Miklós_88 írta:hell írta:Esetleg valaki tud valami megoldás a Bambi 3 kipuff a végén (alsó részén) folyik ki az olaj minimális kis rés van rajta és kiszivárog. Valaki tud valami anyagot amivel be lehetne tömíteni? Gondoltam majd berakja cuccal és minden ok de azt kivárni hajjaj...

Végül is megvan az előnye is annál később tömődik el, de elég szarul néz ki így...

Krómpaszta + rongy, és gyakori takarítás. Én ezt javaslom. Vagy be kell rendesen állítani a karbit, meg 1:50-es keverékkel kell menni, és akkor nem fogja nyomni az olajat. Nekem sem nyomja.
Majd minden MZ-nél azt látom, hogy a kipuf végén folyik az olaj. (Az most dolog, hogy nem törli le)
Én 1:40-el járok de a kipufogó végébe beledugva az újjam teljesen száraz, a könyöknél is, és valószínűleg az egész belseje is.
Igazából az a baj, hogy nem használjátok a motort...

Menjetek ki az útra és legalább 100-al menni 30 km-t, az első 10km után úgy fog füstölni a motor, hogy megijedsz tőle, a mögötted jövők meg anyáznak

de egy idő után csökken és meg is szűnik na ekkor már nem lesz olajos a kipuf.
Így néz ki az enyém:

Ez meg egy fehér rongy miután beledugtam a kipuf végébe :
Igaz kokszos, de legalább nem tocsog az olajban.
Sőt emlékszem amikor megvettem a motort és az első köröket egy bekerített kb. 200 méteres terepen mentem csutkán, max 3-ig felváltva, hát a 4ik kör után jól bemelegedett a motor és a kipuf is. A környéken meg mintha tél lett volna csak szürkében, a pálya másik végét már alig lehetett látni