Jelentkezési táblázat: https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
Ilyen melegben? Inkább elpöfögöm a csónakkal.
Addig már nem is akarsz motorozni?sunbim írta: ↑2022.06.16. 22:36Pali, én màr teletankoltam az mz-t! ...most mi legyen a felesleges benzinnel ha ilyen rövid lesz a tàv?Sass Pál írta: ↑2022.06.16. 19:47 FELVETŐDÖTT EGY MÁSIK ÖTLET! Százhalombattán a kempingben találkoznánk pénteken délután. És szombat reggel indulnánk gurulni a régi Balatoni úton Siófokig, ott ebédelünk, és mindenki megy haza a maga útján! Még Zsakitól megérdeklődöm, tud-e egy jó vendéglőt Siófokon.![]()
Akkor önszorgalomból irány Letenye, de szigorúan 70 km/h-val!sunbim írta: ↑2022.06.16. 22:36Pali, én màr teletankoltam az mz-t! ...most mi legyen a felesleges benzinnel ha ilyen rövid lesz a tàv?Sass Pál írta: ↑2022.06.16. 19:47 FELVETŐDÖTT EGY MÁSIK ÖTLET! Százhalombattán a kempingben találkoznánk pénteken délután. És szombat reggel indulnánk gurulni a régi Balatoni úton Siófokig, ott ebédelünk, és mindenki megy haza a maga útján! Még Zsakitól megérdeklődöm, tud-e egy jó vendéglőt Siófokon.![]()
Pali, én màr teletankoltam az mz-t! ...most mi legyen a felesleges benzinnel ha ilyen rövid lesz a tàv?Sass Pál írta: ↑2022.06.16. 19:47 FELVETŐDÖTT EGY MÁSIK ÖTLET! Százhalombattán a kempingben találkoznánk pénteken délután. És szombat reggel indulnánk gurulni a régi Balatoni úton Siófokig, ott ebédelünk, és mindenki megy haza a maga útján! Még Zsakitól megérdeklődöm, tud-e egy jó vendéglőt Siófokon.
Aki kíváncsi az hamar megöregszik
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég