Addig is jövőre lehet szervezek egy Őrség túràt. A szàllàs a Borona hàzban lenne.
Meglàtjuk.
Addig is jövőre lehet szervezek egy Őrség túràt. A szàllàs a Borona hàzban lenne.
Eddig ketten vannak a pinyóban. Szerintem megoldható.amatőr írta: ↑2022.07.22. 21:33Valyon a garázsban találok egy 1001x2001 mm-es területet alváshoz majd? ..ahol nincsen "(be) repülési útvonal...sunbim írta: ↑2022.07.21. 23:04 Üdv Túratársak!
Szépen alakul a létszám!
Köszönjük mindenkinek hogy az időpont módosítás után is ilyen nagy az érdeklődés a túránk iránt! Viszont van egy olyan változás , hogy Gyulabá' szomszédunk telkét sajnos mégsem kapjuk meg MÉGIS CSAK MEGKAPTUK sátrazás céljából. A családja mégsem ért rá, rá és NEM jönnek hozzá nyaralni pár napra.
Ebből adódóan elég szűkösen NEM leszünk szűkösen az udvarunkon,
Már csak kettőt EGYET kell aludni ééés BANZÁJ !![]()
Várunk mindenkit szeretettel!
Nem kinlódnék a sátorral..
Nem gond, felállítom,.. Ha kell!...
De ha nem szükséges, akkor,... szóval korral jár na!![]()
Valyon a garázsban találok egy 1001x2001 mm-es területet alváshoz majd? ..ahol nincsen "(be) repülési útvonal...sunbim írta: ↑2022.07.21. 23:04 Üdv Túratársak!
Szépen alakul a létszám!
Köszönjük mindenkinek hogy az időpont módosítás után is ilyen nagy az érdeklődés a túránk iránt! Viszont van egy olyan változás , hogy Gyulabá' szomszédunk telkét sajnos mégsem kapjuk meg MÉGIS CSAK MEGKAPTUK sátrazás céljából. A családja mégsem ért rá, rá és NEM jönnek hozzá nyaralni pár napra.
Ebből adódóan elég szűkösen NEM leszünk szűkösen az udvarunkon,
Már csak kettőt EGYET kell aludni ééés BANZÁJ !![]()
Várunk mindenkit szeretettel!
Lesz Jani. Te hoztad!
Nagyon sajnàljuk Jànos! Első a kötelesség.
Minek erőlködnél? Van az a szép tested aminek nincs akadály.
Sok sikert kívánok!sunbim írta: ↑2022.06.23. 09:21 "Kedves Club tàrsak! Bocsánat mindannyiotoktól, de a Kerítès szaggató kerítèsavató túràt màs időpontra fogjuk tenni. Az ok, hogy ma lett biztos az, hogy mikor lesz a beültetèsem. Es pont a túra előtt kerül rà sor. Szeretnèm az azt követő napokat teljes nyugalomban tölteni ès pihenèssel, bízva abban, hogy ez a beültetès már sikerrel fog jàrni. Az új időpontot hamarosan kiírjuk! ,,
Pedig már azt hittem egy életre megszabadultam a szivattyúktól. De nézzük a jó oldalát, becsukott szemmel is megjavítom ha kell
Ha így tennél , nyitva hagyom a kaput, az ajtót, legalább a zár megússza.ötvöscsöpi írta: ↑2022.06.16. 16:37 " Mi munka idő után leszünk otthon, kb 17órától. Onnantól lehet érkezni a vízpartra és kerítésszaggatásra vágyó Clubtársaknak."
Király Uram! Én úgy gondoltam pedig, hogy 5 előtt jól betörök, kiiszom a sörötöket, majd a stégre elheverek![]()
![]()
Természetesen lesz pálinka! ... Remélhetőleg jó minőségű és nem kerítésszaggató!!
Csak jelezném, hogy CZ-vel írom a nevem
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég