Nyugi értettem!Zorka írta: ↑2018.10.21. 21:24Én nem is a fúvókákat mondtam átfújni, hanem a házat.motrosmano írta: ↑2018.10.21. 20:41 Köszi! Az átfújáson már túl vagyok.
Kilazulva nem volt semmi, esetleg a karbiban lehet valami dugulás, olyanra gondolok, hogy nem teljesen, csak furat keresztmetszetét leszűkíti.
A bontott cuccaimból összraktam egy másik karbit, azzal jobban, de még azzal sem az igazi, bár azt nem is nagyon állítgattam, de azzal beindult, és szívató nélkül se állt le. Visszaraktam a sajátját és elkezdem átpakolni a bontottból az alkatrészeket, fúvókákat. Másik súberrel és tűvel már jobb is lett. De még mindig leáll ha leveszem a szívatót.
![]()

Mindenhol átment a levegő!
Szétszedtem és újra átfújtam mindenhol még egyszer!
Úgy került hozzám, hogy X ideig állt, természetesen a benzin belerohadva a tanktól a karbiig mindenhova. Egyből azzal kezdtem, hogy mindenhonnan kipucoltam a dzsuvát. Elemeire szedtem a karbit, friss-tiszta benzinben áztatás,majd jó alaposan kifújtuk biciklipumpával (kompresszor hiányában) fúvókákat+házat. Vagy 1 délutánt rúgdustuk haverral hiába, csak a gyertyát köpte be. Áthoztuk hozzám (kb 50km) és beindult elsőre. Pörgött mint állat, mint kiderült a gázbovden meg volt törve és szorult is. Minden ilyen hibát orvosoltam, többször szétszedtem állítottam az úszószinten, a tű pozícióján. Kimentem a határba kihúzatni, ment is, még gyorsult is 4dikbe, de érezhetően gyenge volt és füstölt, jobban, mint kellett volna. Most meg volt a főtengely szimering csere, gyújtásállítás... csak ez a piszok karbi nem akarja megadni magát!

Annyit módosítok az előző kijelentésemen, hogy (nem tudom mi a neve) az a tuskó amit két csavar tart és a súbert vezeti meg (főfúvóka tartó ?), a csavarjain egy nagyon picit tudtam húzni, de tényleg nem sokat max 1/8 - 1/10-nyi fordulatot. De már nem volt kedvem kipróbálni hozott-e valami változást, majd holnap.