Õk még a régi jól bevált réz, nickel, chrom sorrendet tartják és kíváló minõségben dolgoznak:

Íme a végeredmény:

Innen szemezgethetsz! Nem kis munka mindet kigyûjteni. http://www.mz-b.de/mz/dmzkat.htmgrafur írta:Nem tudom melyik topicba írhatnám, ezért ide írom:
Úgy tervezem, hogy a szezonig a motoron és a blokkban lévõ összes csavart kicserélem szép, új, erõsebb és egységesebb csavarokra. Jelenleg tele van szedett-vetett vackokkal, és már abból is elegem van, hogy sosincs otthon megfelelõméretû vagy fejû. Úgy terveztem, hogy fogok egy szerelési könyvet, és kijegyzetelem belõle az összes lehetséges szükséges csavart és darabszámot, megszorzom kettõvel, majd bemegyek egy csavarboltba vásárolni...
Mielõtt ebbe belekezdenék azért megkérdezném itt, hogy gyûjtötte már ki valaki az MZn használatos csavarok típusait méretekkel és darabszámmal????
GrafUr
Nézz át a blokk topicba, ha 250-es ETZ hez keresed, én a múltkor tettem fel ezt a kérdést, ott van válasz is.grafur írta:Nem tudom melyik topicba írhatnám, ezért ide írom:
Úgy tervezem, hogy a szezonig a motoron és a blokkban lévõ összes csavart kicserélem szép, új, erõsebb és egységesebb csavarokra. Jelenleg tele van szedett-vetett vackokkal, és már abból is elegem van, hogy sosincs otthon megfelelõméretû vagy fejû. Úgy terveztem, hogy fogok egy szerelési könyvet, és kijegyzetelem belõle az összes lehetséges szükséges csavart és darabszámot, megszorzom kettõvel, majd bemegyek egy csavarboltba vásárolni...
Mielõtt ebbe belekezdenék azért megkérdezném itt, hogy gyûjtötte már ki valaki az MZn használatos csavarok típusait méretekkel és darabszámmal????
GrafUr
érdekes, minden feleség egyforma... az enyém is hasonlót mondott. meg cifrábbat is. /azt nem idézném/horhaus írta:Fittboy!
Én a Székely B. sarkán lakom. 20/9734 039 rámcsörögsz és összefutunk. Az enyémet is kéne még simogatni.
bluerider!
Nagy kísértés nekem ez a túra, de alig használtam még a gépet. Nem tudom mennyire megbízható. Eleve 200 km mire odaérek. A feleségem elsõ reakciója: nem jön értem utánfutóval.
A gumilapot leszeded(pár fül fogja)és alatta van egy csavar.Andrá$ írta:Üdv!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy hogyan lehet 125 TS-nek a tank oldaláról a krómlemezt leszedni???, polírozás céljából:)
horhaus írta:bluerider!
Nagy kísértés nekem ez a túra, de alig használtam még a gépet. Nem tudom mennyire megbízható. Eleve 200 km mire odaérek. A feleségem elsõ reakciója: nem jön értem utánfutóval.
üdv.kobra írta:OFF : ( bg, csak nem te is a GAMF-ra jársz, vagy jártál...???-Ez olyan Végváris volt.. )
Nem.matt1989 írta:üdv!
Ha veszek aluminium polírpasztát, de nem csiszolgatok, hanem rákenem majd elkezdem dörzsölgetni, attól szebb lesz a felület?
a lényeg a polírpasztán van.kr írta:Szia BG!
kllrudi@hotmail.com
Ugyan miskolci vagyok, de ha minden kötél szakad...
Polírozni én is tervezek, igaz kihagynám a sósavat, meg én is elmennék legalább az 1000-es papírig, és azt is vizesen. Kíváncsi vagyok mennyire mattul vissza?
Ahoj!
Amit Samu leírt, plusz még annyit, hogy ha polírozod a blokkot, akkor mosásnál töröld mindig szárazra, mert a fehér vízkõ szerintem nagyon csúnya rajta és nehezen is távolítható el! Ja és óvd a szennyezõdésektõl, mert tényleg nehéz takarítani, fõleg a ragacsos koszokat.Fittboy írta:Sziasztok.
Én még nem políroztam,de készülök rá. A blokk dekniket és az óratartót szeretném polírozni. Az óratarót milyen módon tudnám lepolírozni,mert ugye a papírral lecsiszolnám a mintákat is róla. Polír után nem kell lekezelni a felületet valamivel,nem fog visszaszürkülni az alumínium? Esetleg,ha leírnátok,h. a boltba mit kell kérjek, a mûvelet sikeres elvégzéséhez,azt is megköszönném. Köszönöm.
Bocs,ha hülyeséget kérdeztem,de tényleg nem értek hozzá
Fittboy írta:Én még nem políroztam,de készülök rá. A blokk dekniket és az óratartót szeretném polírozni. Az óratarót milyen módon tudnám lepolírozni,mert ugye a papírral lecsiszolnám a mintákat is róla. Polír után nem kell lekezelni a felületet valamivel,nem fog visszaszürkülni az alumínium? Esetleg,ha leírnátok,h. a boltba mit kell kérjek, a mûvelet sikeres elvégzéséhez,azt is megköszönném. Köszönöm.
Bocs,ha hülyeséget kérdeztem,de tényleg nem értek hozzá
kecskeméten tudok 3 jó festõt, a trophymat 60, körül csinálták volna átlagban, anyaggal együtt.kr írta:Szia!
Na olyat én nem ismerek. Olyat aki az aládolgozást is vállalja , még rosszat se. Meg tudod oké hogy nem érdemes spórolni, mert gyakran az olcsóbb a drágább de 100-150k-t nem fogok érte kicsengetni. Kár a festés egy szép szakma lehetne, de úgy vettem észre hogy nagyon el van kurvulva. Szart drágán, csak azért mert szükség van rá. Ha mégis lenne egy jó referencia, megköszönném.
Halihó!
meg egy jóféle festék sem árt, mi csak tudjuk, /standox/Dodi írta:Hi!
Ha szeretnéd,hogy sokáig szép maradjon bízd egy jó fényezõre.
Üdv:dodi
Érdekes, én a szomszéd festékboltban kapható legolcsóbb acryl sprével fújtam a mocit (tanulgattam a fújást, már úgyis idomos, nem látszik), és a tank rozsdátlanításakor jól ráfolyt rozsdás benzines vizes (utána radiátoron csontszárazra szárítottam, csak ki kellett már mosni) lé jól rászáradt. Amikor töltöttem vissza a naftát kiömlött (nem is kevésoTomotor írta:Aláírom, az acryl festékek és lakkok addig jók, amíg a száraz szobában polcra kirakott gyertyatartót fested velük
Tegnap két vödörnyi alkatrészt mostam, tisztítottam benzinnel, s volt köztük ezüstre ill. feketére fújt kisebb alkatrész is. Na ezekrõl csodaszépen oldotta le a festéket a benzin, minden erõlködés nélkül, pedig csak egy ecsettel dolgoztam...
BigBigJoe írta:Van e mostanság használatos festék, festési eljárás, aminél a tankolásnál melléfolyt, mellécsöppent üzemanyag, vagy esetleg motorolaj kárt tehet a fényezésben? Melyik az, amelyik aránylag jól bírja ezen anyagokat?!Üdv.
Azon a véleményen vagyok én is,hogy amelyik festék átszáradt már és benzin folyikrá,megmarja azt had marja az nem festék!BigBigJoe írta:Mivel nem értek a festéshez (sem kivitelezés, sem alapanyag szinten), feltennék egy kérdést.
Van e mostanság használatos festék, festési eljárás, aminél a tankolásnál melléfolyt, mellécsöppent üzemanyag, vagy esetleg motorolaj kárt tehet a fényezésben? Melyik az, amelyik aránylag jól bírja ezen anyagokat?!
Üdv.
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 5 vendég