Én multkor ezt a képet találtam valahol a neten:

tudja valaki kié lehet?

Hali Dodi !Dodi írta:Szia Ádám! Nerbi-túra van akkor! Inkább gyertek arra,sokkal jobb lesz.Gshp írta:Valaki jön Kunmadarasra 15-17 ig ? ( aug ) Mi ott leszünk 3 MZ-vel biztos meg sok sok más mocival ... Hódmezõi banda ~20-25 motor + motoros + utas

Stravkó írta:Égy ideje már én is tervezgetem,de clubtúra keretében sokkal tutibb lenne!kuti írta:Nah én meg felvetnék egy Balaton körüli gurulást.. Tavaly óta menni akarok, de csak most lett/lesz jogsi. Érdekelne valakit? mert akkor érdemes lenne rászervezni![]()

<-----------------------
conus írta:nem volt már 1x egy MZ-s túra Zschopau-ba?
<-----------------------
A válasz egyszerû: a túráraMeiki írta:Tigris én nem tudtam hogy rá gondoltálA Balaton környéki gurulás jó lenne
Ha a motor kész lesz akkor én is megyek. De nem tudom mikorra lesz kész.

Akkor lehet hogy a szervíz autó megvan oldva? Az nem lenne rossz.tigris írta:Sajna én egyre többet felejtek a németbõl...
Viszont tudok valakit,aki elég merész és lelkes,és van egy SZÉP NAGY kék színû kombi autója

<-----------------------

Gratulálok a turáidhoz!GyuriCsorba írta:2008. júliusában ismét minimum 10 napos (két hetes) túrát szervezek, Görögországba.
Eddigi útjaim: Törökország, Görögország, Olaszország, Albánia, Erdély, Németország.
A mediterrán klíma a cuccok minimalizálása végett szükséges.
A szállás kempingben, vadkempingben lesz megint, hogy legyen pénz jókat enni és minde érdekeset megnézni.
Én egy ETZ 205-es motorral jövök, nyaranta több ezer kilómétert megyek vele, még nem volt gond.
Mindenkinek csak ajánlom, egyedülálló élmény egy ilyen túra.
A helyszín és az indulási idõpont tekintetében flexibilis vagyok, csak július legyen.
Részletekért hívjatok: Gyuri 30-272796

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég