Milyet?Aki nincs reggelve ott,az nem lát semmit
Alkatrészt keresek
- zsakfos
- A révész
- MZ-d típusa: Mz Ts 250/1
Re: Alkatrészt keresek
Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
Szevasztok!
Egy lengyel mz klubos barátunk eredeti DDR-es DKF 6302-es csapágyat keres, új vagy még használható állapotban.
Ilyet: http://forum.mz-klub.pl/download.php?id=23907
Ha esetleg van valakinek ilyenje elfekvőben, akkor írjon nekem!
Samu
Egy lengyel mz klubos barátunk eredeti DDR-es DKF 6302-es csapágyat keres, új vagy még használható állapotban.
Ilyet: http://forum.mz-klub.pl/download.php?id=23907
Ha esetleg van valakinek ilyenje elfekvőben, akkor írjon nekem!
Samu
-
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250
Szia!nero írta:Sziasztok! ETZ 250-es hengefejet keresek! Ha valakinek lenne eladó, kérem írjon ide, vagy a nero1@freemail.hu emailra. Köszi
nekem van ha érdekel keress pü-ben.
üdv:Zoli
- nero
- biciklis
- MZ-d típusa: ETZ 250 DeLuxe
Sziasztok! ETZ 250-es hengefejet keresek! Ha valakinek lenne eladó, kérem írjon ide, vagy a nero1@freemail.hu emailra. Köszi
Sziasztok
Érdeklődnék van-e valakinek eladó jó állapotú Mz 250 trophyhoz 4db első lengéscsillapítója?
Érdeklődnék van-e valakinek eladó jó állapotú Mz 250 trophyhoz 4db első lengéscsillapítója?
Sziasztok! ETZ 250-hez keresek gyári hátsó lámpabúrát. Ha valakinek van,kérem jelezze
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- MZ-d típusa: 21 ló 300as patkóval
- Kapcsolat:
B...meg ezen besz..tam a röhögéstőlkiszsebi írta:Mintát tudok kölcsönözni. Csak kicsit messze lakom (2 ragadásnyira)jegenye írta:A Lengyel-(tor)túrán sikeresen elhagytam a /1-esről az egyik oldalkocsi felfogatásomat, amiből még mintám sincs. Az elsőről van szó ami a tank alatti öntöttvas idomom lévő gömb, csak a gömb kellene, mert az öntöttvas a vázon megvan. Jó a Trophy-é is. Ha valakinek van eladó akkor kérem jelezze. Előre is köszönöm.![]()

- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
- MZ-d típusa: ETZ150,250 4x,250/1
Mintát tudok kölcsönözni. Csak kicsit messze lakom (2 ragadásnyira)jegenye írta:A Lengyel-(tor)túrán sikeresen elhagytam a /1-esről az egyik oldalkocsi felfogatásomat, amiből még mintám sincs. Az elsőről van szó ami a tank alatti öntöttvas idomom lévő gömb, csak a gömb kellene, mert az öntöttvas a vázon megvan. Jó a Trophy-é is. Ha valakinek van eladó akkor kérem jelezze. Előre is köszönöm.

Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
A Lengyel-(tor)túrán sikeresen elhagytam a /1-esről az egyik oldalkocsi felfogatásomat, amiből még mintám sincs. Az elsőről van szó ami a tank alatti öntöttvas idomom lévő gömb, csak a gömb kellene, mert az öntöttvas a vázon megvan. Jó a Trophy-é is. Ha valakinek van eladó akkor kérem jelezze. Előre is köszönöm.
Sziasztok! MZ TS 150 hengert keresek. Van valakinek eladó?
- MrDok
- bajnok
- Kapcsolat:
Van pár....... a kérdés hogy mennyit?Dénes írta:Sziasztok!
Kis TS blokkot keresnék...
Aki nem ért az MZ szereléshez, az inkább csináljon olyan dolgot helyette amihez ért!
Ha mégis meg akarja tanulni, akkor kezdje evvel: Szervizfilm
Idom és szerszámok
Idom és szerszámok
- Dénes
- fi#azsoké
- Kapcsolat:
Sziasztok!

Sziasztok, gyári 24N2-2 karburátort keresnék, esetleg valakinek lenne eladósorban?
-
- babakocsis
- MZ-d típusa: Trophy 250/2
bambi írta:A belső rész megegyezik a blokkfélben van változásnemeth.bence2 írta:Sziasztok, olyan gondban vagyok hogy vettem egy trophy 250/2-es és a blokkból hiányzik az üresjárati csavarnak a rugója és a golyója, és még a váltótengelyen is 2 db kicsi rugó. Azt szeretném kérdezni hogy a trophy 250-es blokkja az megeggyezik e a ts250 blokkjával ???? Ugyanis trophy blokkot nemtudok szerezni viszont ts-ét lehet, és abból kiszedném a cumókatKöszönöm előre is a válaszokat
Köszi szépen a választ, a belső rész nekem a lényeg.

A belső rész megegyezik a blokkfélben van változásnemeth.bence2 írta:Sziasztok, olyan gondban vagyok hogy vettem egy trophy 250/2-es és a blokkból hiányzik az üresjárati csavarnak a rugója és a golyója, és még a váltótengelyen is 2 db kicsi rugó. Azt szeretném kérdezni hogy a trophy 250-es blokkja az megeggyezik e a ts250 blokkjával ???? Ugyanis trophy blokkot nemtudok szerezni viszont ts-ét lehet, és abból kiszedném a cumókatKöszönöm előre is a válaszokat
-
- babakocsis
- MZ-d típusa: Trophy 250/2
Sziasztok, olyan gondban vagyok hogy vettem egy trophy 250/2-es és a blokkból hiányzik az üresjárati csavarnak a rugója és a golyója, és még a váltótengelyen is 2 db kicsi rugó. Azt szeretném kérdezni hogy a trophy 250-es blokkja az megeggyezik e a ts250 blokkjával ???? Ugyanis trophy blokkot nemtudok szerezni viszont ts-ét lehet, és abból kiszedném a cumókat
Köszönöm előre is a válaszokat 

- Melák
- Simsonos
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251,150, Ural
ETZ 251 váltópedált keresek. Úgy tudom gyárilag rövidebb, mint az ETZ 250. Ha valakinek lenne egy eladó gyári darabja, az érdekelne.
MZ-Deutsche Demokratische Motorrad
- grlacika64
- döglégy
- MZ-d típusa: ETZ 250 Deluxe
Köszi mindenkinek a véleményét! Már csak pénz kérdése az egész. 

Túráim: 2015.: Homz IV., - Zala V.
2016. XI. Pilis túra. - VII. Vértes-Gerecse, - XII. Bakony (Gergő emléktúra) túra,
2016. XI. Pilis túra. - VII. Vértes-Gerecse, - XII. Bakony (Gergő emléktúra) túra,
Szervusztok!
MZ Ts-250/1 használt, üzemképes motorblokkot szeretnék vásárolni. Kérem, Aki tud, segítsen.
MZ Ts-250/1 használt, üzemképes motorblokkot szeretnék vásárolni. Kérem, Aki tud, segítsen.
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- Kapcsolat:
csatlakozom, enyém is dobfékes volt....
- Gexxx
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 300 aus bambi
- Kapcsolat:
Az én ETZ-m is dobfékes volt gyárilag, még egyszer sem kaptam megjegyzést sem arra, hogy tárcsafék van fent. Pedig néhány vizsgaállomáson megfordultam már.zsakfos írta:Ebben nem mertem határozott állást foglalni,nehogy utána engem szidjon,de akkor ezek szerint ez nem probléma.BlackIce írta:Ha gyári cumót rak fel, akkor nem kell visszapakolni műszakin.
Mondjuk érdekes hogy a /1-be meg hiába passzol az Etz cucc,akkor sem engedélyezett
MZ - für männer die fahren können
RBiker profil
RBiker profil
- BlackIce
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ ETZ "250"
Igen mert a /1-es nem volt gyárilag tárcsafékkel. Ez M.O. :/ Hiába magyarázod az nkh-nak, hogy így a jobb a fékhatás hidegen fogja hagyni őket. Vagy típus engedély meg bla...bla...bla és kapsz egy olyan összeget, amire azt fogod hinni, hogy pultos kislány telefonszámazsakfos írta:Ebben nem mertem határozott állást foglalni,nehogy utána engem szidjon,de akkor ezek szerint ez nem probléma.BlackIce írta:Ha gyári cumót rak fel, akkor nem kell visszapakolni műszakin.
Mondjuk érdekes hogy a /1-be meg hiába passzol az Etz cucc,akkor sem engedélyezett

"A benzin a drogom, a Shell a dílerem..."
-
- versenyző
- MZ-d típusa: Etz 250
A fékátalakításról, ennek én is utánnaérdeklődtem annó, és most is rákérdeztem a vizsgabázison ( kb 10 perce), ha a motor a jelenlegi (új) rendszerben szerepel ( új forgalmi, törzskönyv van, akkor az újban van), akkor a rendszerbe kerüléskor fotót is rögzítettek a motor akkori állapotáról, ha ezen még dobfékes akkor a vizsgán is így kell megjelenni, vagy hivatalos átalakítási engedély szükséges. Ha ez nincs engedély nélküli átalakításnak minősül. ( hivatalosan nem kaphatna érvényes műszaki vizsgát)
- zsakfos
- A révész
Ebben nem mertem határozott állást foglalni,nehogy utána engem szidjon,de akkor ezek szerint ez nem probléma.BlackIce írta:Ha gyári cumót rak fel, akkor nem kell visszapakolni műszakin.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
- zsakfos
- A révész
Jogos.sell írta:
Ezt még kiegészíteném, a dobfékes tengely nem jó a tárcsás kerékhez, az is kell és a hozzávaló távtartók .

ha esetleg beáldozza a tengelyt,akkor esztergán hozzá alakitható könnyedén
-
- versenyző
- MZ-d típusa: Etz 250
zsakfos írta:grlacika64 írta:Hello!
Szeretném az ETZ 250-es első dobfékét tárcsafékesre cserélni. Hogyan lehetséges, tud-e valaki segíteni ebben?
Úgy hogy veszel hozzá,azt átteszed.![]()
Amit cserélni kell biztosan:
Kerék,teleszkópok.
Amit venni kell pluszban:fékrendszer,ami a féktárcsa, féknyereg,fékcső és főfékhengerből áll.
Amúgy teljesen egyszerű az egész,semmit nem kell faragni.
El ne dobd a dobfékes cuccokat,mert lehet 2 évente visszakell raknod a műszaki előtt,de ez nem biztos.
Ezt még kiegészíteném, a dobfékes tengely nem jó a tárcsás kerékhez, az is kell és a hozzávaló távtartók .
- BlackIce
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ ETZ "250"
Ha gyári cumót rak fel, akkor nem kell visszapakolni műszakin.
"A benzin a drogom, a Shell a dílerem..."
- zsakfos
- A révész
grlacika64 írta:Hello!
Szeretném az ETZ 250-es első dobfékét tárcsafékesre cserélni. Hogyan lehetséges, tud-e valaki segíteni ebben?
Úgy hogy veszel hozzá,azt átteszed.

Amit cserélni kell biztosan:
Kerék,teleszkópok.
Amit venni kell pluszban:fékrendszer,ami a féktárcsa, féknyereg,fékcső és főfékhengerből áll.
Amúgy teljesen egyszerű az egész,semmit nem kell faragni.
El ne dobd a dobfékes cuccokat,mert lehet 2 évente visszakell raknod a műszaki előtt,de ez nem biztos.
- grlacika64
- döglégy
- MZ-d típusa: ETZ 250 Deluxe
Hello!
Túráim: 2015.: Homz IV., - Zala V.
- Andrá$
- bajnok
- MZ-d típusa: TS 125 TS150 XL1000
Keresek MZ TS 150-eshez jó állapotú első teleszkópot
"Ha véredben az alkohol ne motorozz gyalogolj"
Sziasztok Mz 125cm első kerékhez tárcsát keresek kerék vagy kerésk nélkül sürgösen
Sziasztok Mz 125cm első kerékhez tárcsát keresek kerék vagy kerésk nélkül sürgösen
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- Kapcsolat:
Esetleg nincs valakinek eladósorban 250-es ETZ-re hátsó kapaszkodó?
- pnlaci
- bajnok
- MZ-d típusa: etz-250.predator.
Szia.Az eladó alkatrészek topicban 7.hó 4.én K Imi meghirdetett egyet.Néz utána. Üdv Laci.nero írta:Sziasztok! ETZ 250-hez keresek erősített blokktartót! Akinek lenne eladó, kérem jelezze! Köszi
A motorra csak rászokni lehet,le soha. A legjobb kápszer.
- nero
- biciklis
- MZ-d típusa: ETZ 250 DeLuxe
Sziasztok! ETZ 250-hez keresek erősített blokktartót! Akinek lenne eladó, kérem jelezze! Köszi
- bluerider
- A szállító (Blue Szlí)
Jééé te még élsz?
Hú de rég láttunk! 

A lepényhal megy elöl, a remény hal meg utoljára!
Halló!
Keresek ts250 tankot, rozsda és lehetőleg horpadás menteset.
Keresek ts250 tankot, rozsda és lehetőleg horpadás menteset.
Sziasztok,
keresek Trophy 250/2-be első kerékagy takaró burkolatot. (ha ez a neve) Nincs véletlenül valakinek elfekvőben egy?
keresek Trophy 250/2-be első kerékagy takaró burkolatot. (ha ez a neve) Nincs véletlenül valakinek elfekvőben egy?

- motormanner
- Simsonos
Sziasztok!
250 ETZ-hez kellene elsőteló becsúszószár! Hol érdemes venni?
250 ETZ-hez kellene elsőteló becsúszószár! Hol érdemes venni?
Aki háttal áll a világnak, annak van a legnagyobb háttere!
-
- bajnok
Vigyázni kell vele,postát kerülni,csak személyes átvétel mert valami xart kapsz!aronpfabian írta:Neten már közismert az eladó, személyesen kell elmenni válogatni, mert postán hajlamos "véletlenül" másik, rosszabb állapotút küldeni, esetleg "elfelejti" feladni...Tri-Ton írta:Itt valószínű mindenki megtalálja a keresett alkatrészt. ( http://www.kepesmotor.hu/motorblokk/p15 ... t=mz%20etz ) Nincs hozzá közöm, csak rátaláltam, gondoltam megosztom.
- aronpfabian
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250, TS 150
Neten már közismert az eladó, személyesen kell elmenni válogatni, mert postán hajlamos "véletlenül" másik, rosszabb állapotút küldeni, esetleg "elfelejti" feladni...Tri-Ton írta:Itt valószínű mindenki megtalálja a keresett alkatrészt. ( http://www.kepesmotor.hu/motorblokk/p15 ... t=mz%20etz ) Nincs hozzá közöm, csak rátaláltam, gondoltam megosztom.
-
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: BMW
Itt valószínű mindenki megtalálja a keresett alkatrészt. ( http://www.kepesmotor.hu/motorblokk/p15 ... t=mz%20etz ) Nincs hozzá közöm, csak rátaláltam, gondoltam megosztom.
A szép szavak nem mindig igazak, az igaz szavak nem mindig szépek !
Sziasztok!
Etz 250-es motoromhoz keresek S.O.S.-ben komplett váltót.
Elég sürgős lenne, köszönöm előre is.

Etz 250-es motoromhoz keresek S.O.S.-ben komplett váltót.
Elég sürgős lenne, köszönöm előre is.

- MrDok
- bajnok
- Kapcsolat:
Látom nem kapsz választ.....Smekon írta:
A "fekete doboz" nem kellcsak a jeladó és a forgó rész, tehát a fekete dobozon kívűl minden !
Müller Szabi, Sub-ee gyárt ilyent.
http://mullerelectronics.hu/jarmuelektronika.html
De ne számíts gyorsaságra.
Aki nem ért az MZ szereléshez, az inkább csináljon olyan dolgot helyette amihez ért!
Idom és szerszámok
Idom és szerszámok
- hell
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250 De Luxe
Valakinek nincs véletlenül eladó féknyeregre a porvédője? Az a műanyag rápattintós alkatrésze. Haver elhagyta az övét és pánikszerűen kellene orvosolni a problémát és gondoltam rákérdek. Akinek lenne priviben a részleteket megbeszélhetnénk.
A "fekete doboz" nem kellzsakfos írta:Hall jeladó alatt mit értesz?Csak a jeladóta gondolsz vagy a fekete dobozra is?Smekon írta:Sziasztok! Már egyszer kérdeztem de nem valami sokan olvassák a fórumot és még kevesebben válaszolnak :/ Hall jeladót és forgórészt keresnék még mindig ha valakinek van vagy esetleg tudja hogy kinek van írjon kérem ! smekon.one@gmail.com Nagyon boldog lennék ha valakinek lenne !

- zsakfos
- A révész
Hall jeladó alatt mit értesz?Csak a jeladóta gondolsz vagy a fekete dobozra is?Smekon írta:Sziasztok! Már egyszer kérdeztem de nem valami sokan olvassák a fórumot és még kevesebben válaszolnak :/ Hall jeladót és forgórészt keresnék még mindig ha valakinek van vagy esetleg tudja hogy kinek van írjon kérem ! smekon.one@gmail.com Nagyon boldog lennék ha valakinek lenne !
Sziasztok! Már egyszer kérdeztem de nem valami sokan olvassák a fórumot és még kevesebben válaszolnak :/ Hall jeladót és forgórészt keresnék még mindig ha valakinek van vagy esetleg tudja hogy kinek van írjon kérem ! smekon.one@gmail.com Nagyon boldog lennék ha valakinek lenne !
Oké, köszi!
- pnlaci
- bajnok
- MZ-d típusa: etz-250.predator.
Heló.Börzéken érdemes szétnézni. Üdv.Laci.mrpocok írta:Lehet nemjó helyre írtam előzőleg, nem tudom h hova tartozik konkrétan uh beírom ide is...
Üdv! Keresek mz szerszámkészletet (ts250/1-hez). Nincs vkinek elfekvőben egy "fölösleges"? Előre is köszi
A motorra csak rászokni lehet,le soha. A legjobb kápszer.