125 etz-hez keresek jó állapotú forgórészt.
Annak örülnék ha valaki vasi írna mert akkor megtudnám nézni

Persze szép képek is jöhetnek

Én regisztrált vagyok, de úgy sem tudom megnézni, be vagyok lépve, de azt írja, hogy nincs jogosultságom hozzá.zsakfos írta:Milyet?Aki nincs reggelve ott,az nem lát semmit
Milyet?Aki nincs reggelve ott,az nem lát semmit
Szia!nero írta:Sziasztok! ETZ 250-es hengefejet keresek! Ha valakinek lenne eladó, kérem írjon ide, vagy a nero1@freemail.hu emailra. Köszi
B...meg ezen besz..tam a röhögéstőlkiszsebi írta:Mintát tudok kölcsönözni. Csak kicsit messze lakom (2 ragadásnyira)jegenye írta:A Lengyel-(tor)túrán sikeresen elhagytam a /1-esről az egyik oldalkocsi felfogatásomat, amiből még mintám sincs. Az elsőről van szó ami a tank alatti öntöttvas idomom lévő gömb, csak a gömb kellene, mert az öntöttvas a vázon megvan. Jó a Trophy-é is. Ha valakinek van eladó akkor kérem jelezze. Előre is köszönöm.![]()
Mintát tudok kölcsönözni. Csak kicsit messze lakom (2 ragadásnyira)jegenye írta:A Lengyel-(tor)túrán sikeresen elhagytam a /1-esről az egyik oldalkocsi felfogatásomat, amiből még mintám sincs. Az elsőről van szó ami a tank alatti öntöttvas idomom lévő gömb, csak a gömb kellene, mert az öntöttvas a vázon megvan. Jó a Trophy-é is. Ha valakinek van eladó akkor kérem jelezze. Előre is köszönöm.
Van pár....... a kérdés hogy mennyit?Dénes írta:Sziasztok!
Kis TS blokkot keresnék...
bambi írta:A belső rész megegyezik a blokkfélben van változásnemeth.bence2 írta:Sziasztok, olyan gondban vagyok hogy vettem egy trophy 250/2-es és a blokkból hiányzik az üresjárati csavarnak a rugója és a golyója, és még a váltótengelyen is 2 db kicsi rugó. Azt szeretném kérdezni hogy a trophy 250-es blokkja az megeggyezik e a ts250 blokkjával ???? Ugyanis trophy blokkot nemtudok szerezni viszont ts-ét lehet, és abból kiszedném a cumókatKöszönöm előre is a válaszokat
A belső rész megegyezik a blokkfélben van változásnemeth.bence2 írta:Sziasztok, olyan gondban vagyok hogy vettem egy trophy 250/2-es és a blokkból hiányzik az üresjárati csavarnak a rugója és a golyója, és még a váltótengelyen is 2 db kicsi rugó. Azt szeretném kérdezni hogy a trophy 250-es blokkja az megeggyezik e a ts250 blokkjával ???? Ugyanis trophy blokkot nemtudok szerezni viszont ts-ét lehet, és abból kiszedném a cumókatKöszönöm előre is a válaszokat
Az én ETZ-m is dobfékes volt gyárilag, még egyszer sem kaptam megjegyzést sem arra, hogy tárcsafék van fent. Pedig néhány vizsgaállomáson megfordultam már.zsakfos írta:Ebben nem mertem határozott állást foglalni,nehogy utána engem szidjon,de akkor ezek szerint ez nem probléma.BlackIce írta:Ha gyári cumót rak fel, akkor nem kell visszapakolni műszakin.
Mondjuk érdekes hogy a /1-be meg hiába passzol az Etz cucc,akkor sem engedélyezett
Igen mert a /1-es nem volt gyárilag tárcsafékkel. Ez M.O. :/ Hiába magyarázod az nkh-nak, hogy így a jobb a fékhatás hidegen fogja hagyni őket. Vagy típus engedély meg bla...bla...bla és kapsz egy olyan összeget, amire azt fogod hinni, hogy pultos kislány telefonszámazsakfos írta:Ebben nem mertem határozott állást foglalni,nehogy utána engem szidjon,de akkor ezek szerint ez nem probléma.BlackIce írta:Ha gyári cumót rak fel, akkor nem kell visszapakolni műszakin.
Mondjuk érdekes hogy a /1-be meg hiába passzol az Etz cucc,akkor sem engedélyezett
Ebben nem mertem határozott állást foglalni,nehogy utána engem szidjon,de akkor ezek szerint ez nem probléma.BlackIce írta:Ha gyári cumót rak fel, akkor nem kell visszapakolni műszakin.
Jogos.sell írta:
Ezt még kiegészíteném, a dobfékes tengely nem jó a tárcsás kerékhez, az is kell és a hozzávaló távtartók .
zsakfos írta:grlacika64 írta:Hello!
Szeretném az ETZ 250-es első dobfékét tárcsafékesre cserélni. Hogyan lehetséges, tud-e valaki segíteni ebben?
Úgy hogy veszel hozzá,azt átteszed.![]()
Amit cserélni kell biztosan:
Kerék,teleszkópok.
Amit venni kell pluszban:fékrendszer,ami a féktárcsa, féknyereg,fékcső és főfékhengerből áll.
Amúgy teljesen egyszerű az egész,semmit nem kell faragni.
El ne dobd a dobfékes cuccokat,mert lehet 2 évente visszakell raknod a műszaki előtt,de ez nem biztos.
grlacika64 írta:Hello!
Szeretném az ETZ 250-es első dobfékét tárcsafékesre cserélni. Hogyan lehetséges, tud-e valaki segíteni ebben?
Szia.Az eladó alkatrészek topicban 7.hó 4.én K Imi meghirdetett egyet.Néz utána. Üdv Laci.nero írta:Sziasztok! ETZ 250-hez keresek erősített blokktartót! Akinek lenne eladó, kérem jelezze! Köszi
Vigyázni kell vele,postát kerülni,csak személyes átvétel mert valami xart kapsz!aronpfabian írta:Neten már közismert az eladó, személyesen kell elmenni válogatni, mert postán hajlamos "véletlenül" másik, rosszabb állapotút küldeni, esetleg "elfelejti" feladni...Tri-Ton írta:Itt valószínű mindenki megtalálja a keresett alkatrészt. ( http://www.kepesmotor.hu/motorblokk/p15 ... t=mz%20etz ) Nincs hozzá közöm, csak rátaláltam, gondoltam megosztom.
Neten már közismert az eladó, személyesen kell elmenni válogatni, mert postán hajlamos "véletlenül" másik, rosszabb állapotút küldeni, esetleg "elfelejti" feladni...Tri-Ton írta:Itt valószínű mindenki megtalálja a keresett alkatrészt. ( http://www.kepesmotor.hu/motorblokk/p15 ... t=mz%20etz ) Nincs hozzá közöm, csak rátaláltam, gondoltam megosztom.
Látom nem kapsz választ.....Smekon írta:
A "fekete doboz" nem kellcsak a jeladó és a forgó rész, tehát a fekete dobozon kívűl minden !
A "fekete doboz" nem kellzsakfos írta:Hall jeladó alatt mit értesz?Csak a jeladóta gondolsz vagy a fekete dobozra is?Smekon írta:Sziasztok! Már egyszer kérdeztem de nem valami sokan olvassák a fórumot és még kevesebben válaszolnak :/ Hall jeladót és forgórészt keresnék még mindig ha valakinek van vagy esetleg tudja hogy kinek van írjon kérem ! smekon.one@gmail.com Nagyon boldog lennék ha valakinek lenne !
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég