Nekem is ez volt a problémám, de a spirál kicserélése teljesen megoldotta, oylan mint egy autó km órája.yamahadtlc2 írta:hali: nem a spirállal van baj, mert kicserélés után se lett jó, valamilyé ugrál, vagyis kileng 1 számnyi tartományt, de belülrőlm jó a rugó és nem is találtam hogy mi lehet rosz
tams9 írta:Köszönöm szépen, majd felkeresem.conus írta:gyurmi által ajánlott krómozó mester:
zágon rudolf
galvanizáló mester
1085 bp, rökk szilárd u. 14.
tel.: 3-38-38-38
mob.: 20/436-3636
Üdv!
bakimate írta:Persze, hogy nem, a Standard-on. A Lux-okon polírozva van a blokk két oldala, a fékfedelek, az óratartók, meg talán a karok is. (TS-nél, Trophy-t nem tudom).bg írta:ha jól látom ts mz-d van.
na azon ugyanúgy semmi sem volt polírozva, mint az én trophy-mon.
a veteránvizsgán, meg is jegyezték hogy karácsonyfával nem foglalkoznak. a sok csillogás miatt kapott 75 százalékot!
ha nem csillog akkor 100- százalékos!
tanulópénznek jó volt!
A veterán"vizsgáztatók" szavát nem kell készpénznek venni.
http://www.mzclubhungary.com/components ... 746497.jpg
Köszönöm szépen, majd felkeresem.conus írta:gyurmi által ajánlott krómozó mester:
zágon rudolf
galvanizáló mester
1085 bp, rökk szilárd u. 14.
tel.: 3-38-38-38
mob.: 20/436-3636
a polírozás segíthet és olcsó ha házilag csinálodkosian írta:Tudnátok valami módszert mondani amivel szebbé tehetném a kerekeimet? Sajnos a küllőimen sok a felületi rozsda, a felnijeim pedig le vannak mattulva. Valami költségtakarékos módszerre gondoltam (válság van...) amivel ha nem is tökéletesre, de szebbé tudnám varázsolni.
Üdvözletem Uraim!
Szeretném a segítségüket kérni, mint magánember és mint az FMBK veterán klub egy tagja. Épp restaurálom a MZ ES 250 (trophy - már a kockatankos) motorkerékpárom, hiányzó papírjai végett, muszáj lesz minősítésre vinnem. A motor fekete-világosbarna színkombinációban fog pompázni, és sehol senki nem tudja a barna színkódját, esetleg ha ti tudnátok segíteni, vagy bárki a klubbon belül, vagy még esetleg ha ismeritek Tatai Zolit, mint nagy Mz szakit, az ő telefonszáma is elég lenne. Várom mihamarabbi válaszotok, mert a gépezet a héten már kész lehetne!
Köszönettel:
--
Szarvas Norbert - Nyegleo
06/20/5120189
tams9 írta:Hello!
Tudna valaki segíteni abban, hogy mennyibe kerülhet nagyságrendileg Budapesten egy első sárhányó krómoztatása. 1 krómozót tudok a Lágymányosi hídtól délre, de még nem volt időm elmenni és megkérdezni.
Köszi hello!
Szia
Persze, hogy nem, a Standard-on. A Lux-okon polírozva van a blokk két oldala, a fékfedelek, az óratartók, meg talán a karok is. (TS-nél, Trophy-t nem tudom).bg írta:ha jól látom ts mz-d van.
na azon ugyanúgy semmi sem volt polírozva, mint az én trophy-mon.
a veteránvizsgán, meg is jegyezték hogy karácsonyfával nem foglalkoznak. a sok csillogás miatt kapott 75 százalékot!
ha nem csillog akkor 100- százalékos!
tanulópénznek jó volt!
ha jól látom ts mz-d van.Andrá$ írta:hogy hogy?
bakimate írta:A henger bordáit nem igazán lehet, max. 2-3 centit kívülről. A blokk közepét meg lehet végülis csinálni, de az maxi drága, nagyon sok az él, beugró. Minél egyszerűbb a felület annál könnyebb és olcsóbb megcsinálni.Andrá$ írta:wohez nagyon gyönyörű:)
ezek szerint akor szinte mindent lelehet políroztatni nem?
a henger bordáit is nem?de a képeken nem láttam a blokk közepét (vagy csak én láttam rosszul) mert csak a 2 oldal deknit láttam
Továbbá a henger és a blokk közepe nem is volt gyárilag polírozva.
A henger bordáit nem igazán lehet, max. 2-3 centit kívülről. A blokk közepét meg lehet végülis csinálni, de az maxi drága, nagyon sok az él, beugró. Minél egyszerűbb a felület annál könnyebb és olcsóbb megcsinálni.Andrá$ írta:wohez nagyon gyönyörű:)
ezek szerint akor szinte mindent lelehet políroztatni nem?
a henger bordáit is nem?de a képeken nem láttam a blokk közepét (vagy csak én láttam rosszul) mert csak a 2 oldal deknit láttam
Andrá$ írta:ok köszi
és ez kb mennyire tartós amúgy?mármint mennyit bír ki?
Andrá$ írta:Hali
Olyan kérdésem nemtudja vki hogy kb mennyibe kerül egy 125 TS blokk polírozása?:)
előre is köszi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég