Ha veszel, akkor ne a boltból vegyél!Keress akinek van fékmunkahengere, vagy olajtartája, mert állítólag az utángyártott fék olajtartály se olyan, mint kéne lennie.Meiki írta:A fék teljesen tökéletessen fog. Nagyon nem is motorozok csak a határban de ott sem sokat mivel még nincs rendszám a motoron de remélem hamarossan lesz. Szóval akkor nem lehet javítani hanem vennem kell egy másikat. Remélem lehet kapni. Azért köszönöm.
Hát, ha lötyög, akkor elég valószínû, hogy levegõ is került a rendszerbe.A te helyedben én nem motoroznék ilyen problémával Szerintem inkább vedd le az egész elsõ féket, és várd a szakiktól a megoldást.Meiki írta:Oks elnézést. De viszont az szeretném megkérdezni hogy lehet e javítani a fékolajtartájt mivel eléggé lötyög a helyén és el is tudom forgatni. Gondolom ez nem normális jelenség. Kell vennem újat vagy esetleg lehet javítani? Hogy van odafogatva? Mert ha esetleg menetes és ott van egy gumitömítés akkor zat meg tudomoldani. Elõre is kösz a segítságet.
Nekem az isemrõsöm adott O gyûrût asszem a Ladában teljesíthetett szolgálatot,kicsit körbe kellett csiszolóvásznazni,de a méretet be tudod lõni,ha belepróbálgatod a helyére,mi is így csináltuk.mzgergõ írta:Akkor körül nézek a bontóba.Vagy lelopok valamilyen rotyogóról:)
Jó, ez rendbe van, de mien méretû O gyûrû kell belé?Csapágy, vagy szimering boltba gondonolom lehet kapni!?
Sajnos ez tipikus mz betegség... ha tudsz szerezni egy robogóról vagy kisebb motorról való felsõ fékhengert, akkor meg is oldódik a bajod...mzgergõ írta:Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy nem fog annyira jól a fékem.Új fékpofákvannak benne, új kis, és nagy karmantyú, új fékcsõ, és olaj.A tárcsa szép sima, nincs benne mélyedés, de lyukasztott.Jól lelett légtelenítve is.Kb olyan fele behúzásnál kezd fogni a fék.Igazából nekem elég ez a fék erõsség, de mûszaki vizsga elött állok, és ott lehet nem elég.És olyat csinál még, hogyha széplassan húzom be a kart, akkor egy nagyon picivel tovább betudom húzni, mint ha hírtelen húznám be.Jólenne, ha tudna nekem segíteni valaki!Köszönöm
Üdv!
Jelenlévő fórumozók: behan valamint 6 vendég