Erről a gurguláról egy kis összefoglaló : https://www.youtube.com/watch?v=gBIs21FGFDk
Persze a többiek is nézzék meg , éés lájkoljátook!! ...Jja, ez nem az az oldal.

Csak személyesen tekinthető meg.zsakfos írta:Persze képet nehogy rakjatok fel róla.Á dehogy.sunbim írta:Feldobtuk Zsebi oldalkocsiját a TS-re.... mellé, nem rá!
Hát ilyet még nem csináltam! Tök jól megcsinálta a ,szerelvényt' !
Dénes végső elkeseredésében lehúzta a kipufogó csövet, és hatalmas hanggal száguldott hazáig!!mladi írta:Szerintem nézd meg a facétzsakfos írta: Persze képet nehogy rakjatok fel róla.Á dehogy.![]()
Egyébként én is hazaértem, rendben. Azt nem tudom Dénessel mi lett. Illetve a motorjával.

Szerintem nézd meg a facétzsakfos írta: Persze képet nehogy rakjatok fel róla.Á dehogy.

Lehet hogy az NDK s talira megpróbálom össze vakarni magam.Talán össze futunk már végre.zsakfos írta:Pedig én személy szerint veled nagyon szerettem volna talizni.Kár hogy nem tudsz jönni. Dehát előfordul hogy nem jön össze valami.Majd akkor legközelebb.pnlaci írta: Pali sajnálom,de nekem is lekel mondjam a gurulást. Valahogy nem akarnak összejönni a dolgaim úgy ahogy szeretném.![]()
De azért szép és jó széles utat nektek.

Persze képet nehogy rakjatok fel róla.Á dehogy.sunbim írta:Feldobtuk Zsebi oldalkocsiját a TS-re.... mellé, nem rá!
Hát ilyet még nem csináltam! Tök jól megcsinálta a ,szerelvényt' !

kiszsebi írta:Én is hazaértem, Sunbim kíséretében. Aztán egy közös szerelés következett.
Nagyon jól éreztem magam, köszönöm mindenkinek ezt a szép napot.

tjacint írta:Jó volt a mai gurulás. Köszi mindenkinek.
Pár kép a mai napról:
https://photos.google.com/share/AF1QipP ... h5azktLTBB

kocsisgab írta:Éjjel 11-kor mi is sikeresen hazaértünk dtomika-val Szegedről.Odafelé Abaújszántó-Nyíregyháza-Debrecen-Békéscsaba-Hódmezővásárhely-Szeged útvonalon, haza pedig Szeged-Kecskemét-Nagykőrős-Szolnok-Kunhegyes-Polgár-Tiszaújváros-Szerencs-A.szántó útvonalon jöttünk, 786 km lett a vége a két nap alatt. Tényleg nagyon finom az a szegedi halászlé...
![]()
Köszönjük z25z-nek a szíves vendéglátást, és a szombati idegenvezetést, iszonyatosan jól éreztük magunkat! Vissza fogunk menni máskor is, úgy éreztük, kevés volt ez a két nap...
Ma már sajnos dolgozom.
Jó gurulást a többieknek mára!

Vigyázzatok a széllel mert akár 70km széllökést is mondanak. Még a végén repülni fogtok mint ET.sunbim írta:Kicsit korán értem ide![]()
Helyzetjelentés az Auchan elől:
verőfény, kellemesen lengedező szellő, kb16-18fok.
Kellemes.

Pedig én személy szerint veled nagyon szerettem volna talizni.Kár hogy nem tudsz jönni. Dehát előfordul hogy nem jön össze valami.Majd akkor legközelebb.pnlaci írta: Pali sajnálom,de nekem is lekel mondjam a gurulást. Valahogy nem akarnak összejönni a dolgaim úgy ahogy szeretném.![]()
De azért szép és jó széles utat nektek.

Igen, a klubos falinaptárat használom!! Április 17-e most következő vasárnap lesz a gurulás.sunbim írta:Nnya, most kerültünk haza. Eddig telefonról szenvedtem végig a hetet.
Házaltunk.![]()
De csak most ellenőriztem hogy 17.-e az vasárnap. Erre gondoltam végig. Pali valami spéci naptárt használsz?

Pali sajnálom,de nekem is lekel mondjam a gurulást. Valahogy nem akarnak összejönni a dolgaim úgy ahogy szeretném.Sass Pál írta:Ez nem kifogás!!! Bambi kb öt perc alatt meggyógyítja helicollal, és jobb lesz mint új korában!!BlackIce írta:A motorom kiköpte a gyetyát a hengerfejből, így sajnos nekem OFF-os a vasárnap. No meg dolgozok is.

BlackIce írta:A motorom kiköpte a gyetyát a hengerfejből, így sajnos nekem OFF-os a vasárnap. No meg dolgozok is.
Ez nem kifogás!!! Bambi kb öt perc alatt meggyógyítja helicollal, és jobb lesz mint új korában!!BlackIce írta:A motorom kiköpte a gyetyát a hengerfejből, így sajnos nekem OFF-os a vasárnap. No meg dolgozok is.

Jó kis napnak ígérkezik Pali!p21-feri-tb írta:Tyűűű ha!! Akkor jövő hét vasárnap nagyon ébernek kell lennem a fotóaparáttal!Sass Pál írta:Május 17-ére szervezünk egy gurulást. Találkozás a budakalászi Auchan parkolójában 10 órakor. Tervezett útvonal: Pomáz, Dobogókő, Esztergom, Tát, Bajna, Tarján, Tatatabánya, és az 1-es úton vissza. Gondolom ez a Pest környékieket érdekelheti. Bárkit szívesen látunk, egy jó gurulás érdekében!
Üdvözlettel: Sass Pali![]()

Tyűűű ha!! Akkor jövő hét vasárnap nagyon ébernek kell lennem a fotóaparáttal!Sass Pál írta:Május 17-ére szervezünk egy gurulást. Találkozás a budakalászi Auchan parkolójában 10 órakor. Tervezett útvonal: Pomáz, Dobogókő, Esztergom, Tát, Bajna, Tarján, Tatatabánya, és az 1-es úton vissza. Gondolom ez a Pest környékieket érdekelheti. Bárkit szívesen látunk, egy jó gurulás érdekében!
Üdvözlettel: Sass Pali

Igazad van!!!! El...kurtam! ( hogy a nagyokat idézzem). Tehát április 17-én.kiszsebi írta:Pali, szerintem az a május inkább április. Tegnap legalábbis azt mondtad.Sass Pál írta:Május 17-ére szervezünk egy gurulást. Találkozás a budakalászi Auchan parkolójában 10 órakor. Tervezett útvonal: Pomáz, Dobogókő, Esztergom, Tát, Bajna, Tarján, Tatatabánya, és az 1-es úton vissza. Gondolom ez a Pest környékieket érdekelheti. Bárkit szívesen látunk, egy jó gurulás érdekében!

Pali, szerintem az a május inkább április. Tegnap legalábbis azt mondtad.Sass Pál írta:Május 17-ére szervezünk egy gurulást. Találkozás a budakalászi Auchan parkolójában 10 órakor. Tervezett útvonal: Pomáz, Dobogókő, Esztergom, Tát, Bajna, Tarján, Tatatabánya, és az 1-es úton vissza. Gondolom ez a Pest környékieket érdekelheti. Bárkit szívesen látunk, egy jó gurulás érdekében!

zsakfos írta:sunbim írta:
Kiszsebi féle (16-i guruláson)
Ez valami titkos gurulás vagy zártkörű? Mert sehol nem látom emlegetve.

sunbim írta:
Kiszsebi féle (16-i guruláson)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég