Egész évben, szinte minden hónapban szervezünk túrákat az ország különbözõ pontjaira, illetve külföldre is.

Ezek nagyrészt hétvégén kerülnek lebonyolításra. Szombaton délelőtt (esetleg már péntek este) van a találkozó egy előre megbeszélt helyen, majd együtt foglaljuk el a szállást. Lepakolás után indulunk motorozni, megtekinteni egy-két látványosságot. Vasárnap újabb motorozás, majd a csapat feloszlik. Utazótempónk mindig a csapat leglassabb motorjához igazodik, a lemaradókat az elõre kijelölt záró motorosok segítik. A létszám változó, 3-4 fõtõl (2008. Zemplén II.) akár 60 motorig is terjedhet. (2008. Nerbi II.)

Jelentkezés a túrákra: minden túrának van egy saját fórum topikja, ahol részletes információkat lehet kapni a találkozó helyekrõl, szállásról stb. Itt érdemes jelezni csatlakozási szándékunkat, ezzel is segítve a szervezõ munkáját (pl. szállás foglalás esetén szükséges a pontos létszám).

Minden résztvevõnek gondoskodnia kell a motorja megfelelõ mûszaki állapotáról, a kijelölt találkozási pontokon felkészülten és lehetõleg teli tankkal kell megjelenni. A csoportos haladás során fegyelmezettséget és kellõ óvatosságot várunk el mindenkitõl.

A legfrissebb információkat mindig a fórumban tesszük közzé, ezért érdemes mindig azt figyelni.

MZ-vel érkezés és klubtagság nem feltétele a túrán való részvételnek, mindenkit várunk aki jól akarja érezni magát és szeretne megismerkedni velünk!

A túrák fóruma > > >

Mi kellhet egy túrához? Néhány tanács mit érdemes magunkkal vinni... > > >

Képek és beszámolók eddigi túráinkról itt (2004-) > > >

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. Bizonyos szolgáltatások eléréséhez szükséges lehet, hogy bizonyos személyes adataidat megadja. Az "ELFOGADOM" gomb megnyomásával nyilatkozik róla, hogy az oldal alján elérhető "Tájékoztató a személyes adatok kezeléséről és és jogi nyilatkozat" részben leírtakat megismerte és elfogadja.
További információkért kattintson ide. Elfogadom