A delet csak kiinduló időpontnak jelöltem meg, ezt természetesen még módosíthatjuk.
A részleteket majd még megbeszélem mindkettőtökkel, és telefonon egyeztetünk.
Ezek szerint akkor már hárman vagyunk.
Üdv.: Miklós_88
Ugyanarról beszélünk, közös ötlet volt a Mikivel, mert régen találkoztunkkupi írta:Lehet egy gurulásról beszélünk?Gabor001 írta:Sziasztok, ha valakinek kedve támadna egy kis Gárdonyi fürdőzéshez, akkor Vasárnap 7-én délelőtt 9-10 körül indulok Dorogról a feleségemmel.
2-en már vagyunk. Indul, gurul, megáll, kávézik, továbbmegy, fürdik, jól érzi magát, aztán go home![]()
Tervezett útvonalam:
https://maps.google.hu/maps?saddr=Dorog ... s&t=m&z=10
A régi 7-en, nem a pályán.
Teljesen véletlen Miklós_88" al mi is vasárnap megyünk Agárdra páran pancsolni MZ-vel. Mi pontosan délben találkozunk a 7-út mellet Kápolnásnyéknél a benzinkútnál és onnan indulunk,ha esetleg valakinek van kedve csatlakozni hozzánk szívesen látjuk(mind házigazdák is mivel mi tókörnyékiek vagyunk és ismerjük a járást a jó helyeket....).
Lehet egy gurulásról beszélünk?Gabor001 írta:Sziasztok, ha valakinek kedve támadna egy kis Gárdonyi fürdőzéshez, akkor Vasárnap 7-én délelőtt 9-10 körül indulok Dorogról a feleségemmel.
2-en már vagyunk. Indul, gurul, megáll, kávézik, továbbmegy, fürdik, jól érzi magát, aztán go home![]()
Tervezett útvonalam:
https://maps.google.hu/maps?saddr=Dorog ... s&t=m&z=10
A régi 7-en, nem a pályán.
Sajnálom, hogy ma dolgozni kellett. Szívesen, illetve nem is szívesen, de mentem volna. Nyugodjék békében.nagyarpi írta:Az Ajkai csapat ma teljesitette a küldetését.https://picasaweb.google.com/1173134129 ... 13Junius22#
Jelentkezem,ha elfogadtok,de lehet más személy is. Milyen hosszú túrára gondoltok szombat délután?MZCs írta:Esetleg az éjszakai túrán (vagy egy részén) is részt tudnátok venni.Hlaci1955 írta:Sziasztok. Az Ajkai csapat 2013 06 22,23án kis Sástó túrát szervez. Ennek aprópója,hogy Heqedüs Barna emlékére egy emléktárgyat viszünk a Kékestetőre az elhunyt motorosok emlékhelyére. 22én kb 8 órakor indulunk Ajkáról Veszprém Fehérvár Bp útvonalon régi 7es régi 3as főútakon Gyöngyös Sástóig.Itt lesz a szállás.megemlékezés után motorozunk a környéken.Aki akar csapódhat hozzánk bárhol . Környékbeli túravezetőt keresek.Jelentkezni itt,érdeklődni nálam.Hlaci 20 9438 746 tel számon. Üdv Black![]()
Mert az pont akkor lesz.
Esetleg az éjszakai túrán (vagy egy részén) is részt tudnátok venni.Hlaci1955 írta:Sziasztok. Az Ajkai csapat 2013 06 22,23án kis Sástó túrát szervez. Ennek aprópója,hogy Heqedüs Barna emlékére egy emléktárgyat viszünk a Kékestetőre az elhunyt motorosok emlékhelyére. 22én kb 8 órakor indulunk Ajkáról Veszprém Fehérvár Bp útvonalon régi 7es régi 3as főútakon Gyöngyös Sástóig.Itt lesz a szállás.megemlékezés után motorozunk a környéken.Aki akar csapódhat hozzánk bárhol . Környékbeli túravezetőt keresek.Jelentkezni itt,érdeklődni nálam.Hlaci 20 9438 746 tel számon. Üdv Black
Ok legyen 10 óra.Gexxx írta:Én javasolnék legalább 10 órai találkozót... Nem mindenkinek van 2 percre a találkahely!
Köszönjük a képeket Árpi ! Élvezet volt végignézni.nagyarpi írta:https://plus.google.com/photos/11731341 ... banner=pwa
Lassan itt a kora nyár úgyhogy újra aktuális.Perec írta:Elméleti felvetés:
Valakinek van kedve felgurulni a transzfogarasra (akár oda-vissza is)?
Eddig csak 1000 méteren jártam sajnos, a transzfogaras 2000ig visz fel.
Kevés nap: akár egy, vagy két alvással, akár egy kempingben 2 éjszaka,
de mintha náluk nem lenne divat a kemping, pedig az a legrugalmasabb...
Ilyen magasságban nem mindegy milyen az időjárás.
Határtól kb. 900 km oda-vissza.
2 éjszaka, transzfogaras oda-vissza, szebeni szálással pl. beleférne az aug20-i h7végébe.
- nem ütközik sem túra sem racing időponttal.
- Határig(dombegyház)+300 km oda
- Tr. oda vissza: 250-350 km , nem muszáj végigmenni a déli laposabb részeken.
- kempinget találtam 2*2 rúgóért, egy 125-össel a benzin sem (annyira) horror pénz.gesszti írta:Ez a transzfogarasi túra nekem is piszkálja a csőrömet... menni kéne. Idén már lehet, hogy nem, de mondjuk jövőre egy koranyári időpontra érdemes lenne megszervezni.
Javítva: Készleszek, megyek!KILL3R etz írta:Ha készleszek, megyek!
Esetleg éjszakai? Akkor egy is, kettő isGexxx írta:Ezek a gurulások 1 naposak szoktak lenni.
MZCS-nél biztos nem jobbandarkMZ írta:A Kofolát én is imádom.Egy vagy kétnaposra tervezitek?
Igeeeen....MZCs írta:Pilis túrán felmerült, hogy kellene (ismét)egy gurulást szervezni Szlovákiába.
Enni sztrapacskát és inni Kofolát. (Venni sört)
Május vége - jún eleje hétvége alkalmasnak tűnik.
Érdekel valakit ez a II. Kofola-túra ?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég