https://www.youtube.com/watch?v=99Dql9sMEtE
Gyertek máskor is!

Ha "programokat" is akarsz,akkor egy napba nem fog beleférni. Ha meg két nap,akkor lehet egy nagyobbat kerülni a Bakonyban.Kiss-Smith írta:Sziasztok!
Szeretnék egy kisebb túrát szervezni. A Facebook csoportban is megosztottam, gondoltam, hátha valaki innen is csatlakozik.
12-en reggel 9kor lenne indulás Tamási MOL kútról a Balaton irányába. Kb 10 óra körül érnénk a Siófoki TESCO parkolóba, ha esetleg ott szeretne csatlakozni.
Hála Tóth Laci csoport tagunknak a túrába beiktatunk egy kompozást Szántód és Tihany között. Ami ingyenes lesz az MZ-sek részére.
Mivel a Facebookon már a motorozós - fürdős - motorozós túrát le szavazták, ezért marad a motorozós. Tehát komppal betámadnánk Tihanyt, majd onnan Keszthely, a Balaton kerülésével pedig irány újból a déli part.
Ötleteket, látványosságok javaslatát szívesen meghallgatnám. És kíváncsian várom ki jelentkezik és mennyien lennénk!
Várom jelentkezéseteket privátban illetve a Facebookon Kiss Bence néven.
Hát ja! Én is csatlakoztam volna egy részen valszeg. A főváros környéki gurulásokból úgyis alapból kimaradok. Ha nagyobb létszám kerekedik,akkor viszont komolyabb szervezést is igényel a dolog. Előbb utóbb csak kerekedik egy Somogy túra......Sass Pál írta:Szia! Sokan mennénk szívesen egy ilyen túrára, de éppen keresztbe szervezed a klub borsodi túrájával, amire nagyon sokan megyünk, mert jó!
Elhalasztva, talán jövő héten összejön.Matthej01 írta:Ez mit takar? Nem tudom még mert eléggé nagy távról van szó de lehet érdekelne.Gexxx írta:Haligali. A héten egy hagyományos velencei tavi esti gurulás? Mondjuk szerdán?Még a végén lehet em zé vel mennék
Ez mit takar? Nem tudom még mert eléggé nagy távról van szó de lehet érdekelne.Gexxx írta:Haligali. A héten egy hagyományos velencei tavi esti gurulás? Mondjuk szerdán?
BlackIce írta:Én 2 hét után annak örültem, hogy Érdig (oda-vissza 30 km) el tudtam menni tankolnipnlaci írta:Na azért ma sikerült gurulgatnom olyan 140 km.t Elvittem egy kipufogót egy vevőnek.Nógrád megyébe fel a 2es úton.Holnap lesz egy nagyobb gurulásom
Én 2 hét után annak örültem, hogy Érdig (oda-vissza 30 km) el tudtam menni tankolnipnlaci írta:Na azért ma sikerült gurulgatnom olyan 140 km.t Elvittem egy kipufogót egy vevőnek.Nógrád megyébe fel a 2es úton.
Látod, ilyen a zagyam... Akkor nem akkor, hanem máskor.Sass Pál írta:Feri bácsi! Nagyon feledékeny vagy!! Az a nap már foglalt neked!!!!!Gexxx írta:Áprilisban (mondjuk 8.-a környéken) egy szolnoki Reptár látogatásos gurulás érdekelne valakit?
http://www.reptar.hu
Feri bácsi! Nagyon feledékeny vagy!! Az a nap már foglalt neked!!!!!Gexxx írta:Áprilisban (mondjuk 8.-a környéken) egy szolnoki Reptár látogatásos gurulás érdekelne valakit?
http://www.reptar.hu
A szokásos kanyaromat ismét benéztem Fehérváron, pedig Mathej szólt előre. Így sokkot kaptam, betévedtem Sárkeresztúrra és a környező településekre. Csoda hogy menet közben nem lopták ki alólam a motortsunbim írta:Jóvolt,jóvolt.Sajnálom Laci!Na majd legközelebb egy ugyan ilyen kört fogunk lezavarni, mert nagyon jó volt!
Sokkot kaptàl? ... biztos sokkot kaptàl!
...én is a nullàson. :-/
Jóvolt,jóvolt.Sajnálom Laci!Na majd legközelebb egy ugyan ilyen kört fogunk lezavarni, mert nagyon jó volt!
Sajnálom Laci!sunbim írta:Ez nagyon nem akar összejöni.
Széthullott a dugó környékén valami. Itt àllok a nullàson , jön az Öcsém futóval,visszük haza a motort.
Nem ragadàs, fémesen akad valami.
...
Szétkaptam, a kuplungcsiga csapàgya hànyt be,azt hiszem 6302-es.
Begyürödött a kosàr a golyòk közé,azok lilàvà vàlva
Beàlltak egy csomóba megfogva a fötengelyt.
![]()
Majd folyt. a blok topicban.
Körbi a parancsnok!BlackIce írta:Okaj! De mondod a kúton, hogy rablótámadás, mert a te hangod mélyebbMatthej01 írta:Várjatok meg!!!! A bönzinkúthoz megyek!!!
Laci! Ráadásul C3-as, mivel második főtengely csapágy. Ha normál illesztésű volt akkor az is bejátszhatott.sunbim írta: Szétkaptam, a kuplungcsiga csapàgya hànyt be,azt hiszem 6302-es.
Okaj! De mondod a kúton, hogy rablótámadás, mert a te hangod mélyebbMatthej01 írta:Várjatok meg!!!! A bönzinkúthoz megyek!!!
MotorozniMatthej01 írta:Hova szeretnétek menni ?
Okés, semmi probléma Laci bácsi!!Hlaci írta:Félreértés történt, gurulás elhalasztva! Bocsánat Mindenkitől!Üdv HlaciHlaci írta:Sziasztok. Az ajkai CSAPAT(klikk) a hétvégén (17-18) Ópusztaszerre GURUL. Szombat reggel indulunk Ajkáról, ha valaki (k) találkozni akar(nak) velünk megbeszélhetjük. Üdv Hlaci
Félreértés történt, gurulás elhalasztva! Bocsánat Mindenkitől!Üdv HlaciHlaci írta:Sziasztok. Az ajkai CSAPAT(klikk) a hétvégén (17-18) Ópusztaszerre GURUL. Szombat reggel indulunk Ajkáról, ha valaki (k) találkozni akar(nak) velünk megbeszélhetjük. Üdv Hlaci
Hlaci írta:Sziasztok. Az ajkai CSAPAT(klikk) a hétvégén (17-18) Ópusztaszerre GURUL. Szombat reggel indulunk Ajkáról, ha valaki (k) találkozni akar(nak) velünk megbeszélhetjük. Üdv Hlaci
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég