emailben ment a jelszavad...
molngyu, freemail...
Lépj be, válts teljes nézetre, és akkor tedd be könyvjelzők közé.z25z írta:valaki tudna abban segíteni, hogy akárhányszor megnyitom a honlapot mindig a lebutított verzió nyílik meg (sztem mobilos felület) és van egy sor, hogy "teljes nézetre való váltás" ha erre klikk akkor vált normálisra, hogy lehet beállítani, hogy eleve teljes nézetet adja be?
A hozzászólás kiemelése a Bakony túra esetén is megtörtént már régebben. Kérlek, hogy az új információkat a kiemelt (az oldal tetején lévő) hozzászólás szerkesztésével tedd közzéHlaci írta:Sziasztok. Érdeklődnék az illetékes Úrtól, hogy van az , hogy az összes túra információja rögtön az első lapon jelenik meg ( már lezajlott Pilis, Vértes is ) , a Bakony túra infója pedig sorolódik hátra??????? Várom a választ. Üdv Hlaci
Helloz25z írta:Tisztelt adminok! A kov. hibat talaltam: meg szeretnem valtoztatni az e-mail cimem. Beleptem a felh.vez. pultba profil es szerkeszt, az addig ok, hogy beirom az uj cimet, alatta levo sorban ujra be kell gepelni az uj cimet megerositestkent. alatta levo sor jelenlegi jelszo kicsillagozva ez alatti sor: jelszo megerosites csak akkor ha jelszavat valtoztatok. Ertelem szeruen ezt uresen kellene hagynom, mert nem jelszavat valtoztatok. Majd az ezalatti sor a valtozasok ervenyesitesehez gepeljem be a jelenlegi jelszavamat. Ez is ok, enter es kidobja az uzenetet hogy confirm passw. empty. Persze hogy empty b.meg mert nem jelszot valtoztattam....
Na mondom ha annyira kell a jelszo bazmeg akkor oda is begepelem. Erre meg azt valaszolja, hogy nem lehet az uj jelszo ugyanaz, mint a regi. Szoval csak az email cimet akarom atirni a jelszot nem. Ezt akkor hogy? Vagy akkor varialhatom ossze-vissza, hogy uj email-uj jelszo aztan visszavaltoztatni a jelszot vagy mi?
Ez a postimage ajándéka.VS461 írta:...Ez szándékos? Úgy értem, a fórummotor gazdájának az ajándéka? Vagy bug?
A gépetek elleni...sunbim írta:Üdv srácok!
Ezt találtam és Zsu is a csevegő topic gomb alatt:
Ez vajon a gépünk vagy a Club szerver elleni támadás? Bár mondjuk a csaj nem néz ki rosszul.
MrDok írta:Üdv!
A profiloknál korábban volt egy galéria oldal, ez most csak nálam nem jön be, vagy másnál is hiányzik?
2 felhasználó adatlapját néztem, és nem volt semelyiknél (és a sajátom sem).
forest írta:Halihóó!
Tisztelt "Gépház"!
Regisztráltam a klubba, de effektív szinte semmihez nem férek hozzá, mert a megadott jelszó + felhasználó névvel: nem létezem.
Úgy tudom csak használni, ha a visszaküldött regisztráció megerősítéssel lépek be, de azzal csak korlátozott a hozzáférés.
Próbálom elküldeni itt is a kommentem, de azt írja, hogy a felhasználó név már használatban van, megpróbálom akkor is valahogy elküldeni!
Tisztelettel köszönöm, várom a megoldást!
Leonyid
És nyugalom, a régi oldalt kapjátok vissza, csak türelem!macipapa30 írta:Tisztelt MZ CLUB !
Kissé zavarban vagyok ,hogy új regisztrációt kér az oldal .Teljes áttervezés történt , alig találom meg amit vagy akit keresek . Az előző oldalatok simán jobb volt ! Vissza az előzőt !!!
Tisztelettel : macipapa 30
Kedves "macipapa30"!macipapa30 írta:Tisztelt MZ CLUB !
Kissé zavarban vagyok ,hogy új regisztrációt kér az oldal .Teljes áttervezés történt , alig találom meg amit vagy akit keresek . Az előző oldalatok simán jobb volt ! Vissza az előzőt !!!
Tisztelettel : macipapa 30
Sokan emlékszünk:-)dark MZ írta:Az előbb írtam, de eltűnt.
Szóval, darkMZ vagyok, ha valaki még emlékszik rám. Sajna, nem emlékszem a jelszavamra, ha lenne kedves egy admin segítene, azt megköszönném.
http://www.mzclubhungary.com/forum/memb ... file&u=273
E-mail-ben ment az új jelszavad!dark MZ írta:Az előbb írtam, de eltűnt.
Szóval, darkMZ vagyok, ha valaki még emlékszik rám. Sajna, nem emlékszem a jelszavamra, ha lenne kedves egy admin segítene, azt megköszönném.
http://www.mzclubhungary.com/forum/memb ... file&u=273
Cat írta:Üdv
Vagy béna vagyok vagy nem tudom.
Ha belépek a Mz club oldalra(nem a fórumra) és ott szerkeszteném a hirdetésem, akkor 1-2 betűt enged beszúrni majd leugrik az utolsó karakterhez.
Közben onnan akár töröl is :S
Most ott szabott a karakterszám?
Vagy miért tünnek el a dolgok?
Próbáltam, hogy töröltem alulról 3 sort, szerkesztettem a hirdetést, de ugyanugy 1-2 karaktert enged beszúrni majd leugrik alulra...
http://www.mzclubhungary.com/index.php? ... &Itemid=20Samu írta:Ti miről beszéltek?
Nem akarom védeni gODFATHERt, de 19 vasárnap, 20 hétfő. Mi a gond? A horvát túrát nem tekinti hivatalosnak, mert egy kőműves nem szervezhet túrátDénes írta:Samu!
A főoldalon a túratervek táblázatnál kicsit fura az augusztus. Nem jönnek ki a dolgok, a 20-a körül.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég