Minek? Ez a hosszú kar előnye, hogy nem kell szelfibotpnlaci írta:Laci.Kéne-neked-már-egy-szelfibot!

Minek? Ez a hosszú kar előnye, hogy nem kell szelfibotpnlaci írta:Laci.Kéne-neked-már-egy-szelfibot!
Lett, vót. Jó vót, csak rövid.Prenyugger írta:Oszt lett-é vót valami?
Csöndben lapul.Gexxx írta:Sziasztok,
ha az idő marad meleg, mondjuk hétfőn egy munka utáni csobbanás valahol?
Nem tudom, sunbim merre van, tavaly ő szervezte az ilyeneket
Köszi szépen.
p21-feri-tb írta:Csaó. Ha erre felé (Tata) jöttök aznap Mány nevű faluban veterános találkozó van. Hátha van rá érdeklődés.
Ó!! Köszi szépen!Ki nem hagynánk, feltéttelen ellátogatunk.
![]()
![]()
szketo írta:Sziasztok Márkatársak!
Egy napos Gurulás.
Jó sorsom úgy hozta,hogy szombaton, (Július 9.) Tatára motorozok,motorozunk!
Gondoltam természetesen rátok is,
esetleg ha valakinek van kedve hozzánk csatlakozni, örömmel látjuk.
![]()
Sejtésem szerint már többen járhattatok erre, de hát ha van aki még momentán nem. Például én úgy 30-éve nem voltam, az emlékek is homályosak már.
Útvonal semmi extra,Budapesttől, végig az 1-úton..Terv nincs,megtekintjük Tata nevezetességeit,és menet közben improvizálunk,ott állunk meg,azt nézzük meg, amit épen szeretnénk.
Aki szeretne csatlakozni,azzal találkoznánk az MO-Anna hegyi pihenő OMV-kúton,08.00-perckor.Természetesen, úti célunk felé,menet közben, még bár ki becsatlakozhat,nem feltétel hogy ép vissza felé jöjjön.De, ezt hülyeség is volt írnom.![]()
Köszönöm szépen megtisztelő figyelmeteket!
Egy üzinekörülnék,és köszönöm.
![]()
Üdv:szketo
szketo írta:Sziasztok Márkatársak!
Egy napos Gurulás.
Jó sorsom úgy hozta,hogy szombaton, (Július 9.) Tatára motorozok,motorozunk!
Gondoltam természetesen rátok is,
esetleg ha valakinek van kedve hozzánk csatlakozni, örömmel látjuk.
![]()
Sejtésem szerint már többen járhattatok erre, de hát ha van aki még momentán nem. Például én úgy 30-éve nem voltam, az emlékek is homályosak már.
Útvonal semmi extra,Budapesttől, végig az 1-úton..Terv nincs,megtekintjük Tata nevezetességeit,és menet közben improvizálunk,ott állunk meg,azt nézzük meg, amit épen szeretnénk.
Aki szeretne csatlakozni,azzal találkoznánk az MO-Anna hegyi pihenő OMV-kúton,08.00-perckor.Természetesen, úti célunk felé,menet közben, még bár ki becsatlakozhat,nem feltétel hogy ép vissza felé jöjjön.De, ezt hülyeség is volt írnom.![]()
Köszönöm szépen megtisztelő figyelmeteket!
Egy üzinekörülnék,és köszönöm.
![]()
Üdv:szketo
A képek alapján víz mellett jártál, nem lehetett széles, mert "átfényképezted", vagyis ez egy nagyobb tócsa a telketek végében.........sunbim írta:Játék!
Egy kis offroad:
Hol jártam?
Nem volt könnyű terep.
inkább valami kurva nagy gazmladi írta: Szerintem egy vízparton, ahol kinőtt egy fa.
De! Most kaptam Mladi-tól is egy üzit, úgyhogy jól emlékeztek.Gexxx írta:Laca, ez nem a Pilis túrán készült? Amíg a túravezetőnk sietett Bánkra, mert megéhezett?
ENGEM ÉRDEKELNE!Hlaci írta:Sziasztok. Az ajkai csapat ismét megszervezi a már hagyományos Mátra GURULÁST! Indulás Ajkáról június 24.én (péntek) 8. órakor Veszprém, Székesfehérvár, Budapest, Mogyoród, Gyöngyös, Parádsasvár útvonalon. Programok: Eger, Beatles múzeum, Istenes Pince, Vár, valamint Kékestető, Galyatető, Recski haláltábor, fürdés Egerszalókon. Szállás Parádsasváron lesz. Visszafelé 26.án vasárnap du indulunk. Ha valakit érdekel keressen engem. Üdv Hlaci
Egyenlőre nézzétek meg ezeket:sunbim írta:Őrült egy páros vagytok! Gratula a túrához srácok!!![]()
![]()
Az elküldötteken kívül csináltatok még képeket? Ha lehet megnéznénk őket.
attól sokkal jobbal jobbatbambi írta:Remélem kacsát tudtatok fotózni
Remélem kacsát tudtatok fotóznikiszsebi írta:Na, én ismét itthon. Természetesen MZ túra nincs szerelés nélkül....
(kép Zizinél)
A lényeg, idén sikerült eljutnunk egy lengyel MZ klub találkozóra, Augustowba.
Körülbelül 420 ragadásnyi volt a teljes táv, az átlagfogyasztás pedig napi 2 liter. Sörből. Vodka nem jutott... Ja, benzinből 116 literre volt szükségem, így hozzávetőlegesen 5,5-re jött ki a szóló /1 fogyasztása 2 személlyel, teljes terheléssel. Átlagsebesség pedig 13,5 km/h. Szarul hangzik, ugye?
Jó messze vagytok.
Mért beteg vagy?sunbim írta:Talán ide írom jó lesz, mert mindketten gurultak, ... hozzánk.![]()
Múlthét szombaton Dodi látogatott meg minket,Ducatóval jött, ma pedig Sass Pali bringázott erre a barátaival.
Köszönjük a ,,beteg"látogatást !![]()
Nagyon faszányos lett!sunbim írta:Laci, amiért ilyen szépen mutogattál, én is mutatok valami ,szívderítőbbet' . Háátha kicsit jobbkedvre derítelek.![]()
Erről a gurguláról egy kis összefoglaló : https://www.youtube.com/watch?v=gBIs21FGFDk
Persze a többiek is nézzék meg , éés lájkoljátook!! ...Jja, ez nem az az oldal.Jó szórakozást!
sunbim írta:Laci, amiért ilyen szépen mutogattál, én is mutatok valami ,szívderítőbbet' . Háátha kicsit jobbkedvre derítelek.![]()
Erről a gurguláról egy kis összefoglaló : https://www.youtube.com/watch?v=gBIs21FGFDk
Persze a többiek is nézzék meg , éés lájkoljátook!! ...Jja, ez nem az az oldal.Jó szórakozást!
Csak személyesen tekinthető meg.zsakfos írta:Persze képet nehogy rakjatok fel róla.Á dehogy.sunbim írta:Feldobtuk Zsebi oldalkocsiját a TS-re.... mellé, nem rá!
Hát ilyet még nem csináltam! Tök jól megcsinálta a ,szerelvényt' !
Dénes végső elkeseredésében lehúzta a kipufogó csövet, és hatalmas hanggal száguldott hazáig!!mladi írta:Szerintem nézd meg a facétzsakfos írta: Persze képet nehogy rakjatok fel róla.Á dehogy.![]()
Egyébként én is hazaértem, rendben. Azt nem tudom Dénessel mi lett. Illetve a motorjával.
Szerintem nézd meg a facétzsakfos írta: Persze képet nehogy rakjatok fel róla.Á dehogy.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég