ETZ 150 de luxe az NDK-s csodafegyver!
 <-----------------------
 <-----------------------
 a dinamo forgoreszerol az az a kommutator szeletekrol egyenaramot veszunk le a szeletek pozitiv negativ valtasa adja az egyen aramot, adinamonal az alloreszt gerjesztjuk,
 a dinamo forgoreszerol az az a kommutator szeletekrol egyenaramot veszunk le a szeletek pozitiv negativ valtasa adja az egyen aramot, adinamonal az alloreszt gerjesztjuk, 

Kommutátor = mechanikus egyenirányító.z25z írta:egyenaramot szednek le a szenkefek a "kommutatorrol"?? - ha jol irom....)

a szabajzo ha eredeti (mechanikus) allithato 7,2v max toltesre de tudsz vasarolni elektronikusat is
 a szabajzo ha eredeti (mechanikus) allithato 7,2v max toltesre de tudsz vasarolni elektronikusat is 
](./images/smilies/eusa_wall.gif) Na hát ez csavaradott ki valahogy annyira, hogy már nem is villogott. Gondoltam leírom, hogy váljék ez a hozzám hasonló elektronikában járatlan kollágák javára. Talán így ők már nem rohannak újat venni, mint én tettem
  Na hát ez csavaradott ki valahogy annyira, hogy már nem is villogott. Gondoltam leírom, hogy váljék ez a hozzám hasonló elektronikában járatlan kollágák javára. Talán így ők már nem rohannak újat venni, mint én tettem
 az icet megszakito a fabatka es a hajitofa között elhejezhetö targy vagyis sz...r duduko vagy nemet ,olajat a filcnek es enekel
 az icet megszakito a fabatka es a hajitofa között elhejezhetö targy vagyis sz...r duduko vagy nemet ,olajat a filcnek es enekel  trafot is nezd meg
    trafot is nezd meg  aksi fesz mennyi
 aksi fesz mennyi

<-----------------------
 <-----------------------

a kenofilc tartoval egyutt 360 kemeny magyar forint
 a kenofilc tartoval egyutt 360 kemeny magyar forint  kuldj cimet vagy mit
  kuldj cimet vagy mit 

Passzolnám...nem tudom árulnak-e külön. a Simsonra is a Komárét ekecsültük rá. Ám vigyázni kell a filc olajozással is. 1 max 2 csepp műszerolajat rá...mert volt hogy túlolajoztam, szívtam is miatta....Máté írta:sziasztok!
nincs valakinek ez a filce tartóval együtt oda a bütyköstengelyhez? az enyémen nincs rajta. (sajnos így vettem)
ha nincs, nem tudtok helyet ahol venni lehet?
köszi

azt az elvet követem hogy legyen mindenből tartalék de az újat teszem be a régit meg el)Tehát a mocimba új a kondi,trafó,megszakító)
 azt az elvet követem hogy legyen mindenből tartalék de az újat teszem be a régit meg el)Tehát a mocimba új a kondi,trafó,megszakító)

SziaMatee86 írta:Sziasztok!
ETZ 250 es motorhoz milyen gyertyát ajánlanátok?Tapasztalatok?
Előre is köszönöm!
Üdv:Máté
ICET-et ne vegyen, mert az egy lemezrugós bakalit szar, megsúlyozva egy lemezdarabbal(állítólag árnyékolásbambi írta:Szerintem a megszakító kjontakt hibás.Vegyél autósboltban DODUCO-t,vagy ICET tipusut.Mostanában utángyártotat lehet kapni a motoros boltokban,és sok a hibás benne.

), lomha, gyorsan kopik, és  a bakelit anyagból kifolyólag a kenőfilc olajától enyhén bedagad majd a nagy rugóerő végett gyorsan kopik. szóval állandó gyújtásértékre képtelen. aki szeret szopni, annak adok ingyen 2db vadi újat.
 ), lomha, gyorsan kopik, és  a bakelit anyagból kifolyólag a kenőfilc olajától enyhén bedagad majd a nagy rugóerő végett gyorsan kopik. szóval állandó gyújtásértékre képtelen. aki szeret szopni, annak adok ingyen 2db vadi újat.
Szerintem a megszakító kjontakt hibás.Vegyél autósboltban DODUCO-t,vagy ICET tipusut.Mostanában utángyártotat lehet kapni a motoros boltokban,és sok a hibás benne.jarumasz írta:Esetleg valaki??? Tanács???
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég