Optikai tuning, fényezés, polírozás
- festékes
- bajnok
- MZ-d típusa: ts250/1
Re: Optikai tuning, fényezés, polírozás
Ez is egy szempont
Ja ha esetleg kell valakinek nekem van egy pár újak régebben vettem,de rájöttem,hogy a /1 -en nem mutat,nem ragasztottam fel,csak odapróbáltam.
Ja ha esetleg kell valakinek nekem van egy pár újak régebben vettem,de rájöttem,hogy a /1 -en nem mutat,nem ragasztottam fel,csak odapróbáltam.
- csikin
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 251
- Kapcsolat:
Én azért rakom fel FBS-el hogy ne a tankkal együtt jöjjön le, és még a festést se bántsa És rugalmas is
- festékes
- bajnok
- MZ-d típusa: ts250/1
Kapható loctite,rem jól írom kétkomponensű fém illetve műanyag ragasztó,én ezekkel szoktam mindent ragasztani. Na jó azért tapétázni nem
Ha ezzel teszed fel legfeljebb a tankkal együtt lehet lecibálni és 10 perc alatt megköt
Egy példa:az f astra homloklemeze a lámpák alatt két kis elnyújtott csíkban végződik
Egy idő után a rázkódástól letörhet az a kis műanyag fül amivel rögzítve van,mint nekem is és lóg a levegőben.
Nekem már csinálta kasznis,fényező,szélvédőragasztóval,meg a ki tudja mivel,de szerintük ez is csak ideiglenes megoldás el is engedte nemsoká,odafúrni meg macerás és nem is esztétikus.
Na én ezt megunván ezzel megragasztottam,szembeálltam a garázsajtóval,megtámasztottam két léccel,majd 10 perc múlva jött egy telefon,hogy mennem kell a kocsival
Na mondom ennek kakukk,majd ha megjöttem kezdhetem előlről.
De nem!!! Szuper lett lassan egy éve így járok vele futtatom is magam a szerelő haveroknak ha találkozunk!
Ha ezzel teszed fel legfeljebb a tankkal együtt lehet lecibálni és 10 perc alatt megköt
Egy példa:az f astra homloklemeze a lámpák alatt két kis elnyújtott csíkban végződik
Egy idő után a rázkódástól letörhet az a kis műanyag fül amivel rögzítve van,mint nekem is és lóg a levegőben.
Nekem már csinálta kasznis,fényező,szélvédőragasztóval,meg a ki tudja mivel,de szerintük ez is csak ideiglenes megoldás el is engedte nemsoká,odafúrni meg macerás és nem is esztétikus.
Na én ezt megunván ezzel megragasztottam,szembeálltam a garázsajtóval,megtámasztottam két léccel,majd 10 perc múlva jött egy telefon,hogy mennem kell a kocsival
Na mondom ennek kakukk,majd ha megjöttem kezdhetem előlről.
De nem!!! Szuper lett lassan egy éve így járok vele futtatom is magam a szerelő haveroknak ha találkozunk!
- csikin
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 251
- Kapcsolat:
Én FBS-el szoktam. Sosem esett még le.MZCs írta:Szeretném felrakni az "M" "Z" betűket fémből a tankra.
Szerintetek milyen ragasztóval lehet ezt a legjobban csinálni ?
- MZCs
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ-251
- Kapcsolat:
Szeretném felrakni az "M" "Z" betűket fémből a tankra.
- petrvs
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: DL 650 V-Strom
Hát, ha az enyén lenne, elgondolkodnék rajta, hogy így marad, csak lakkot rá!
Már ha hajt valaki az egyedi kinézetre...van benne valami egy csiszolt kőből avagy színes üveggolyóból.
Szerintem.
Motorradwerke Zschopau Einzylinder Telegabel Zentralkastenrahmen 251 - ez Motor!
- MrDok
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250
- Kapcsolat:
Akkor a történet:
Az úgy voot, hogy mikor egyszer "q*rva gyorsan mentem", egyszer csak "huss el véle" a tank lett alul, oszt míg megálltam lekopott a festék a légköri surlódás hatására . Kicsit meg is égett miután elhagytam róla azokat a kis kerámialemezeket amit a legutóbb lezuhant űrsikló roncsairól szedtem le az egyik űrsikló börzén.
De már korábban is esett baleset, mikor a Nautílusz nyomát kerestem a Nagy Korallzátonyoknál, egyszer csak elém nőtt egy korall, ami meglarcolta a helyi viszonyokhoz alakított fényezés lakkozását, aztán a tisztogató halak tovább rágták....
A jövőbe nem látok,(pláne nem 2 milliárd évet ) de én továbbra is vigyázok a motoromra, a következő túrám a Gyurm@ túra helyett a Himalája túra lesz, most épp erre készítem a vasat . Takarónak nem a legjobb, de már nehéz lesz észrevenni a hóban, szép szürkésfehér színe lett. Sajnos ez eltakarja az üveghegyi álcázást (üvegszálas gitt), de majd csak túl leszek rajta valamikor, nem kapkodom el. Jól felkészülök.
Szerintem egész jól összehoztuk!
Ehhez képest az én egyszerű történetemet (így vettem, kigitteltem, bla bla bla) már nem is érdemes leírnom.
Az úgy voot, hogy mikor egyszer "q*rva gyorsan mentem", egyszer csak "huss el véle" a tank lett alul, oszt míg megálltam lekopott a festék a légköri surlódás hatására . Kicsit meg is égett miután elhagytam róla azokat a kis kerámialemezeket amit a legutóbb lezuhant űrsikló roncsairól szedtem le az egyik űrsikló börzén.
De már korábban is esett baleset, mikor a Nautílusz nyomát kerestem a Nagy Korallzátonyoknál, egyszer csak elém nőtt egy korall, ami meglarcolta a helyi viszonyokhoz alakított fényezés lakkozását, aztán a tisztogató halak tovább rágták....
A jövőbe nem látok,(pláne nem 2 milliárd évet ) de én továbbra is vigyázok a motoromra, a következő túrám a Gyurm@ túra helyett a Himalája túra lesz, most épp erre készítem a vasat . Takarónak nem a legjobb, de már nehéz lesz észrevenni a hóban, szép szürkésfehér színe lett. Sajnos ez eltakarja az üveghegyi álcázást (üvegszálas gitt), de majd csak túl leszek rajta valamikor, nem kapkodom el. Jól felkészülök.
Szerintem egész jól összehoztuk!
Ehhez képest az én egyszerű történetemet (így vettem, kigitteltem, bla bla bla) már nem is érdemes leírnom.
Aki nem ért az MZ szereléshez, az inkább csináljon olyan dolgot helyette amihez ért!
Ha mégis meg akarja tanulni, akkor kezdje evvel: Szervizfilm
Idom és szerszámok
Idom és szerszámok
- kupi
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ TS 125-ETZ 150e
Szerintem ez már sajnos a jövő"lassan nagyon sok számunkra kedves gép végzi így lepukkanva ütötten kopottan valami hátsó udvarba,a hálátlan gazdáiknak köszönhetően.Sebaj majd lesz olcsó alkatrész nekünk.
MZ él és élni fog"Ha esetleg erre visz az utad és szeretnél pihenni vagy beszélgetni egyet esetleg szükség javítás kel bátran hívj 06309167166 Kápolnásnyék (Pettend) 7 út.
http://www.youtube.com/watch?v=gy-7gzR99vg
http://www.youtube.com/watch?v=gy-7gzR99vg
- sunbim
- operatőr
- MZ-d típusa: ETZ250e Deluxe
"víz-terepminta,,
,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
- KILL3R etz
- bajnok
Szerintem átalakította vízalatti üzemre. És megkapta a víz-terepmintát. Így egy korall zátony mellé parkolva, teljesen beleolvad a környezetébe, és a tisztogató halak szépen megpucolják.
