folyik az olaj!!!![]()
pont így csináltam, csak az a bibi, hogy miután körbevágtam, még igazítani kellett a belsőconus írta:tessék már idefigyelni. úszóház peremet vékonyan bekened olajjal majd ráteszed kivágandó anyagra ami a alá kemény fadeszkát teszel, majd tapétavágó késsel körbevágod. ahol lemegy a szivatónak a csöve, ott 4 mm-es lyukasztóval vagy 4 mm-es fúróval lyukaszd ki.
Peti, a szelepdekni tömítés az micsoda?Peti ETZ250 írta:...Próbld meg szelepdekni tömítéssel, az benzin és olajálló vmint hőálló és gumi állagúra köt meg.
Nálam működik.Blokkot is ezzel raktam össze sehol nem folyik az olaj!!!
triton írta:a temafast nem jó úszóháztömítésnek.
több órát eltöltöttem azzal hogy kivágjak egy normálisat,
háromszor próbáltam, de végül mind elszakadt
milyen jó is lenne, ha normális alkatrészeket gyártanának...
én is megvettem párat belőle, de mind megnyúlt, ahogy benzin érte. aztán amikor a boltosnak elmeséltem, azt mondta, hogy ő is papítrból szokott vágni...kuti írta:Nekem az úszóháztömítésem az sima utángyártott ilyen gumi. Kb egy éve bírja, 10szer szedtem le kb.
na ezzel meg úgy jártam, hogy vettem új tűszelepet, és adtak hozzá egy tömítést is (korábban nem volt alatta), és azt is beraktam alá. aztán csodálkoztam, hogy fejjel lefelé tartva sehogysem tudtam 27 mm-re állítani az úszószintet. gondoltam, megpróbálom tömítés nélkül. és csoda történt: sikerült.conus írta:... benzinszintre figyeljél az úszóház felrakásakor + az úszó nyitó-záró pozícióját is állítsd be mm pontosan, baromira sokat számít.
conus, te mennyiért szoktad venni? mert én több helyen kérdeztem és a legolcsóbb helyen is 5-6000 ft-ra mondták az 1m X 1m-es táblát. (pontos árat nem tudtak, mert rendelni szokták)conus írta:... úszóháztömítést meg 1mm vastag kringerit-bõl szoktam vágni, csapágyboltban kapható...
Pali írta:Sziasztok!
Van egy ETZ 125 e-m, és azt szeretném megkérdezni tőletek, gyárilag hányas főfúvóka való hozzá. Kinek milyen tapasztalata van, érdemes nagyobb fúvókát tenni bele? Jobban megy úgy?
Üdv.
Pali
Andrá$ írta:mért kb milyen hosszúnak kell lennie?
tartalékon kb 1,5 liter van benne nem?
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 5 vendég