"Fapad"
"Fapad" túra 2022 május 1-én kerül megrendezésre amikor a Club nevében felújított balatonakarattyai pad hivatalosan is használatba vehető.
Terv a következő:
1. program: Siófoki veterán börze és kiállítás a siófoki TESCO hipermarket parkolójában, reggel 07:00 órától 11:00-ig
Én innen indulok 11.00-kor "Károllyal" Balatonakarattyára.
2. program: Nekem a Balaton NÁNÁSIÉK kisboltja (
https://szallas.hu/programok/nekem-a-ba ... ttya-p7693) elött találkozó az ide érkezőkkel, majd innen közösen 12:30 indulás az "átadó ünnepségre"
3. program: Balatonakarattya Kisfaludy sétányon található felújított pad átadása.
Ide az Iskola utcán keresztül lehet eljutni. Az utca végén jobbos kanyarral kezdődik a Kisfaludy sétány, ahol balról a második padot béreltük ki (újítottuk fel) hosszú távra.
Ide, a sétányra nem lehet behajtani amit táblával jeleznek és szigorúan is vesznek. Itt (az Iskola utca végén) van egy kijelölt parkoló, itt ajánlatos letenni a gépeket. Erre kérek mindenkit, hogy szigorúan tartsa be!
(erre a napra szeretnék rendezni egy egyszeri behajtási engedélyt, de ez még egyeztetés alatt)
Itt beszélgetés, pihenő, majd saját elhatározás alapján indulás haza.
Aki tervezi a részvételt, kérem jelezze hozzászólásba, hogy tudjak egy hozzávetőleges létszámot.
Köszönöm.