Így van ugye?
"...köd előttünk köd utánunk amíg élünk meg sem állunk,
köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."
köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."
- yofo
- versenyző
- MZ-d típusa: TS 250/1
Ez egyértelműen a légköri súrlódás hatására keletkezett égésnyomok mintája , Fricinél van az igazság Ha tudsz szerezni kerámiabetéteket valamelyik kiselejtezett űrsiklóról , ez többé nem fordulhat elő . Börzéken biztos lehet kapni .
Powered by Bambi MZ ts 250/1
- sunbim
- operatőr
..Kiszsebi-é sem rossz, de szerintem a FÖLD kontinens-tenger térképét modellezted a 2milliárd évvel ezutánni állapotot alapul véve! ...Az üvegszálas gitt területéből/kék következően: többet mész tankkal lefele mint a kerekeiden. De "Mr,,. ! szerencsére még ,,Dok,,-ira nem volt szükség. Gyurmára jössz? Kiváncsi vagyok a TZ-dre hogy sikerült! Ne kapkodd el!
Én pont ma este 5öltem ki a Krauser és a sisaktartó dobozok szín elosztását. ...A dobozok nyíló fedelei a motor kékjére lesznek fényezve,ami pedig fixen van rőgzítve/fél az pedig metálfekete. ...most lőttem le a poént? ...Gyurmára remélem meg leszek vele. A héten intézem a bázist hozzá. Ezen a hosszú 7végén tudok haladni valamennyit vele.
,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
- MZ-d típusa: ETZ150,250 4x,250/1
OFF
Egy kicsit kiegészítenélek:
egyszer volt, egyszer
Egy kicsit kiegészítenélek:
egyszer volt, egyszer
huss el véleFriggyes Mester írta:Húú, de q*rva gyorsan mentél ezzel a motorral.....
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- Krepp
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 SF
- Kapcsolat:
Húú, de q*rva gyorsan mentél ezzel a motorral.....
Belső nélküli első külső hátsó belsővel..
Szinter, pipa.
"Ennek a motornak az a különlegessége..... Hogy az enyém..."
Szinter, pipa.
"Ennek a motornak az a különlegessége..... Hogy az enyém..."
- MrDok
- bajnok
- Kapcsolat:
Aki nem ért az MZ szereléshez, az inkább csináljon olyan dolgot helyette amihez ért!
Idom és szerszámok
Idom és szerszámok
- petrvs
- kis ETZ-s
[quote="MrDok"]Vicces egy fórum ez, lehet ez is MZ gyártmány?
quote]
Ha az lenne, menne szépen
Avagy a Te motorodon, amikor behúzod a kuplungot, a világítás átvált fényszóróra, onnan a hasonlat?
Különben igen szép az a motor, gratula!
quote]
Ha az lenne, menne szépen
Avagy a Te motorodon, amikor behúzod a kuplungot, a világítás átvált fényszóróra, onnan a hasonlat?
Különben igen szép az a motor, gratula!
Motorradwerke Zschopau Einzylinder Telegabel Zentralkastenrahmen 251 - ez Motor!
- MrDok
- bajnok
- Kapcsolat:
Vicces egy fórum ez, lehet ez is MZ gyártmány?
Szóval szerintem mindenkinek a saját adatlapját hozza be a link!
Áthidalása: rákerestek a felhasználónevemre (Mr Dok) a klub honlapon, és megnézitek a galériámban az ide vonatkozó képeket. Mz-n Pannónián, és az endurómon is saját készítésű ülések vannak.
Ez szerintem jó lesz, közvetlenül a kép címe (korábban a galériámat akartam betenni).
http://www.mzclubhungary.com/images/com ... 376741.jpg
Szóval szerintem mindenkinek a saját adatlapját hozza be a link!
Áthidalása: rákerestek a felhasználónevemre (Mr Dok) a klub honlapon, és megnézitek a galériámban az ide vonatkozó képeket. Mz-n Pannónián, és az endurómon is saját készítésű ülések vannak.
Ez szerintem jó lesz, közvetlenül a kép címe (korábban a galériámat akartam betenni).
http://www.mzclubhungary.com/images/com ... 376741.jpg
Idom és szerszámok
Idom és szerszámok
- petrvs
- kis ETZ-s
[quote="Legoember"]Köszi az eddigi instrukciókat, csak olyan gondom van, nem tudom megnyitni a linkeket kidob, majd kéri a felhasználónevem meg a jelszavam, amit persze jószerivel elutasít. "
Azért van ez, mert MrDok kolléga -nyilván tévedésből- az én profilomat linkelte be (legalábbis nálam ez jön be); gondolom, ha újra erre jár, lecseréli majd a hivatkozást (már ha egyáltalán ez a gond, nem vmi más) .
Pedig engem is érdekelnének az említett képek!
Azért van ez, mert MrDok kolléga -nyilván tévedésből- az én profilomat linkelte be (legalábbis nálam ez jön be); gondolom, ha újra erre jár, lecseréli majd a hivatkozást (már ha egyáltalán ez a gond, nem vmi más) .
Pedig engem is érdekelnének az említett képek!
Köszi az eddigi instrukciókat, csak olyan gondom van, nem tudom megnyitni a linkeket kidob, majd kéri a felhasználónevem meg a jelszavam, amit persze jószerivel elutasít. Délelőtt elnézek egy két kárpitos emberkéhez, és árajánlatot kérek, ha pedig sokallom, jöhet a jól bevált D.I.Y.
Egy passzentos nyeregtáska is összejött 2 egyforma olcsó hátizsákból, másfél méter laposvasból, meg 2 horganyzott lemezből, amit a munkahelyről lovasítottam meg
Addigis még érdekelne a tapasztalotok e téren
Köszi az eddigieket is
Egy passzentos nyeregtáska is összejött 2 egyforma olcsó hátizsákból, másfél méter laposvasból, meg 2 horganyzott lemezből, amit a munkahelyről lovasítottam meg
Addigis még érdekelne a tapasztalotok e téren
Köszi az eddigieket is
- punisher
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: etz250
A következő rész tartalmából:
-Motorkerékpárok meghajtása nukleáris technológiával
-Ionpajzs építése
Ebben az a vicces hogy már én is elgodolkodtam rajtuk egy párszor !!!
-Ionpajzs építése
Ebben az a vicces hogy már én is elgodolkodtam rajtuk egy párszor !!!
- petrvs
- kis ETZ-s
"Itt találsz példákat a galériában: http://www.mzclubhungary.com/index.php?....
Izé, mintha ez a link az én adatlapomra mutatna...ami nem baj, csak az ígért képeket ott bizony hiába keresik a t. kollégák
Izé, mintha ez a link az én adatlapomra mutatna...ami nem baj, csak az ígért képeket ott bizony hiába keresik a t. kollégák
- MrDok
- bajnok
- Kapcsolat:
Egyszerűbb variációt leírta petrvs, a másik módszer hogy az alapoktól kezdve indítod a módosítást, azaz a lemezt is magadnak alakítod ki. Azt hiszem kijelenthetem hogy ez a jobb megoldás, de persze egyben a nehezebb is.Legoember írta:Sziasztok!
251-es Etz-mről tavaly ősszel leszereltem az ülést, hogy új bőrt tegyek rá. Azonban a munkálatok félbemaradtak, és most megfordult a fejemben, mi lenne ha valami egyedibb ülést szerelnék vissza rá, pl valami chopperosabb külleműt. Tudtok segíteni mennyibe kerül kb. egyedi ülések készíttetése, illetve ha magam akarnák rá készíteni egyet, esetleg bontott motorülést szerezni, ami kompatibilis lehet rá, hogyan induljak el?:D
Köszönettel!
Itt találsz példákat a galériában: http://www.mzclubhungary.com/index.php? ... mid=100004Az ETZ-é átalakítás előtt áll, vastag rajta a szivacs, pedig a képhez képest már laposabbra ültem. Amit nyerhetsz: ha jól megcsinálod, akkor kb 250-300 km-t simán kibírsz egy seggel (akkor kezdesz mocorogni), amit ugye az eredeti üléssel nem nagyon lehet (én azzal 50 km után már fészkelődöm).
Idom és szerszámok
Idom és szerszámok
- petrvs
- kis ETZ-s
punisher írta:Köszönöm minden érdeklődő motoros társam és a saját magam nevében e kis irományt, ezzel azthiszem sokat segítettél!
Ezer köszönet!
Éppen ez volt a célom, hogy segítsek
Szívesen, de aztán ha vannak újabb tapasztalatok, ide velük, bátran, hadd erősítsék a fórumot
(A következő rész tartalmából:
-Ionpajzs építése
)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára petrvs 2011.02.28. 21:35-kor.
- punisher
- kis ETZ-s
Köszönöm minden érdeklődő motoros társam és a saját magam nevében e kis irományt, ezzel azthiszem sokat segítettél!
Ezer köszönet!
Ezer köszönet!
- petrvs
- kis ETZ-s
Hát, az a nagy szerencsétek, hogy vagyok Nektek!
Hasonló gondolataimat tett követte, a mellékelt képek szerint (telefonos képek, este, bent -bocsánat!)
A dolog menete ez volt:
-ülés bőrözését eltávolítottam
-a szivacsot visszatettem a motorra, kényelmes pozitúrában ráültem, filctollal a kezem ügyében
-magam alá nyúltam! , azaz tapogatással megkerestem, hol nehezkedek rá legjobban az ülésre, bejelöltem
-snitzer/x-acto/tapétavágó/padlószőnyegvágó (ki milyen néven ismeri ) késsel mélyedéseket vágtam ide
-megintcsak a kezemmel kitámogattam a fenekemet ott, ahol szeretném, hogy támasszon az ülés, bejelöltem
-ide meg a kivágott darabokból, illetve a csövek hőszigetelésére használatos szürke habanyagból darabokat ragasztottam
-bőrözés alá ragasztót kentem, visszatettem
-ücsörögtünk rajta pár percet a Kisfiammal
Egyéb:
Ragasztás:
-a levágott szivacsdarabokon próbaragasztást kell végezni! Nekem bevált a "cipőragasztó" meg az FBS is.
Az előbbi egy rugalmas kötést adó ragasztó, mindkét felületre föl kell vinni, megvárni amíg száraz lesz a felülete, majd összenyomni. Ilyet többen is gyártanak (Henkel, Ceys, Pattex). Az FBS gyakorlatilag bármiféle gumipasztával helyettesíthető, ami ecetsavasan térhálósodik. Lassabban rögzít, mint a cipőragasztó.
Amit nem úgy csinálnék:
-sajnos a kivágott részek széleit szögletesre hagytam, gondolván, hogy ez nem "üt át" a ráfeszített bőrön. De.
-a gyorsabb kötésű cipőragasztóval ragasztottam a szivacshoz a huzatot, de mire végighajtogattam a bőrt feszítő kis acélfülecskéket, ez már kiszáradt, így itt-ott nem fogta meg a bőrt. Inkább FBS-sel kellett volna, legfeljebb ültem volna rajta fél órát...
Tapasztalatok
-eddig csak kb 30 km-t mentem rajta, egyhuzamban, de kényelmes! Ellenben hiába utazik az ember egyedül, fészkelődés, előre-hátra mocorgás nincs: az ember fenekének helye, ezáltal a vezető testhelyzete rögzítve van.
Uff, én beszóltam!
Ja, beszÉltem
Hasonló gondolataimat tett követte, a mellékelt képek szerint (telefonos képek, este, bent -bocsánat!)
A dolog menete ez volt:
-ülés bőrözését eltávolítottam
-a szivacsot visszatettem a motorra, kényelmes pozitúrában ráültem, filctollal a kezem ügyében
-magam alá nyúltam! , azaz tapogatással megkerestem, hol nehezkedek rá legjobban az ülésre, bejelöltem
-snitzer/x-acto/tapétavágó/padlószőnyegvágó (ki milyen néven ismeri ) késsel mélyedéseket vágtam ide
-megintcsak a kezemmel kitámogattam a fenekemet ott, ahol szeretném, hogy támasszon az ülés, bejelöltem
-ide meg a kivágott darabokból, illetve a csövek hőszigetelésére használatos szürke habanyagból darabokat ragasztottam
-bőrözés alá ragasztót kentem, visszatettem
-ücsörögtünk rajta pár percet a Kisfiammal
Egyéb:
Ragasztás:
-a levágott szivacsdarabokon próbaragasztást kell végezni! Nekem bevált a "cipőragasztó" meg az FBS is.
Az előbbi egy rugalmas kötést adó ragasztó, mindkét felületre föl kell vinni, megvárni amíg száraz lesz a felülete, majd összenyomni. Ilyet többen is gyártanak (Henkel, Ceys, Pattex). Az FBS gyakorlatilag bármiféle gumipasztával helyettesíthető, ami ecetsavasan térhálósodik. Lassabban rögzít, mint a cipőragasztó.
Amit nem úgy csinálnék:
-sajnos a kivágott részek széleit szögletesre hagytam, gondolván, hogy ez nem "üt át" a ráfeszített bőrön. De.
-a gyorsabb kötésű cipőragasztóval ragasztottam a szivacshoz a huzatot, de mire végighajtogattam a bőrt feszítő kis acélfülecskéket, ez már kiszáradt, így itt-ott nem fogta meg a bőrt. Inkább FBS-sel kellett volna, legfeljebb ültem volna rajta fél órát...
Tapasztalatok
-eddig csak kb 30 km-t mentem rajta, egyhuzamban, de kényelmes! Ellenben hiába utazik az ember egyedül, fészkelődés, előre-hátra mocorgás nincs: az ember fenekének helye, ezáltal a vezető testhelyzete rögzítve van.
Uff, én beszóltam!
Ja, beszÉltem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára petrvs 2011.02.28. 21:27-kor.
- punisher
- kis ETZ-s
Üdv!
Ezen én is elgondolkodtam már de még nem kezdtem hozzá.
Én sajt és teljesen egyedi ülést akarok így úgy döntöttem hogy szerzek szivacsot amit tudok is alakítani és elég kemény, veszek bőrt, hogy mi lesz ebből a párosításból még nem tudom, majd jön magától.
Eddig úgy néz ki hogy a szivacs matracból való kókusz lesz mert ez elég kemény, alakítható és megtartja az alakját, no meg ingyen van (kiállítási darab).
Aki tud nekünk segíteni ne habozzon ne hívjon hanem írjon !
Ezen én is elgondolkodtam már de még nem kezdtem hozzá.
Én sajt és teljesen egyedi ülést akarok így úgy döntöttem hogy szerzek szivacsot amit tudok is alakítani és elég kemény, veszek bőrt, hogy mi lesz ebből a párosításból még nem tudom, majd jön magától.
Eddig úgy néz ki hogy a szivacs matracból való kókusz lesz mert ez elég kemény, alakítható és megtartja az alakját, no meg ingyen van (kiállítási darab).
Aki tud nekünk segíteni ne habozzon ne hívjon hanem írjon !
Sziasztok!
251-es Etz-mről tavaly ősszel leszereltem az ülést, hogy új bőrt tegyek rá. Azonban a munkálatok félbemaradtak, és most megfordult a fejemben, mi lenne ha valami egyedibb ülést szerelnék vissza rá, pl valami chopperosabb külleműt. Tudtok segíteni mennyibe kerül kb. egyedi ülések készíttetése, illetve ha magam akarnák rá készíteni egyet, esetleg bontott motorülést szerezni, ami kompatibilis lehet rá, hogyan induljak el?:D
Köszönettel!
Köszönettel!
- Gaszika
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: Mz ETZ 125
hihi most vettem jó pénzé full túra lesz az ETZ
http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_f ... 14693.html
http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_f ... 14693.html
- MrDok
- bajnok
- Kapcsolat:
Köszi!Samu írta:Nagyon szép munka Doki!!!!
Hallottatok már olyan színkódról, hogy KAW 9032? Elvileg ez a motorom színkódja... a RAL-t ismerem, de KAW...? Ezt adta meg a fényező.
Nekem egyszer volt olyan hogy "MIT", az a Mitsubishit jelölte. Lehet hogy a tied Kawasaki akar lenni.
Idom és szerszámok
Idom és szerszámok
Nagyon szép munka Doki!!!!
Hallottatok már olyan színkódról, hogy KAW 9032? Elvileg ez a motorom színkódja... a RAL-t ismerem, de KAW...? Ezt adta meg a fényező.
- MrDok
- bajnok
- Kapcsolat:
Kiszsebi, épp ezen bosszankodom....
Atilla, a szarkáknak nem hagyok túl sok esélyt, nem fogom kivinni a vitrinből, ha meg mégis, akkor nem szállok le róla.
Sunbim, egy grammot sem. Csiszolópapír 320-as, majd kicsit finomabb, aztán filckorong. Az agyakon metál fekete (grafitszürke) spré, az első kerékben új küllők. Indokolt a napszemüveg, de mivel a húsvéttal esik egybe ez a túra, majd kiteszem a motort itthon, innen vakítom el a napot vele.
Jó a beszámoló ötlet, koppinthatom?
Atilla, a szarkáknak nem hagyok túl sok esélyt, nem fogom kivinni a vitrinből, ha meg mégis, akkor nem szállok le róla.
Sunbim, egy grammot sem. Csiszolópapír 320-as, majd kicsit finomabb, aztán filckorong. Az agyakon metál fekete (grafitszürke) spré, az első kerékben új küllők. Indokolt a napszemüveg, de mivel a húsvéttal esik egybe ez a túra, majd kiteszem a motort itthon, innen vakítom el a napot vele.
Jó a beszámoló ötlet, koppinthatom?
Idom és szerszámok
Idom és szerszámok
- sunbim
- operatőr
Akkor ezzel majd csak jönni lehet.Atilla írta:Hú bakker, ez gyárilag sem volt ilyen szép!
Én nem csinálnék ilyet az tuti, egyrészt ami csillog az vonzza a szarkákat, másrészt utána nem lenne szívem menni vele.
- sunbim
- operatőr
Nem is kellene BŐllérre erszteni, pl így :MrDok írta:Üdv, köszi, nem.Dénes írta:Ez igen! Gratula!
Írhatnál az optikai tuningról részletesen. Esetleg cikk?
Amúgy mire gondolsz? A motorom szépítésének leírására?
"Régebben csúnyácska volt
de most szép lett. ,,
...Mennyi pasztát vettél Doki? ... Gyurma túrára biztosan napszemüvegben megyek a retinám védelme érdekében!
- Atilla
- versenyző
- MZ-d típusa: ETZ250 + TS250/1
Hú bakker, ez gyárilag sem volt ilyen szép!
Én nem csinálnék ilyet az tuti, egyrészt ami csillog az vonzza a szarkákat, másrészt utána nem lenne szívem menni vele.
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
- MZ-d típusa: ETZ150,250 4x,250/1
MrDok!
Ezzel a géppel nem hiszem, hogy a méhesbe fogsz járni...
Ezzel a géppel nem hiszem, hogy a méhesbe fogsz járni...
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- MrDok
- bajnok
- Kapcsolat:
Dénes, elkezdem írni, aztán az időm függvényében vagy elkészül, vagy nem....
Dodi, köszönöm. Mióta rendszeresen használom, mindig faragok rajta valamit.
Zsakfos, köszi.
Dodi, köszönöm. Mióta rendszeresen használom, mindig faragok rajta valamit.
Zsakfos, köszi.
Idom és szerszámok
Idom és szerszámok
- zsakfos
- A révész
- MZ-d típusa: Mz Ts 250/1
Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
- Dodi
- Safety Car
- MZ-d típusa: ES 250/2 '72
Igen-igen!
Gratula!Nagyon szép lett.Bár én már túl vagyok ezeken azért érdekelne a folyamat.
Tisztelem és szeretem azt aki így törődik a gépével
Gratula!Nagyon szép lett.Bár én már túl vagyok ezeken azért érdekelne a folyamat.
Tisztelem és szeretem azt aki így törődik a gépével
Trophy 250 UIT-200
- Dénes
- fi#azsoké
- Kapcsolat:
Akár, milyen technikát alkalmaztál, mit hogyan festettél, hol szereztél be anyagot a munkához. Szóval ha kész a moci részletes cikket követel a nép!
- MrDok
- bajnok
- Kapcsolat:
Üdv, köszi, nem.Dénes írta:Ez igen! Gratula!
Amúgy mire gondolsz? A motorom szépítésének leírására?
Idom és szerszámok
Idom és szerszámok
- Dénes
- fi#azsoké
- Kapcsolat:
Ez igen! Gratula!
- MrDok
- bajnok
- Kapcsolat:
Idom és szerszámok
Idom és szerszámok
- Atilla
- versenyző
Köszi, bár az nincs közel...bambi írta:Felsőpakony?Atilla írta:Tud valaki egy jó fényezőt Esztergom- Budapest környékén?
Fényezőből annyi kókler van, hogy az hihetetlen...
Mond a címet, ha megyek arra jó lesz az is.
Felsőpakony?Atilla írta:Tud valaki egy jó fényezőt Esztergom- Budapest környékén?
- Atilla
- versenyző
Tud valaki egy jó fényezőt Esztergom- Budapest környékén?
- frensis
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ TS 125
- Kapcsolat:
Samu írta:Van valakinek tapasztalata a következő krómozó mesterekről?
Magyar Zoltán (Old Motors, Csepel?)
és
Kocsis Galvanizáló.
Kipufogót kérdeztem tőlük és jó árat mondtak...
Köszi
Samu
Magyar Zoli vállal alu polírt, illetve krómozást is, maga dolgozik alá a krómozandó alkatrésznek, ami ugye a lelke az egésznek. Dolgoztattam ár vele, korrekt ember !
pl.:
Kipu króm: 7000.-
Könyök: 3000.-
Üdv.: Feri
Feel My MZ Power !!
Feel My MZ Power !!
- MrDok
- bajnok
- Kapcsolat:
Köszi a választ!Samu írta:Igen nekem is a szilikonspray jött be legjobban, mert kiválóan oldja a koszt (na persze nem az olajsarat) és közben még ápol is. próbáld ki!
Elmegyek a kútra és megkérdem hogy hallottak-e már ilyenről és van-e , ha van kipróbálom.
Idom és szerszámok
Idom és szerszámok
- m-tom
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 250 Honda CB450S
Csak érdeklődésképpen: mennyi?Samu írta:Van valakinek tapasztalata a következő krómozó mesterekről?
és
Kocsis Galvanizáló.
Köszi
Samu
Van valakinek tapasztalata a következő krómozó mesterekről?
és
Kocsis Galvanizáló.
Köszi
Samu
és
Kocsis Galvanizáló.
Köszi
Samu
Ha lepattan nem javítható és ha rozsda bekúszik alá annyi... korábban megvitattuk már...
m-tom írta:Sziasztok,
Van valakinek porszórással fényezett tankja? Tapasztalatok? Nyilván nem ragyog annyira, mint egy rendes fényezés....
Köszi,