Köszi! Zsaki légyszives nézd meg a futómü topikot.zsakfos írta:Ott a pontpnlaci írta:Gyuri. Én úgy tudom hogy 0,9-1,2 között.

Köszi! Zsaki légyszives nézd meg a futómü topikot.zsakfos írta:Ott a pontpnlaci írta:Gyuri. Én úgy tudom hogy 0,9-1,2 között.
Szia Gyuri.jura györgy írta:sziasztok azért van 2 tömítés mert szerintem nem volt meg a távolság a dugó és a hengerfej özt legalább is az előző főtengellyel, a kopogás- durrogás az megszűnt és a gyujtás kimaradás is reménykedem hogy megmarad ez az állapot üdv. juragy
Szia Gyuri.Miért van két tömítés?jura györgy írta:sziaztok anyi gondom még van hogy hidegen nem akar elinduni 1rugásra 2 hemgefej tömitésem van ez okozhat ilyent? üdv. juragy
Pü ment.Matthej01 írta: Nagyon jó lenne mert akárhányszor nyúltam a kis etz-hez a gyújtása a legkényesebb volt, sose tudtam elsőre beállítani.
Nagyon jó lenne mert akárhányszor nyúltam akis etz-hez agyújtása alegkényesebb volt sose tudtam elsőre beállítani.MrDok írta:Nna. Ez a minden jó de mégsem, ez egy jó kérdés. Tényleg végig kell menjél az egész vezetékezésen, akár a gyújtáskapcsolón is. Műszer, mozgatás, kontakthiba keresés. Trafó, gyertyakábel, gyertya teszt/ mérés.Matthej01 írta:Nem tudom hova írjam mert azt sem tudom mi az amitől nem megy. Etz 150 nem tudom indulásra bírni amióta összeraktam folyton rossz volt rajta valami hol a gyújtás nem volt megfelelő, hol a karbi. Elvileg minden ok rajta és mégis soksok rúgásra csak sziszeg meg puffog. Ha valakinek van értelmes ismétlem értelmes ötlete(Nem kell széttrollkodni a feltett kérdésem) ossza meg velem. Tanácstalan vagyok és már rohadt mérges mert több mint fél éve nem jutok vele semmire.
Ha gondolod segítek, ha össze tudjuk hangolni.
Nna. Ez a minden jó de mégsem, ez egy jó kérdés. Tényleg végig kell menjél az egész vezetékezésen, akár a gyújtáskapcsolón is. Műszer, mozgatás, kontakthiba keresés. Trafó, gyertyakábel, gyertya teszt/ mérés.Matthej01 írta:Nem tudom hova írjam mert azt sem tudom mi az amitől nem megy. Etz 150 nem tudom indulásra bírni amióta összeraktam folyton rossz volt rajta valami hol a gyújtás nem volt megfelelő, hol a karbi. Elvileg minden ok rajta és mégis soksok rúgásra csak sziszeg meg puffog. Ha valakinek van értelmes ismétlem értelmes ötlete(Nem kell széttrollkodni a feltett kérdésem) ossza meg velem. Tanácstalan vagyok és már rohadt mérges mert több mint fél éve nem jutok vele semmire.
Ha a gyertyád megnézed,tucsog-tele van köpve,akkor benyát azt kap.Következő , kap e szikrát? Ha igen helyén van e aMatthej01 írta:Nem tudom hova írjam mert azt sem tudom mi az amitől nem megy. Etz 150 nem tudom indulásra bírni amióta összeraktam folyton rossz volt rajta valami hol a gyújtás nem volt megfelelő, hol a karbi. Elvileg minden ok rajta és mégis soksok rúgásra csak sziszeg meg puffog. Ha valakinek van értelmes ismétlem értelmes ötlete(Nem kell széttrollkodni a feltett kérdésem) ossza meg velem. Tanácstalan vagyok és már rohadt mérges mert több mint fél éve nem jutok vele semmire.
Oké ezeket még nem sokan jegyezték ide az elmúlt években ilyen formában. Rendben semmi gond sincs természetesen! Így akkor tegyük fel alakítani kell, de hol és mit? És ha nincs jó akkor mindenki alakít vagy csak akiknek nincs szerencséje. Verseny célok abszolut nem érdekesek most mert az egy más tészta persze. Nekem egy valami olcso hivány van benne 15 éve lassan és a világon semmi bajom nem volt vele mára már persze van hangja, de le is szaladt már pár 1000km. Azon a világon semmit nem kellett alakítani. Persze lehet csak szerencsés voltam nem tudom.aronpfabian írta:Nem írtam hogy szar. Azt írtam hogy olcsó és kínai, ezért nem éri meg hamisítani, mert sokkal olcsóbban egy hamisat se lehetne előállítani, és egy MZ-hez hasonlóan szűk piac nem pálya egy ilyen esetben. Emiatt nem kell félned hogy esetleg hamisat kaptál.
A régi DDR márkákat érdemes hamisítani mert a gyártási költség több tízszereséért lehet elpasszolni mint "fellelt régi készlet", és a drágább, modernebb gépekbe való alkatrészeket (pl. NGK amit jól ismerünk). Egy veterán motorba való utángyártott, nem ismert márkanevű és nem túl drága hajtókar nem az a kategória ahol nagyot (vagy bármekkorát) lehetne hamisítással szakítani. Ilyen esetben egy másik kitalált "márkanéven" 200 Ft-tal olcsóbban adni jobb stratégia ha versenyezni akar egy újabb gyár a jelenlegi gyártóval.
Azt pedig hogy alakítani kell és utána lesz használható, akkor megint leírom, több olyan forrásból is hallottam akiknek adok a véleményére. Nem hihetetlen szerintem, hogy egy kínai/tajvani utángyártott alkatrész pontatlan, hiszen sosem találkoztak az eredetivel, csak (esetleg hibás) mérések alapján gyártatnak, vagy pedig a minőségellenőrzés nincs a helyzet magaslatán. Ezért kerül 6000 Ft-ba nem pedig 26-ba.
Szó nincs ilyenről kérlek szépen. Én csak kérdéseket tettem fel olyantól főként akinek már van ilyen vagy látott ilyet többet is, hogy ez létezik ilyen volt vagy csak én fogtam ki egy gyengébb darabot. És ha igen akkor mit lehet neki ártani jobb legyen. Ez alatt értettem alsó cserejét és felső cseréjét egy olyanra ami már bevált és bizonyítottan működik. Tehát csak ennyi volt a lényeg. Te véleményed szerint volt szar többek szerint meg jó a többitől egy kicsivel mert bizonyított. Amiből persze ilyen részletek nem derültek ki, hogy is néz ki és egyebek. A mai világban a pénztől kezdve mindent hamisítanak így nem alaptalan volt a kérdésem szerintem legalább is...aronpfabian írta:Azért töröltem mert szemmel láthatóan meg vagy róla győződve hogy ez a hajtókar x tulajdonságokkal bír és igazolást kerestél. Ellenvéleményt nem fogadsz el. Akkor meg minek írni bármit is?
Aha értelek. Hát maradjunk szerintem annyiban sokmindenbe bele lehetne kötni irományodba szerintem. Eddig ilyenek csak te egyedül irtál róla. Vannak itt páran(bizonyitottan nagy szakik!!!) vagyis régebben mikor lelkes volt a fórum akkor még jobban itt voltak és azok ilyesmit nem irtak róla. A face meg egy igen hitvány valami és megölni látzik ezt a fórumot. Én nagyon sajnálom az 1000%. Alakítani és egyebek? Na mindegy ez a te véleményed róla oké rendben van. Proxot kell venni az bitos jobb akinek ér annyit...aronpfabian írta:Más nem is kapható. Se jobb se rosszabb. A többiek tapasztalatai alapján legfeljebb beszerelés előtt kell rajta alakítani ha túl szoros vhol.hell írta:
Nafene ez a legolcsobb kínai??? Ez számomra újdonság itt annó azt mondták igen is a szaroknál amik vannak jobb. Na akkor most, hogy is van ez? Valami itt sántít a szakik azt mondták jó és valaki szerint meg egy legolcsóbb kínai. Akkor mond meg mi a tuti és megveszem azonnal!?
De ettől még nem ez lesz a "legdrágább gyári"meglepne ha egy 6000 Ft-os kisker árú cuccot megérné vkinek hamisítani, rossz másolatot se tudna sokkal olcsóbban gyártani
Más nem is kapható. Se jobb se rosszabb. A többiek tapasztalatai alapján legfeljebb beszerelés előtt kell rajta alakítani ha túl szoros vhol. A versenyzők is ezt használják.hell írta:
Nafene ez a legolcsobb kínai??? Ez számomra újdonság itt annó azt mondták igen is a szaroknál amik vannak jobb. Na akkor most, hogy is van ez? Valami itt sántít a szakik azt mondták jó és valaki szerint meg egy legolcsóbb kínai. Akkor mond meg mi a tuti és megveszem azonnal!?
MrDok írta:Ha ezt az akciót elkövetted, le kéne venni a deknit, és ránézni a dologra, mert ez nem kéne előforduljon.nero írta:Sziasztok! ETZ 250 kuplung bowden beakasztása közben a kuplung kiemelő pálca kiakadt a kiemelőből, a dekni levétele nélkül vissza lehet-e akasztani a helyére?A válaszokat előre is köszönöm!
A szerkezet olyan, hogy belül csak elég rendellenes pózban akad ki. Ezt normál állapotban nem tudod összerakott blokknál előidézni.
Annak jó lesz. ne foglalkozz a számokkal. A gyári számok nem ilyenek.szabolcs1993 írta: Alkatrész blokknak vettem pajtából, papír nélküli. Kiváncsi vagyok hogy mi lehet, de lehet hogy csak mókolás mint mindig.
Alkatrész blokknak vettem pajtából, papír nélküli. Kiváncsi vagyok hogy mi lehet, de lehet hogy csak mókolás mint mindig.MrDok írta:Talán azért mert elég kuszák ezek a számok, blokkcserés lehetett. Mintha nem is eredeti beütés lenne. Vagyis talán szám nélküli blokkba ütötték nem gyári készlettel...... forgalmi mit mond?szabolcs1993 írta:Sziasztok
Valaki meg tudná mondani hogy a motorszám előtti "E" betű mit takar, mi célt szolgált?
Itt egy kép, .......[/url]
Köszönettel
Talán azért mert elég kuszák ezek a számok, blokkcserés lehetett. Mintha nem is eredeti beütés lenne. Vagyis talán szám nélküli blokkba ütötték nem gyári készlettel...... forgalmi mit mond?szabolcs1993 írta:Sziasztok
Valaki meg tudná mondani hogy a motorszám előtti "E" betű mit takar, mi célt szolgált?
Itt egy kép, .......[/url]
Köszönettel
Jó az rakd be. Használd egészséggel.hell írta:De legalább ez eredeti lehet ilyen sárgás alsó kosárral? Vagy valami hamisítvány vagy valami mert semilyen képen nem láttam a YOKO ilyennel lenne. Esetleg ebben segíthetne valaki aki már többet látott .....
Nafene ez a legolcsobb kínai??? Ez számomra újdonság itt annó azt mondták igen is a szaroknál amik vannak jobb. Na akkor most, hogy is van ez? Valami itt sántít a szakik azt mondták jó és valaki szerint meg egy legolcsóbb kínai. Akkor mond meg mi a tuti és megveszem azonnal!?aronpfabian írta:Azért az durva lenne ha már a legolcsóbb kínait is hamisítanák...
Ha ezt az akciót elkövetted, le kéne venni a deknit, és ránézni a dologra, mert ez nem kéne előforduljon.nero írta:Sziasztok! ETZ 250 kuplung bowden beakasztása közben a kuplung kiemelő pálca kiakadt a kiemelőből, a dekni levétele nélkül vissza lehet-e akasztani a helyére?A válaszokat előre is köszönöm!
igen elfog engedni az a ragasztó a nyomaték allat én speciel csavar rögzítésére alkalmazombambi írta:Kézben szépen forognak terhelésen szoktak kijönni a hibák.jura györgy írta:sziasztok bambinak meg az a válaszom nem rosz a csapágy szépen fut és csendbem és nem tajwáni volt hanem KOYO c 3 ide tettm ujjat ami LOCTITE 641-el rögzitetem üdv juragy
1 nefelejtsunk oldal kotyogás megengedet 1-2mm felle kotyogás már rossz!!!!!!!!!!!!!csoka írta:Prox a hajtókar,vagy a tűgörgő?Dugtál bele csapszeget is?Amúgy nem igazán jó,ha a hajtókaron akár felül,akár alúl kotyogás van.
Kézben szépen forognak terhelésen szoktak kijönni a hibák.jura györgy írta:sziasztok bambinak meg az a válaszom nem rosz a csapágy szépen fut és csendbem és nem tajwáni volt hanem KOYO c 3 ide tettm ujjat ami LOCTITE 641-el rögzitetem üdv juragy
Több variációs lehet pl a csapágygolyók kezdenek oválisra kopni ami rázást eredményez és kikavitálja a kartert ami már elviszi a centírt a főtengelyben.sell írta:Ebben a dologban azt nem értem, a jól emlékszem, hajtókar cserés volt a tengelyed.. Akkor ott, a préselés után nem is "centírozták" , mert akkor csak kiderült volna , hogy baj van a tengellyel. Vagy rosszul gondolom?
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot], Google [Bot] valamint 2 vendég