Egyéb túrák, meghívások
Re: Egyéb túrák, meghívások
Sziasztok. Folytatom a beszámolót, tehát péntek délelőtt a Somlón voltunk Matting Dezsőnél pálinka és borkóstolós pincelátogatáson majd Kislődön Vas Lőrinc ( vadász) barátom vendégei voltunk ebédre, majd terepjáróval erdei kirándulás volt. Ezután a Kalandparkba mentünk, majd este vacsi Lőrincnél. Szombaton Sárváron "szenvedtünk" , majd este Sitkei rockfesztiválon voltunk, ahol többek között a Lord , Edda, Osszián zenekarok játszottak több ezer ember előtt. Éjjel 1 óra után érkeztünk Ajkára. Ma 11 órakor érzelmes búcsú után vendégeink visszaindultak Franciaországba. Jó utat, viszlát jövőre, május elején Náluk, Franciaországban. Üdv Hlaci
Hazugságot mondani ne merj, igazságot mondani ne félj! (Cicero)
- fuvaros
- Simsonos
- MZ-d típusa: Mz ETZ 250
Mit tegyek?
Szeretem a kihívásokat.
Szeretem a kihívásokat.
- bluerider
- A szállító (Blue Szlí)
- MZ-d típusa: ETZ 250
Tehát se normális út se civilizáció! Csak sok kilóméter!
Nem vagyok meglepődve! 

A lepényhal megy elöl, a remény hal meg utoljára!
- fuvaros
- Simsonos
Szétnéznénk a mongol sztyeppéken.bluerider írta:És jövőre hova lenne a túra?Szerintem valami durvát fogsz mondani!
Majd meglátjuk, hogy összejön-e. Kellene hozzá minimum 2 hónap szabadidő.
- D-Csepeles Ricsi
- biciklis
- MZ-d típusa: D-Csepel, MZ TS 125
Skóciát megjárt barátaink vasárnap a délutáni órákban lépnek újra magyar földre. Mi Letenyétől kísérjük őket. Aki szeretne csatlakozni,szóljon!
"Az élet megállhat,de a Csepel soha!"
Szia Mladi. ÚRIEMBER VAGY!!! Köszönöm még egyszer! A mai nap is ok volt, bár Pécs kimaradt , az ok ugyanaz mint tegnap. Sajnos. Üdv Hlaci
- mladi
- Magkakas
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250, Suzuki
Hát igazán nincs mit. Csak annyi történt, hogy amit ígértem azt megtartottam. További kellemes túravezetést.Hlaci írta:Szia Mladi. KÖSZÖNÖM A MAI NAPOT! Mi tudjuk miről van szó....Üdv Hlaci

Szia Mladi. KÖSZÖNÖM A MAI NAPOT! Mi tudjuk miről van szó....Üdv Hlaci
Szia. Előtted a lehetőség holnap. Üdv Hlaciszketo írta:Szerény véleményem szerint,mikor felosztották az országok mostani területeit,jó szerivel sem Ők,sem Mi nem tehetünk az egészről. Még meg se születtünk..
De, nem akarok belemerülni, ..egyébként se ez az alkalmas topik erre.
Szóval, miért ne ismerkednék külhoni Márkatársakkal?
Sziasztok . Ismét egy FAFA napon vagyunk túl, most pihi, holnap Budapest. Üdv Hlaci. Jó éjt. (Kicsit fáradtak vagyunk)
Javítás: 6 francia !! BocsHlaci írta:Sziasztok. A mai napnak most lett vége .... FANTASZTIKUS VOLT!!! Üdv Hlaci , Barna, és a 8 francia vendég. Üdv Hlaci
Sziasztok. A mai napnak most lett vége .... FANTASZTIKUS VOLT!!! Üdv Hlaci , Barna, és a 8 francia vendég. Üdv Hlaci
- szketo
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ TS 250/1
Szerény véleményem szerint,mikor felosztották az országok mostani területeit,jó szerivel sem Ők,sem Mi nem tehetünk az egészről. Még meg se születtünk..

,,Tiszteld a múltat,hogy érthesd a jelent, és munkálkodhass a jövőn."
Pont ezt szerettem volna megpendíteni!! Ha nem lopják el az országunk háromnegyedét, akkor most sokkal nagyobb országgal ismerkedhetnének. Tudom, hogy nem ők a hibásak ebben, hanem az akkori politikusaik, de ezt soha nem tudom nekik megbocsátani!!!Hlaci írta:Szia Pali. Mi nem politizálunk, Ők hatan kirándulni, szórakozni, az országunkat megismerni jönnek. Mi nagyszerűen éreztük magunkat Náluk, most mi vagyunk a vendéglátók, jövőre ismét megyünk Franciaországba. Üdv Hlaci
Ja, és majdnem elfelejtettem , hogy köztük lesz a francia MZ CLUB ELNÖKE Fréderich!!!!Szívesen találkoznának magyar MZ sekkel, esetleg a club vezéreivel is! Üdv Hlaci
Szia Pali. Mi nem politizálunk, Ők hatan kirándulni, szórakozni, az országunkat megismerni jönnek. Mi nagyszerűen éreztük magunkat Náluk, most mi vagyunk a vendéglátók, jövőre ismét megyünk Franciaországba. Üdv Hlaci
Laci Bácsi! Ne felejtsétek el megpendíteni nekik a Trianon problémát!!!Hlaci írta:Sziasztok. Hétfőn érkeznek francia barátaink, röviden a program . Tehát 22.én találkozunk Velük Balfon a campingben 09. órakor. Útvonal: Győr. Rövid városnézés után Pannonhalma Apátság, majd Zircen szintén megállunk . Majd irány Ajka , szállás elfoglalása a Parkerdő vendéglőnél, majd vacsora Magyarpolányban a lányoméknál. Kedden Herend porcelánmúzeum, Veszprém motorgyűjtemény, Balatonfüred városnézés, Tihany vonatozás, Apátság, butikok , majd ebéd után (fürdés) , kompozás , majd vissza Ajkára. Szerda Budapest egész nap ( Mladi segítségével) , este vissza Ajkára. Csütörtök Pécs, Abaliget (Szabi fog kalauzolni bennünket) , este vissza Ajkára. Péntek: Somlói kirándulás, majd Kislőd, Lőrinc barátomnál (vadász) ebéd, majd Kalandpark után vacsi szintén Lőrinc barátomnál. Szombat egész nap Sárvár fürdő, majd este Sitke, Rockfesztivál. Vasárnap du. indulnak vissza Franciaországba. Ha valaki találkozni akar velünk, a napi programokat nézze, vagy hívjon fel. 20-9438 746. Üdv Hlaci
Sziasztok. Hétfőn érkeznek francia barátaink, röviden a program . Tehát 22.én találkozunk Velük Balfon a campingben 09. órakor. Útvonal: Győr. Rövid városnézés után Pannonhalma Apátság, majd Zircen szintén megállunk . Majd irány Ajka , szállás elfoglalása a Parkerdő vendéglőnél, majd vacsora Magyarpolányban a lányoméknál. Kedden Herend porcelánmúzeum, Veszprém motorgyűjtemény, Balatonfüred városnézés, Tihany vonatozás, Apátság, butikok , majd ebéd után (fürdés) , kompozás , majd vissza Ajkára. Szerda Budapest egész nap ( Mladi segítségével) , este vissza Ajkára. Csütörtök Pécs, Abaliget (Szabi fog kalauzolni bennünket) , este vissza Ajkára. Péntek: Somlói kirándulás, majd Kislőd, Lőrinc barátomnál (vadász) ebéd, majd Kalandpark után vacsi szintén Lőrinc barátomnál. Szombat egész nap Sárvár fürdő, majd este Sitke, Rockfesztivál. Vasárnap du. indulnak vissza Franciaországba. Ha valaki találkozni akar velünk, a napi programokat nézze, vagy hívjon fel. 20-9438 746. Üdv Hlaci
- sunbim
- operatőr
- MZ-d típusa: ETZ250e Deluxe
Akkor tényleg kell venni egy rakétát ... rizsrakétát! 

,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- MZ-d típusa: 21 ló 300as patkóval
- Kapcsolat:
A szaturnusz még nem vóótbluerider írta:És jövőre hova lenne a túra?Szerintem valami durvát fogsz mondani!

- bluerider
- A szállító (Blue Szlí)
És jövőre hova lenne a túra?
Szerintem valami durvát fogsz mondani! 

- fuvaros
- Simsonos
Sajnos nekem nincs kamerám, csak egy egyszerű kis fényképezőgépem, így videók most nem készültek, csak sok-sok fénykép.
A tavalyi videót Lukas, a szlovák barátom csinálta. Jövőre viszont nagy terveink vannak, ha az összejönne, arról lehetne készíteni egy filmet.
Egyébként valamikor készül majd rólam egy újabb cikk, de az inkább a kamionozásról szól majd. Az az újságíró keresett meg, aki már csinált velem riportot az Origo számára, amikor először volt motorral Feröeren.
A tavalyi videót Lukas, a szlovák barátom csinálta. Jövőre viszont nagy terveink vannak, ha az összejönne, arról lehetne készíteni egy filmet.
Egyébként valamikor készül majd rólam egy újabb cikk, de az inkább a kamionozásról szól majd. Az az újságíró keresett meg, aki már csinált velem riportot az Origo számára, amikor először volt motorral Feröeren.
- sunbim
- operatőr
- MZ-d típusa: ETZ250e Deluxe
Fuvaros, ez a teljesítmény nem mindennapi! Úgy gondolom ebből érdemes lenne egy túra filmet készíteni! Na nem általam , hanem annál jóval komolyabb, TV-re alkalmas verziót. Megfelelő technikai háttérrel, csapattal.
De mindenféleképp egy nagyobb nyilvánosságot kellene kapnia ennek az MZ-vel megtett túrának. Sokakat érdekelhet, még azokat is akik nem motoroznak. Én is várom a beszámolót.
Gratulálok a túrádhoz !

De mindenféleképp egy nagyobb nyilvánosságot kellene kapnia ennek az MZ-vel megtett túrának. Sokakat érdekelhet, még azokat is akik nem motoroznak. Én is várom a beszámolót.
Gratulálok a túrádhoz !

,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
Szia Andris! Én az idén már végig jártam Erdélyt, de jövőre mehetünk.fuvaros írta:Köszönöm az elismerést mindenkinek.
Én azért szívesen elolvasnám azt az erdélyi útleírást. Erdély gyönyörű, én csak kétszer voltam az MZ Klubbal, de bármikor visszamennék.
- mladi
- Magkakas
Én csak szimplán írigykedem. 

- fuvaros
- Simsonos
Köszönöm az elismerést mindenkinek.
Én azért szívesen elolvasnám azt az erdélyi útleírást. Erdély gyönyörű, én csak kétszer voltam az MZ Klubbal, de bármikor visszamennék.
- zsakfos
- A révész
- MZ-d típusa: Mz Ts 250/1
Nagy elismerés és gratula Fuvaros!
Ezek után már nincs is pofám beirni a "kis" Erdélyi túrámat

Ezek után már nincs is pofám beirni a "kis" Erdélyi túrámat

Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
Erről a teljesítményről csak a legnagyobb elismerés hangján lehet szólni!!! De hát ismerjük Andrist, amit a fejébe vesz, azt meg is csinálja!!
- bluerider
- A szállító (Blue Szlí)
Csak gratulálni tudok megint! Ismét bizonyítottad, hogy igazi vasember vagy!
Iron (fuvaros) man!

Iron (fuvaros) man!

- Gexxx
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 300 aus bambi
- Kapcsolat:
Gratula a teljesítményhez, várjuk a beszámolót!
MZ - für männer die fahren können
RBiker profil
RBiker profil
- hell
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250 De Luxe
Azt a mindenit ez azt teljesítmény! Gratulálok hozzá!
- fuvaros
- Simsonos
Hazajöttem Lappföldről.
Eltöltöttem 23 napot, motoroztam több, mint 10 000 km-t, bejártam Szlovákiát, Csehországot, Lengyelországot, kis Oroszországot, Litvániát, Lettországot, Észtországot, Finnországot, Norvégiát, Svédországot. Bejártam Lengyelország észak-keleti részét, aludtam Kalinyingrád legelegánsabb szállodájában, izzadtam Litvánia és Lettország gyönyörű, de mégsem túlzsúfolt strandjain, javítottam defektet Észtországban, állítottam gyújtást Helsinkiben, láttam sok-sok rénszarvast, megismerkedtem Európa utolsó nomád népének, a számiknak (lappoknak) a kultúrájával, teáztam egy számi családnál, megismerkedtem sok motorossal, hírét vittem az MZ Klubnak, gyönyörködtem az éjféli napsütésben a kontinens peremén, a Nordkappon, megnéztem az altai sziklarajzokat, szörnyülködtem az árakon Tromsoben, megcsodáltam a Lofoten-szigetek hatalmas hegyeit és apró halászfalvait, áthajóztam Bodobe, láttam a trondheimi katedrálist, megmásztam a Trollstigent, gyönyörködtem a Geiranger-fjordban, keresztülmotoroztam a Jotunheim Nemzeti Parkon és még számos panorámaúton havas hegyek között, keresztülmentem a világ leghosszabb közúti alagútján, a 24,5 km-es Laerdal Tunelen, bőrig áztam Bergenben, sátoroztam -5 fokban és hóesésben a Haukelifjellen, Osloban megnéztem a Fram nevű hajót, amivel Amundsen először hódította meg a Déli-sarkot, átvágtattam Svédországon, hajóra szálltam, és a cél előtt 140 km-rel, Szlovákiában javítottam feszültségszabályozót sötétben, az erdő közepén.
De már itthon vagyok, és hamarosan elkezdem írni a túrabeszámolót sok-sok képpel kiegészítve.
Előzetesként pár kép:

Eltöltöttem 23 napot, motoroztam több, mint 10 000 km-t, bejártam Szlovákiát, Csehországot, Lengyelországot, kis Oroszországot, Litvániát, Lettországot, Észtországot, Finnországot, Norvégiát, Svédországot. Bejártam Lengyelország észak-keleti részét, aludtam Kalinyingrád legelegánsabb szállodájában, izzadtam Litvánia és Lettország gyönyörű, de mégsem túlzsúfolt strandjain, javítottam defektet Észtországban, állítottam gyújtást Helsinkiben, láttam sok-sok rénszarvast, megismerkedtem Európa utolsó nomád népének, a számiknak (lappoknak) a kultúrájával, teáztam egy számi családnál, megismerkedtem sok motorossal, hírét vittem az MZ Klubnak, gyönyörködtem az éjféli napsütésben a kontinens peremén, a Nordkappon, megnéztem az altai sziklarajzokat, szörnyülködtem az árakon Tromsoben, megcsodáltam a Lofoten-szigetek hatalmas hegyeit és apró halászfalvait, áthajóztam Bodobe, láttam a trondheimi katedrálist, megmásztam a Trollstigent, gyönyörködtem a Geiranger-fjordban, keresztülmotoroztam a Jotunheim Nemzeti Parkon és még számos panorámaúton havas hegyek között, keresztülmentem a világ leghosszabb közúti alagútján, a 24,5 km-es Laerdal Tunelen, bőrig áztam Bergenben, sátoroztam -5 fokban és hóesésben a Haukelifjellen, Osloban megnéztem a Fram nevű hajót, amivel Amundsen először hódította meg a Déli-sarkot, átvágtattam Svédországon, hajóra szálltam, és a cél előtt 140 km-rel, Szlovákiában javítottam feszültségszabályozót sötétben, az erdő közepén.
De már itthon vagyok, és hamarosan elkezdem írni a túrabeszámolót sok-sok képpel kiegészítve.
Előzetesként pár kép:

Sziasztok. Ma reggel az ajkai csapat ( sajnos nélkülem) elindult Ukrajnába. Jó utat lányok, fiúk, érezzétek jól magatokat, lélekben Veletek vagyok . Üdv Hlaci
-
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: BMW
OK, köszi ! ( majd jövőre )Hlaci írta:Szia Tóni. Van igazságod, annyi a mentségem, hogy a túrán volt róla szó, Te meg csak rövid időre voltán itt. Mi tudjuk miért) . A másik , hogy a szervezésbe itt is tevékeny voltam, ide pedig megfeledkeztem kiírni. BOCS! De beírhatod , minden év augusztus első szombatján TOBER FESZT AJKA!! Üdv Hlaci
A szép szavak nem mindig igazak, az igaz szavak nem mindig szépek !
Szia Tóni. Van igazságod, annyi a mentségem, hogy a túrán volt róla szó, Te meg csak rövid időre voltán itt. Mi tudjuk miért) . A másik , hogy a szervezésbe itt is tevékeny voltam, ide pedig megfeledkeztem kiírni. BOCS! De beírhatod , minden év augusztus első szombatján TOBER FESZT AJKA!! Üdv Hlaci
-
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: BMW
Szépek a járgányok és jók a képek, viszont egy megjegyzés, ha nem sértő: Előzetesen sikerült jól titkolnod, hogy mi lesz Ajkán. ( valószínű lett volna több érdeklődő is )Hlaci írta:Sziasztok!
Az elmúlt hétvégén volt Ajkán az idei Tóber Fesztivál.
Képeimet itt tudjátok megnézni:
https://goo.gl/photos/hbD6F7WWApf7KAP96
Üdv
Hlaci
A szép szavak nem mindig igazak, az igaz szavak nem mindig szépek !
Sziasztok!
Üdv
Hlaci
Üdv
Hlaci
- mladi
- Magkakas
Sok sikert nekik 

- D-Csepeles Ricsi
- biciklis
A mai napon baráti körünk két tagja elindult élete egyik legnagyobb kalandjára. Úti cél: Skócia
Ez kimondva könnyű, bárki megpróbálhatja autóval,repülővel. Ők motorral teszik meg ezt az utat. Nyereg alatt puhított hús helyett hatalmas málhát visznek magukkal,ami többek közt szerszámokat,alkatrészeket,ruhát foglal magában.
A nagykanizsai Sényi-Szever András MZ TS 250/1-esével (+oldalkocsi+Motorkuli), a karmacsi Békés László Suzuki Intruderrel vágott neki az útnak.
A tervek szerint 1 hét alatt érnek ki Skóciába, a hónap végén lépnek újra magyar földre.
Reméljük,zsákjukban a loch nessi szörny bőre is benne lesz.
Magyarországon kisebb konvoj kísérte e nagy vállolkozásra induló motorosokat. Vonyarcvashegyről (András szüleitől) 9 órakor indultak, Nagykanizsán a sajtótáéjkoztató után összeállt a 11 járműből álló menet,amely Lendváig gurult „kalandozó magyarjainkkal”. A magyar-szlovén határt Tornyiszentmiklósnál léptük át. Lendvától Pászner Laci kőszegi motoros társunk kalauzolta őket Grácig. A mai szállás Gráctól 50 km-re északra lesz.
A közel 6500 km lemotorozása nem egyszerű. 2 veteránnal meg különösen nagy teljesítmény, hiszen András MZ-je veterán korú (1981-es), a Suzuki Intrudert pedig egy 1949-es születésű, 18 éves kora óta motorozó „veterán”, Laci bácsi hajtja.
Fényképek itt
Ez kimondva könnyű, bárki megpróbálhatja autóval,repülővel. Ők motorral teszik meg ezt az utat. Nyereg alatt puhított hús helyett hatalmas málhát visznek magukkal,ami többek közt szerszámokat,alkatrészeket,ruhát foglal magában.
A nagykanizsai Sényi-Szever András MZ TS 250/1-esével (+oldalkocsi+Motorkuli), a karmacsi Békés László Suzuki Intruderrel vágott neki az útnak.
A tervek szerint 1 hét alatt érnek ki Skóciába, a hónap végén lépnek újra magyar földre.
Reméljük,zsákjukban a loch nessi szörny bőre is benne lesz.
Magyarországon kisebb konvoj kísérte e nagy vállolkozásra induló motorosokat. Vonyarcvashegyről (András szüleitől) 9 órakor indultak, Nagykanizsán a sajtótáéjkoztató után összeállt a 11 járműből álló menet,amely Lendváig gurult „kalandozó magyarjainkkal”. A magyar-szlovén határt Tornyiszentmiklósnál léptük át. Lendvától Pászner Laci kőszegi motoros társunk kalauzolta őket Grácig. A mai szállás Gráctól 50 km-re északra lesz.
A közel 6500 km lemotorozása nem egyszerű. 2 veteránnal meg különösen nagy teljesítmény, hiszen András MZ-je veterán korú (1981-es), a Suzuki Intrudert pedig egy 1949-es születésű, 18 éves kora óta motorozó „veterán”, Laci bácsi hajtja.
Fényképek itt
- mladi
- Magkakas
Hú, nem semmi a szerelvény. Vajon mekkora lànckerék lehet elől?
Jó utat nekik.
Jó utat nekik.
- D-Csepeles Ricsi
- biciklis
A Söjtör Környéki Motorosok Baráti Körének 2 tagja, Sényi András és Békés László nagy útra készülnek: július 31-én Skóciába indulnak.
András ezzel a fogattal: https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57FF29C3, Laci bácsi pedig Suzuki Intruderrel.
A magyarországi szakaszon a Rozsdamarókkal közösen „díszkíséretet” biztosítunk számukra.
A tervek szerint július 31-én reggel 9 órakor indulnak Vonyarcvashegyről, majd Nagykanizsa érintésével Rédicsnél hagyják el az országot.
Aki szeretne részt venni a kísérésben, érdekli,hogy mikor merre járnak motoros társaink, kövesse nyomon baráti körünk oldalát: https://www.facebook.com/sojtorimotorosok/!
Széles utat, baleset-, és hibamentes közlekedést kívánunk!
András ezzel a fogattal: https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57FF29C3, Laci bácsi pedig Suzuki Intruderrel.
A magyarországi szakaszon a Rozsdamarókkal közösen „díszkíséretet” biztosítunk számukra.
A tervek szerint július 31-én reggel 9 órakor indulnak Vonyarcvashegyről, majd Nagykanizsa érintésével Rédicsnél hagyják el az országot.
Aki szeretne részt venni a kísérésben, érdekli,hogy mikor merre járnak motoros társaink, kövesse nyomon baráti körünk oldalát: https://www.facebook.com/sojtorimotorosok/!
Széles utat, baleset-, és hibamentes közlekedést kívánunk!
- D-Csepeles Ricsi
- biciklis
Örülök a találkozásnak Laci bácsi!
A strandon megmutatták,hova tudjuk majd betenni a motorokat.
A strandon megmutatták,hova tudjuk majd betenni a motorokat.
Szia Ricsi. Diszelen keressük egymást . Üdv Hlaci
- D-Csepeles Ricsi
- biciklis
http://rozsdamarok.hu/esemeny/rve-xvi-v ... talalkozo/
"Negyed 11 felé leszünk Keszthelyen a a Pál utca nyugati felénél lévő múzeum melletti (északről) eső parkolóban. Onnan Zalaszántóra megyünk ebédelni, ott kb. másfél órát töltünk el, de a pontos visszaindulás időpontját nehéz behatárolni. Ami biztos, hogy 15.45-re kell Diszelbe érnünk. Ott falunap lesz, és 6-kor kopjafa szentelés, majd jövünk vissza Balatonedericsre a Delta Camping területére, és onnan a kb. 100 méterre lévő strandra vonulunk át egy közös falusi programra." - nekem ezt írta a főszervező. Zalaszántóról Bazsi-Sümeg-Tapolca lesz az útvonal. Sümegről az erdei úton megyünk át Tapolcára.
Örülnék és is a személyes találkozásnak!
Ha most nem,akkor majd Szelestén összefutunk. Oda én is MZ-vel megyek,most a Csepszit járatom.
"Negyed 11 felé leszünk Keszthelyen a a Pál utca nyugati felénél lévő múzeum melletti (északről) eső parkolóban. Onnan Zalaszántóra megyünk ebédelni, ott kb. másfél órát töltünk el, de a pontos visszaindulás időpontját nehéz behatárolni. Ami biztos, hogy 15.45-re kell Diszelbe érnünk. Ott falunap lesz, és 6-kor kopjafa szentelés, majd jövünk vissza Balatonedericsre a Delta Camping területére, és onnan a kb. 100 méterre lévő strandra vonulunk át egy közös falusi programra." - nekem ezt írta a főszervező. Zalaszántóról Bazsi-Sümeg-Tapolca lesz az útvonal. Sümegről az erdei úton megyünk át Tapolcára.
Örülnék és is a személyes találkozásnak!
Ha most nem,akkor majd Szelestén összefutunk. Oda én is MZ-vel megyek,most a Csepszit járatom.
Szia Ricsi. Mivel nem kaptam szabit, tehát holnap dolgozom, a du.i programra talán odaérek, bár nem tudom mikor értek Diszelbe ? Jó lenne ha összefutnánk, vagy a július 2. án Szelestén, ahova megyünk innét Ajkáról egy csapat. Üdv Hlaci
- D-Csepeles Ricsi
- biciklis
Most hétvégén rendezik Rozsdamarós Barátaink a XVI. Veteránjármű találkozójukat.
A szombati túrához mi Keszthelyen csatlakozunk.
Aki még nem volt,érdemes eljönni, színvonalas, jó találkozó!
A szombati túrához mi Keszthelyen csatlakozunk.
Aki még nem volt,érdemes eljönni, színvonalas, jó találkozó!
- Gexxx
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 300 aus bambi
- Kapcsolat:
Úgy alakult, hogy csak vasárnap megyek. Jó szórakozást a holnapiaknak.Gexxx írta:Akkor találkozzunk szombaton 9-kor az 1-es kapunál.
http://amts.hu/_img/show_overview_large.jpg
Aki oda jön, jelezze (csak hogy tudjuk, kit várjunk meg)
Gexxx (2o/537557o)
MZ - für männer die fahren können
RBiker profil
RBiker profil
-
- biciklis
- MZ-d típusa: MZ TS 125, KTM 450
kiszsebi írta:Javaslom, a lent linkelt cikkeket fusd át, ha valamire ott nem találsz kielégítő választ, állunk rendelkezésedre, kérdezz bátran!Mattila2016 írta: Tiszteletem ! ilyen túrákra kikmehetnek csak tagok és csak MZ vel ? n....(ekem is van mz épül még ts 125 és etz 250 amit most túráztatok az egy KTM 450 EXC)
http://www.mzclubhungary.com/index.php/ ... veink?id=7
http://www.mzclubhungary.com/index.php/ ... ink?id=577
aha köszi
Természetesen a tagsági kiváltásával hozzájárulsz klubunk működéséhez.
MZ hobbi motor a KTM MEG Üzemórás ! ETZ 250 épülőben van .