sub-ee írta:Ricsi MZ írta: Hello Sub-ee![]()
Szia
Elkészült a gyújtásod!
Üdv.:Sub-ee
Szia
Rendben, ha kész van akkor szólok!
üdv.:Sub-ee
SZtem a legjobb az lesz, ha dobsz 1 mailt nekem ha kész vagy vele, és a többit majd akkor megbeszéljük. Ok![]()
Ha neked is jó így, akkor várom az e-mailt.
E-mail: rhorvat88@gmail.com
Kösz!
Üdv. Ricsi.
Alkatrészt keresek
- sub-ee
- Elektrokirály
- MZ-d típusa: ETZ 250 1984
- Kapcsolat:
- Zolee-G
- Mister Minit & Posta
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250
Skacok!
Keresek Mz-TS 125-ös karburátort olcsón.
Elõre is köszi.
Keresek Mz-TS 125-ös karburátort olcsón.
Elõre is köszi.
NO FEAR!..........MZ
SAFETY BIKE
TEL: +36 20 4125496
Az MzClubHungary kisfilmje:
http://www.youtube.com/watch?v=jCH3DNnnVTk
Mz-s raperek a youtube-on:
http://www.youtube.com/watch?v=LlGoTfTg ... r_embedded
SAFETY BIKE
TEL: +36 20 4125496
Az MzClubHungary kisfilmje:
http://www.youtube.com/watch?v=jCH3DNnnVTk
Mz-s raperek a youtube-on:
http://www.youtube.com/watch?v=LlGoTfTg ... r_embedded
- sub-ee
- Elektrokirály
- Kapcsolat:
SziaFölesz írta:Karburátort keresek, hogy milyet?...a tartomány tág 22mm torokátmérõ körül....írjátok meg mitek van, hátha jó lesz
Szia, nekem van egy 28mm-es torokátmérõjû MIKUNI karburátor ETZ-re vagy TS-re, legfõbbképp a 150-es és a 250-es kategóriára.
A karbiba egy az egybe belemegy a BVF fúvóka.
Képek a karburátorról:
http://kep.tar.hu/sub-ee19/50611178#2
nah...a képeket megnézem...privátban küldtem emilcímet ahova küldheted a képetNorbedlee írta:Nekem van egy karburátorom nem tudom hogy milyen átmérõjû, de eléggé gyárinak tûnik...( 251-eshez kaptam)Fölesz írta:Karburátort keresek, hogy milyet?...a tartomány tág 22mm torokátmérõ körül....írjátok meg mitek van, hátha jó lesz
Nem tudom, hogy milyen állapotban van, esetleg jó-e de elég jónak tûnik ha éredkel, holnap rakok fel képet
Üdv
- grafur
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 251 & BMW
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Keresek komplett ETZ 250 blokkot, a lehetõ legolcsóbban, akár üzemképtelenül is, de csakis teljeset!
Nem rejtem véka alá, TDK (Tudományos Diákköri Konferencia) céllal kell, azaz egy két módosítást csinálnék rajta. Úgy tervezem, hogy 6 sebességes váltót tervezek bele, meg 3D-sen megcsinálom a modelljét számítógépen, szóval tényleg lényeg az olcsóság!
Amúgy ha van valakinek ötlete MZ blokk módosításokat illetõen (elsõsorban váltó és fõtengely környékén), az ne kíméljen!
Sajna ritkán van idõm nézni a fórumot, ezért mindenképpen email/Privát üzenet a megfelelõ!
Keresek komplett ETZ 250 blokkot, a lehetõ legolcsóbban, akár üzemképtelenül is, de csakis teljeset!
Nem rejtem véka alá, TDK (Tudományos Diákköri Konferencia) céllal kell, azaz egy két módosítást csinálnék rajta. Úgy tervezem, hogy 6 sebességes váltót tervezek bele, meg 3D-sen megcsinálom a modelljét számítógépen, szóval tényleg lényeg az olcsóság!
Amúgy ha van valakinek ötlete MZ blokk módosításokat illetõen (elsõsorban váltó és fõtengely környékén), az ne kíméljen!

Sajna ritkán van idõm nézni a fórumot, ezért mindenképpen email/Privát üzenet a megfelelõ!

