Kedves túratársak!
Ki van téve az Észak- Magyarország túra tervezett útvonala! Úgy gondoltam, hogy hosszú lesz ez a téli időszak, és mindenkinek viszket már a hátsója, hogy motorra ülhessen. Azt tervezem, hogy az idén nem tartunk nap közben ebédet, hanem mindenki megoldja stanicliból! Este pedig megérkezés után lesétálunk a Kőrózsába egy jó vacsorára, akár néhány sörre is! A szállás már a megszokott kemencei ifjúsági táborban lesz a faházakban. Az eső garantáltan lesz, ne kételkedjen benne senki!!

Találkozás május 7-én szombaton 1/2 10-kor lesz a budakalászi Auchan parkolójában, indulás 10.00.kor, persze a későn tankolókat azért megvárjuk! Első megálló Gyöngyösön lesz a 3-as és 24-es út elágazásánál lévő Shell benzinkútnál. 20-30 perc pihenő után indulunk tovább Egerbe, ahol a megállás a várnál lesz. Itt szabadon választott program, aki akarja a várat nézi meg, vagy a Gárdonyi múzeumot ami nagyon közel van ide! Utána Salgótarjánban állunk meg egy Trianoni emlékműnél amit nem régen újítottak fel! A kommunista időkben befalazták a barlang bejáratát. Innen Ipolytarnóc lesz az útirány ahol az ott talált ősleletet lehet megtekinteni. Innen balassagyarmati Tesco lesz a következő megálló, ahol be lehet vásárolni a szükséges élelmet és italt! Innen már csak a szállásra megyünk, ahol elfoglaljuk a faházakat. Horkolósokat a legtávolabbra tesszük! A táborban emeltek az árakon, de szerintem még mindég elfogadható a mostani 2200 ft, még nekem kisnyuggernek is!
Tudom, hogy hosszú lesz az út, de egy MZ-vel ez meg se kottyan!! Ha valakinek megtetszett a tervezett út minél előbb várom a jelentkezéseket!! Máté öcsém, így már lehet Neked is jelentkezni!!
Üdvözlettel a megbízott túravezető: Sass Pali