Akik mentek a motorommal meg voltak elégedve a teljesítményével.

jarumasz írta:Valaki!!! Lehet kapni 250/1-re 300-as hengert trabi dugóval. Mik a következmények? Vagy egyszerűen felrakom? Esetleg még valamit kell cserélni? Bírja a tűgörgő, meg a többi? Köszönöm. Sziasztok. Ja, 4 rugót megér?
Azám, judo edzésről hazafelé ott csorgattuk a nyálunkat a kirakatban: vadizsír 251-es ETZ és twinsport jawaEkecs írta:Meg olyan emberkéket keresni,akik valaha a záfész járműboltba dolgoztak,és a sok vadonat zsír alkatrésztől oly ragacsos lett a kezük....
Később a felszámoláskor meg ott voltak "takarítani"
Valami szorul vagy a meghajtás vagy a spirál,de elöbb utobb ugy is kiderül(megadja magát).Probáld kiszerelni és megtakaritani a kihajtás kerekeit majd kend be zsiral,a spirált olajozd meg és probáld ugy elhelyezni,hogy ne törjön meg hátha....Andrá$ írta:Hali
Az mitől van hogy a kilóméter órában a mutató 0-30-ig eléggé bemozog de ahogy elhagyja a 30-at tökéletes szerintetek spirál vagy az óra hibája??(néha kicsit zavar)
Lehet igazad van majd kiderül,legroszabb esetbe veszek favoritot de szerintem egy kutya"(még az áruk is egyforma)de mivel más nincs ezt kell szeretni ez legalább még nem ér bele a deknibe mind a régi.RR_ZOZY írta:Nem akarlak elkeseríteni, de - úgy emlékszem Bambi mondta - hogy az MZA cuccok egy része is távolkeleti......a germany felirat meg sokszor csak parasztvakítás, persze ettől még lehet jó.kupi írta: Sikerült venem kuplungláncot és nem favorit" MZA német,azt monta egyik ismerösöm neki már bő egy tizest lehuzott és semmi baja nincs vele.Az ára is baráti 1700Ft és a dobozán a Germani"felirat nagyon biztató,egyébként simán lehet kapni még rendelni sem kell(Dankovics motor).
Nem akarlak elkeseríteni, de - úgy emlékszem Bambi mondta - hogy az MZA cuccok egy része is távolkeleti......a germany felirat meg sokszor csak parasztvakítás, persze ettől még lehet jó.kupi írta:Sikerült venem kuplungláncot és nem favorit" MZA német,azt monta egyik ismerösöm neki már bő egy tizest lehuzott és semmi baja nincs vele.Az ára is baráti 1700Ft és a dobozán a Germani"felirat nagyon biztató,egyébként simán lehet kapni még rendelni sem kell(Dankovics motor).Vörcsi írta:
Ez engem is érdekelne mert a Favorit kuplungláncom vegyes használat és kevés nyúzás terhe mellett 1000km alatt megnyúlt úgy hogy 1000-es fordulat alatt belever a decnibe. Milyen láncot vegyek ami biztosan jobb? Skoda-Lada vezértműláncot?
Sikerült venem kuplungláncot és nem favorit" MZA német,azt monta egyik ismerösöm neki már bő egy tizest lehuzott és semmi baja nincs vele.Az ára is baráti 1700Ft és a dobozán a Germani"felirat nagyon biztató,egyébként simán lehet kapni még rendelni sem kell(Dankovics motor).Vörcsi írta:
Ez engem is érdekelne mert a Favorit kuplungláncom vegyes használat és kevés nyúzás terhe mellett 1000km alatt megnyúlt úgy hogy 1000-es fordulat alatt belever a decnibe. Milyen láncot vegyek ami biztosan jobb? Skoda-Lada vezértműláncot?
Rámegy a 250-es Etz-é.motrosmano írta:Hello mindenki!
Olyan gondom volna, hogy nem kapok TS 250/1-hez blokk tartó gumibakot, vagy mit, az az alkatrész lenne ami a hengerfej és a váz között van. Ami most van benne teljesen el van érve, csak etkóét kapok, az meg nem olyan. Esetleg lehet cserélni kompletten, tehát etz-é fémházával együtt rámegy a 250/1-re? Vagy honnan tudok rendelni ts-hez?
Köszi előre is.
Üdv.: motrosmano
Hehe, pont egy erre vonatkozó kérdés volt a tegnapi szakmunkás vizsga írásbelijén.E.István írta:Honnan tudom,hogy csökken a kompresszió a blokkban,mik a tünetek?
24 köbcentinél kissebb ne legyen az égéstér térfogata.misi írta:Szia Bambi Mester!
Azt szeretném kérdezni töled hogy az etz 250 nél,
a hengerfejbol mennyit szabad lemarni ami még nem okoz ,
károsodást a motornak.
elöre is köszi a válaszod.
Udv:Misi
Hát ami nekem van 2 db is az mindegyik jobban kilóg a csavarból.3,5 mm-t lóg ki.Az egész rugó hossza az egyiknél 19 a másiknál 20 mm.bakimate írta:Köszi, az jó lenne!zsakfos írta:Ha kell akkor holnap megtudom mérni pontosan.
Megkaptam az árut.Köszönöm.
Köszi, az jó lenne!zsakfos írta:Ha kell akkor holnap megtudom mérni pontosan.
Megkaptam az árut.Köszönöm.
és ha kivennétek a duplex láncból 1 szemet?Vörcsi írta:Ez engem is érdekelne mert a Favorit kuplungláncom vegyes használat és kevés nyúzás terhe mellett 1000km alatt megnyúlt úgy hogy 1000-es fordulat alatt belever a decnibe. Milyen láncot vegyek ami biztosan jobb? Skoda-Lada vezértműláncot?kupi írta:Üdv
Komolytalan kérdésem lenne,sajnos nagyon kinyult a kuplung láncom a TS125 ön(kétsoros de ez lényegtelen) és érdekelne a cserét ti hogyan oldotátok meg(nem a technikai része érdekel azt már 100 szor csináltam)mivel nem nagyon bizom az utángyártott alkatrészekbe tehát az új ha nem muszály nem kell.És ráadásul van jópár komplett blokom alkatrésznek némejik talán csak párezret futott össz azt gondoltam kibontok egyböl,itt a kérdés:muszály fogaskerekeket is cserélni?A mostaniak szerintem tökéletes álapotuak csak a lánc sinylete meg azt a 30000km ami benne van.(legutobb mikor cseréltem akkor még volt gyári és akkor fogaskerék is lett cserélve 1995 ben).
Bambi!Vörcsi írta:Nem tudna valaki segíteni találni egy értelmes szerelőt aki belőné a gyújtásomat, vagy megmondaná mit kellene tenni? ...
matt1989 írta:Vörcsi!
Sikerült megoldanod a kopogást a hengerben, mert én is ugyanilyen problémával küzdök, felpörgetem és néha hallani 1-2 koppanást, és van amikor bizonyos fordulatokon ha tartom akkor is csinálja?
Üdv: Matt
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég