Szervezõ:
Diti
06 70 508 4721

További információk:
Fórum link > > >

Pénteki nap kérem szépen úgy mint eddig, opcionális.
Párocskáknak csütörtökön még kényelmesebb és zavartalanabb :D
Akik messziről jönnek, azoknak tanácsolom érdemesebb péntek délre, vagy délutánra tervezni az érkezést, így kipihenten lehet túrázni egész hétvégén.

1. Nap, Szombat: A Mátra szívében

Találkozó reggel a Gyöngyös Tesco parkolóban. Cím: 3200, Vásár u. 2.
GPS koordináták: 47°46'7,428" 19°54'53,964"
Pirítom egy kicsit a hangulatot, keljetek korán, mert örülnék neki ha fél 9-re mindenki itt lenne már. Kilenc óra körül már el szeretném hagyni a csapattal a bevásárló központot, és a táborhely felé venni az irányt. Legyetek szívesek próbáljatok meg legalább 9-re megérkezni.
A tescoban töltött csodálatos és életre megszerzett varázslatos feledhetetlen élmények után tehát irány a táborhely. (súgva írom le, hogy van néhány hónapja plüssállat nyerő darugép automata, így ha valakinek szerencséje van, már viheti is a méteres micimackót:D)
Lecuccolásunk után felmászunk Kékestetőre. Nem kell tárgyilagosan érteni, kötelet, és sziklakalapácsot most mellőzzétek.
Ott készítünk néhány képet mindenkiről az új puskaporos vakus fényképezőmmel.
Kékestetőről legurulva, betérünk a Parádi kocsimúzeumba. (jegy információk később).
Következő állomásunk Egri Vár. Egyszer ide is be kell néznünk. Aki már 1000-szer volt bent, és nyafog azt 3 gombóc fagyival fogom jó kedvre deríteni. Sajnálom :) Akkor is bemegyünk. Különben is, ...széép!
Ha belefér menet közben iszunk egy kis forrásvizet Parádfürdőn. Szép hely :)
Hazafelé Még talán a Kisnánai Vár is belefér, nemcsak pihenésképpen, de látványosságnak is megfelel. Itt 10 méterre az út másik oldalán van egy egész elfogadható vendéglő. Itt tudunk inni, és fagyizni
Innen 'haza' motorozunk újra a gyöngyösi bevásárló központhoz. Ha estére kell valami akkor innen bármit. Aki fáradt az vissza sástóra, olyan motorossal, aki ismeri a járást. Aki fél a sötétben, azt sorozzátok be középre.
Este van, Iszás, eszés. Móka kacagás, Erdőtűz/Tábortűz.

2. Nap, Vasárnap : A rendkívül változatos Cserhát dimbes dombjai

Sástóról indulva, kipihenten, indulunk egy kisebb túrára. Át Szurdokpüspöki, Buják, Szanda, Cserhátsurány, Cserhátszentiván településeken át, egészen Pásztóig, ahol a túra véget ér. Még fagyizunk egy utolsót. Itt elbúcsúzunk egymástól, a 21-es úton délnek motorozva eléritek a 3-as számú főutat, ahonnan már mindenki hazatalál.

Szombati nap, várható úthossz: 145 km
Vasárnap, várható úthossza: 115 km

Fontos! Mindenki teletankkal érkezzen, nem szeretnék emiatt órákat veszteni, ahelyett hogy kellemesen túráznánk. Circa 140-150 km-ert minden motornak le kell tudni gurulnia egy tankból.
Egyébként tankolási lehetőség szinte minden 40. kilométeren van.

Legalább 2 zárómotoros jelentkezését várom! OFF motorosok előnyben!

Figyelem figyelem!
Közös ebédelés a No.1 étteremben! Részvétel kötelező:)
A szisztéma annyi, hogy 21.ig csütörtök este 22:00-ig kiválasztod és elküldöd az e-mail címemre hogy mit szeretnél.
Választék:
Ha levest is kérsz, Csontleves 450 ft
Másodiknak pedig
1.) Cigánypecsenye 990 ft vagy,
2.) Sertéspörkölt Galuskával 990 ft vagy,
3.) Rántott pulykamell 1100 ft.

A gal79 kukac freemail.hu címre kell küldeni a kívánságokat. A levélben mindenképp írd oda ki vagy, és mit rendelsz. (Nick name)
Aki nem jelentkezik az nem kap ebédet:)

Fontos! A program változtatás jogát fenntartom!

Szombati nap, várható úthossz: 145 km
Vasárnap, várható úthossza: 115 km

Várunk mindenkit!!

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. Bizonyos szolgáltatások eléréséhez szükséges lehet, hogy bizonyos személyes adataidat megadja. Az "ELFOGADOM" gomb megnyomásával nyilatkozik róla, hogy az oldal alján elérhető "Tájékoztató a személyes adatok kezeléséről és és jogi nyilatkozat" részben leírtakat megismerte és elfogadja.
További információkért kattintson ide. Elfogadom