GrafUr
"A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!"
>> Túrablog: http://blog.grafur.hu <<
>> Fotó: http://foto.grafur.hu <<
"A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!"
>> Túrablog: http://blog.grafur.hu <<
>> Fotó: http://foto.grafur.hu <<
- Norbedlee
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: Etz 251
Nekem van egy karburátorom nem tudom hogy milyen átmérõjû, de eléggé gyárinak tûnik...( 251-eshez kaptam)Fölesz írta:Karburátort keresek, hogy milyet?...a tartomány tág 22mm torokátmérõ körül....írjátok meg mitek van, hátha jó lesz
Nem tudom, hogy milyen állapotban van, esetleg jó-e de elég jónak tûnik ha éredkel, holnap rakok fel képet
Üdv
Etz 150 87'
- sub-ee
- Elektrokirály
- Kapcsolat:
Ricsi MZ írta:Hello Sub-eesub-ee írta:
Szia
Körülbelül 1 hét kell hozzá és postán tudjuk rendezni!
Üdv.:Sub-ee![]()
Szia
Rendben, ha kész van akkor szólok!
üdv.:Sub-ee
SZtem a legjobb az lesz, ha dobsz 1 mailt nekem ha kész vagy vele, és a többit majd akkor megbeszéljük. Ok![]()
Kösz!
Üdv. Ricsi.
Hello Sub-eesub-ee írta:Ricsi MZ írta:Hello!
Igen, kellene nekem 1 olyan gyújtás és megköszönném, ha csinálnál 1-et.
Postán tudnánk majd ezt rendezni, és kb. mennyi idõ kell hozzá
![]()
Köszi!
Ricsi.
Szia
Körülbelül 1 hét kell hozzá és postán tudjuk rendezni!

SZtem a legjobb az lesz, ha dobsz 1 mailt nekem ha kész vagy vele, és a többit majd akkor megbeszéljük. Ok

Kösz!
Üdv. Ricsi.
- sub-ee
- Elektrokirály
- Kapcsolat:
Ricsi MZ írta:Hello Sub-eesub-ee írta: Szia
Ahogy Samu is mondta, csak felrakod, beállítod és kész, miért mondja mindenki rá, hoy tirisztoros? Sose volt at ETZ tirisztoros, hanem Hall jeladós-Tranzisztoros! Amúgyez a tranzisztoros gyújtás elõreláthatólag kompletten a szett, 16000Ft lesz! Az elektronikus megszakajtós 4000!
Üdv.:Sub-ee![]()
Ahogy irtam, kellene nekem a gyújtás.
4000 pénz-t irtál, akkor gondolom ebben minden benne van ami kell hozzá![]()
postán utánvéttel megoldható lesz, v elõbb a pénzt küldjem?
És mennyi idõ kb. ennek az összeszerelése![]()
Várom válaszod.
Ricsi.
Szia Ricsi
4000-ben minden benne van, csak be kell tenni a helyére!
Postai utánvéttel megoldható a dolog!
Megrendelem az alkatrészeket és hétvégére kész lesz!
Hello Sub-eesub-ee írta:SziaKILL3R etz írta: Sub-ee!
Mi tartozik ebbe a gyújtásba? Ez az amit belinkeltél tirisztoros? Mit kell átalakítani hozzá?
Elõre is köszi!
Ahogy Samu is mondta, csak felrakod, beállítod és kész, miért mondja mindenki rá, hoy tirisztoros? Sose volt at ETZ tirisztoros, hanem Hall jeladós-Tranzisztoros! Amúgyez a tranzisztoros gyújtás elõreláthatólag kompletten a szett, 16000Ft lesz! Az elektronikus megszakajtós 4000!

Ahogy irtam, kellene nekem a gyújtás.
4000 pénz-t irtál, akkor gondolom ebben minden benne van ami kell hozzá

postán utánvéttel megoldható lesz, v elõbb a pénzt küldjem?
És mennyi idõ kb. ennek az összeszerelése

Várom válaszod.
Ricsi.
- Melák
- Simsonos
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251,150, Ural
Hello! Ez jól hangzik, tudsz adni egy elérhetõséget is hozzá?sub-ee írta:Én ismerek!Melák írta:Hello!
Ismer valaki olyan csavarboltot ahol Eska gyártmányú csavarokat lehet kapni?
Bükkös Zsolt csavarboltja, Gödöllõ!
Máshol nem fogsz ilyeneket kapni, neki van eredeti DDR újrahorganyozva!
MZ-Deutsche Demokratische Motorrad
- sub-ee
- Elektrokirály
- Kapcsolat:
SziaKILL3R etz írta:Sub-ee!sub-ee írta:
Szia
Tudok neked építeni ilyen gyújtást ha szükséged lenne rá, kompletten hûtéssel szerelve.
4000pénz
Mi tartozik ebbe a gyújtásba? Ez az amit belinkeltél tirisztoros? Mit kell átalakítani hozzá?
Elõre is köszi!
- KILL3R etz
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250
- sub-ee
- Elektrokirály
- Kapcsolat:
SziaRicsi MZ írta:Hello Sub-ee![]()
Engem érdekelne a gyújtásod, hogyan tudnék hozzá jutni?
, és kb. mennyi PÉNZ:?:
Olvasgattam a fórumon, hogy jobban megy a vas azzal a gyújtással,
és nekem meg kéne egy kis +erõ a mociba.
Válaszod elõre is köszönöm!
RICSI
Tudok neked építeni ilyen gyújtást ha szükséged lenne rá, kompletten hûtéssel szerelve.
4000pénz
- sub-ee
- Elektrokirály
- Kapcsolat:
SziaRicsi MZ írta:Hello Sub-ee!![]()
Engem érdekelne a gyújtásod, hogyan tudnék hozzá jutni?
, és kb. mennyi PÉNZ:?:
Olvasgattam a fórumon, hogy jobban megy a vas azzal a gyújtással,
és nekem meg kéne egy kis +erõ a mociba.
Válaszod elõre is köszönöm!
RICSI
Tudok neked építeni ilyen gyújtást ha szükséged lenne rá.
4000pénz
Fejidom/plexi
Heló
Érdekelne hogy honnan lehet szerezni 125ös ETZ-re fejidomot vagy plexit szerezni (valami kisebb fajtát)
Ha valaki tud segíteni akkor ide írjon: fszoki91@citromail.hu
Elõre is köszi
Érdekelne hogy honnan lehet szerezni 125ös ETZ-re fejidomot vagy plexit szerezni (valami kisebb fajtát)

Ha valaki tud segíteni akkor ide írjon: fszoki91@citromail.hu
Elõre is köszi
- Vörcsi
- Aki 1:25-be keveri
- MZ-d típusa: ES250/2 TS125 GS500
Nem tudok heggeszteni és már kifogytam a saválló csõbõl amibõl a hátsó csomagtartó replika is készült, de ha lenne már akkor sem lenne olajhidraulika amivel lehetne hajlítani, sem argon amivel heggeszteni lehetne... Sima vasból meg nem fogok elõreláthatólag ilyet csinálni... Mégis milyen dolog, ha majd múzeumba kerül egyszer a gép és rozsdásodik a csomagtartó ?kobraCode írta:Vörcsi írta:Keresek MZ ES250/2 Trophy oldalcsomagtartókat és zárható oldaldobozokat. Néztem minden fajta oldalcsomagtartókat: ETZ, TS 125, ES 125, de egyik sem jó hozzá. Egy jobbost sikerült szerezni rikra rossz (iszonyat) állapotban, de kellene a párja, vagy egy az egyben dobozostul mindenestõl.
Ha tudnál ilyet eladót, keress voros.sarkany@freemail.hu címen, vagy privátban.
Vöcsi.
Ha ilyen nehéz találni, szerezni és már ha van egy ilyen mintád, akkor nem érné meg ha hegesztesz egyet?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vörcsi 2008.11.18. 11:47-kor.
ES250/2 Trophy 1973, TS125 1981
'09 Gyurma, Tátra, Mecsek; '10 Tátra; 2011 Tátra; '12 Pilis, Bakony, Vértes-Gerecse; '14 Pilis, Bakony, Vértes-Gerecse; '15 Pilis, Vértes-Gerecse, Holmz, Zala; '16 Pilis, és még jó sok...
'09 Gyurma, Tátra, Mecsek; '10 Tátra; 2011 Tátra; '12 Pilis, Bakony, Vértes-Gerecse; '14 Pilis, Bakony, Vértes-Gerecse; '15 Pilis, Vértes-Gerecse, Holmz, Zala; '16 Pilis, és még jó sok...
- kobraCode
- versenyző
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251e
Vörcsi írta:Keresek MZ ES250/2 Trophy oldalcsomagtartókat és zárható oldaldobozokat. Néztem minden fajta oldalcsomagtartókat: ETZ, TS 125, ES 125, de egyik sem jó hozzá. Egy jobbost sikerült szerezni rikra rossz (iszonyat) állapotban, de kellene a párja, vagy egy az egyben dobozostul mindenestõl.
Vöcsi.
Ha ilyen nehéz találni, szerezni és már ha van egy ilyen mintád, akkor nem érné meg ha hegesztesz egyet?
- Vörcsi
- Aki 1:25-be keveri
- MZ-d típusa: ES250/2 TS125 GS500
Keresek MZ ES250/2 Trophy oldalcsomagtartókat és zárható oldaldobozokat. Néztem minden fajta oldalcsomagtartókat: ETZ, TS 125, ES 125, de egyik sem jó hozzá. Egy jobbost sikerült szerezni rikra rossz (iszonyat) állapotban, de kellene a párja, vagy egy az egyben dobozostul mindenestõl.
ES250/2 Trophy 1973, TS125 1981
ÜDV!
Higgyetek ennek a Subb--ee srácnak.... valamit ért a szikrákhoz meg a gyújtáshoz is...
a 150-es ETZ-m is megy mint a golyó... pedig kapja rendesen a kiképzést... és a 12 Le tutti felment mert 2-ben felemeli gázra az elejét... nomeg a 250/1-es is kapott subb--ee gyújtást.... az is szebben duruzyolt utána... De a volt
251-es ETZ-je se volt kutya.... nem is tudom most hol van....
talán a garázsomban?????
tehát lehet neki hinni.... ráhallgatni meg érdemes..
Higgyetek ennek a Subb--ee srácnak.... valamit ért a szikrákhoz meg a gyújtáshoz is...
a 150-es ETZ-m is megy mint a golyó... pedig kapja rendesen a kiképzést... és a 12 Le tutti felment mert 2-ben felemeli gázra az elejét... nomeg a 250/1-es is kapott subb--ee gyújtást.... az is szebben duruzyolt utána... De a volt

tehát lehet neki hinni.... ráhallgatni meg érdemes..
- sub-ee
- Elektrokirály
- Kapcsolat:
SziaMelák írta:Hello! A jobb teljesítmény mit jelentene konkrétan?sub-ee írta: Szia
Jobb sokkal a teljesítménye mint a gyárinak, korhû alkatrészekbõl épül fel! Az ára kompletten olyan 16000 lesz!
Nagyobb és tartósabb a szikra! Hidegen is jobban megy a motor! Elõfordulhat akár 1 literrel kisebb fogyasztás is, nyomatékosabb lesz a motor, szebben jár és nem zabálja ezzel a gyújtással a gyertyát. Körülbelül ennyi.
- Melák
- Simsonos
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251,150, Ural
Hello! A jobb teljesítmény mit jelentene konkrétan?sub-ee írta:SziaSzilárd Mz írta:Köszönöm a segítséget, konkrétan nem erre gondoltam hanem a gyárira, de ma szerencsém volt és egy bontóban találtam egy faszát........ 5000 pénzért és zsir...
kiváncsiságból kérdem, hogy ennek mennyi lenne az ára???
Szilárd Mz
Jobb sokkal a teljesítménye mint a gyárinak, korhû alkatrészekbõl épül fel! Az ára kompletten olyan 16000 lesz!
MZ-Deutsche Demokratische Motorrad
- sub-ee
- Elektrokirály
- Kapcsolat:
SziaSzilárd Mz írta:Köszönöm a segítséget, konkrétan nem erre gondoltam hanem a gyárira, de ma szerencsém volt és egy bontóban találtam egy faszát........ 5000 pénzért és zsir...
kiváncsiságból kérdem, hogy ennek mennyi lenne az ára???
Szilárd Mz
- kupi
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ TS 125-ETZ 150e
Szia nekem pont van ilyen cumó ha érdekel keres.Skorpi írta:Sziasztok! Nemrégen volt egy balesetem, és sajnos a motorom eleje összetört. Keresnék ETZ 250-hez való teleszkópszárat, és elsõ kereket. Ha valaki tud ilyet szóljatok. Elõre is köszi!
MZ él és élni fog"Ha esetleg erre visz az utad és szeretnél pihenni vagy beszélgetni egyet esetleg szükség javítás kel bátran hívj 06309167166 Kápolnásnyék (Pettend) 7 út.
http://www.youtube.com/watch?v=gy-7gzR99vg
http://www.youtube.com/watch?v=gy-7gzR99vg
- Szilárd Mz
- biciklis
- sub-ee
- Elektrokirály
- Kapcsolat:
Szia Ilyesmire gondoltál?Szilárd Mz írta:Tirisztoros gyujtást keresek!!! Alkatrészei is érdekelnének!!!
Sz-Sz-B megye
ts125@freemail.hu
Szilárd Mz

- Szilárd Mz
- biciklis
Tirisztoros gyujtást keresek!!! Alkatrészei is érdekelnének!!!
Sz-Sz-B megye
ts125@freemail.hu
Szilárd Mz
Sz-Sz-B megye
ts125@freemail.hu
Szilárd Mz
Mit ér az erõ ha nem uralod!!!