kobra írta:Robcsi ,
,én vizsgáimra készülvén itthon vagyok egész nap, amikor neked jó ,gyere.
tel:06-70-háromkilencvenkettõ7hétnulla2
Hali!
Csak közlöm, hogy a doboz némi átalakítás után tökéletesen üzemel! Sajnos a dobot még nem volt idõm felrakni.
Egyébként van valakinek eladó 250-es ETZ karbi csavaros úszóháza? Az enyém törött, és már nem bírja sokáig! Légyszi mentsetek meg!
Amit kiraktál vaterára kormányt, ma este jár le a licit,és ha minden igaz az enyém
Ezt személyesen is át lehet venni nálad a mûhelyben,vagy csak posta?lehet személyesen is
bambi írta:sajnos nem értek hozzá,de van még belõle
Bambimester!
Amit kiraktál vaterára kormányt, ma este jár le a licit,és ha minden igaz az enyém
Ezt személyesen is át lehet venni nálad a mûhelyben,vagy csak posta?lehet személyesen is
Ha vaterán rakok az etz katonai kormányra licitet,le tudod zárni (rövidíteni) az árverést?
Köszönettel:Máté
sajnos nem értek hozzá,de van még belõle
Bambimester!
Ezt személyesen is át lehet venni nálad a mûhelyben,vagy csak posta?
Stravkó írta:Gyurm@nak hála végre nyugdijba mehetett a kb.10 éves Grex sisakom! A sisak értéktelen,nagyon szét van hullva a belseje,viszont van hozzá két használható plexim,egy normál,és egy sötét. Ha valakit esetleg érdekel,jelképes összegért odaadom.
Üdv: Stravkó
A Grex az egy vicc, a kiskõrösim után nálam olyanom volt, azért vettem mert ezt adták akkor 9ezerért, a plexije viszont meglepõen jó minõségû volt...az egyebeket hagyjuk
Gyurm@nak hála végre nyugdijba mehetett a kb.10 éves Grex sisakom! A sisak értéktelen,nagyon szét van hullva a belseje,viszont van hozzá két használható plexim,egy normál,és egy sötét. Ha valakit esetleg érdekel,jelképes összegért odaadom.
Gyurm@ írta:MZ kupás motorszerelõ komámé egyébként a Hyosungban szerelõ (nem nevezhetõ tudatlannak)! azt mondta hogy ETZ150-es újszerû karbi 22 helyett 24-es torokátmérõvel én hiszek neki csak neked akartam segíteni vele én 1 fillért nem fogok rajta !! Most is a motorján van, de azért megkérdem hogy német-e de biztos az!
Gyurm@
köszi, ha német akkor másnap küldöm a pénzt meg a címemet
When you stop telling lies about me, I will stop telling the truth about you.
MZ kupás motorszerelõ komámé egyébként a Hyosungban szerelõ (nem nevezhetõ tudatlannak)! azt mondta hogy ETZ150-es újszerû karbi 22 helyett 24-es torokátmérõvel én hiszek neki csak neked akartam segíteni vele én 1 fillért nem fogok rajta !! Most is a motorján van, de azért megkérdem hogy német-e de biztos az!
Gyurm@
Van 1 tuti állapotú 150-es karbi 6000 Huf + postáért
Keress ha érdekel !!
csak ha BVF 24N2-2 fajta, ami etz 150-re való, nem ts-re meg akármi, sajnos sok tudatlan emberrel találkoztam mióta szenvedek az enyémmel, van aki szerint a 24n2 az jó a ts 125-tõl etz 150-ig mindre, ja és made in taiwan... szóval vannak dolgok
tudsz pontos típust? mindenképpen kell, ha made in gdr
When you stop telling lies about me, I will stop telling the truth about you.
Hali!
Engem érdekelne az etz 250 kipufogó! Dunakeszire még ki is mennék érte!
Légyszi írd meg, hogy hol és mikor lenne jó, persze csak ha még aktuális!
kobra írta:ELADÓ!!!
ETZ 250-re új, bontatlan utángyártott kipufogó. Sürgõs lenne!
ÁRA:8000 helyett = CSAK 5000ft!!!!
Láncvédõ gumicsõ 2db/ 1500ft/2db
Krauzer:4000.-
Lámpavédõ rács: 500ft
SIMSON STAR-ra: stender (alu) : 1200ft- eredeti
S50-51-ra: stender :1200ft- eredeti
Lámpavédõ rács: 300ft
Kipufogók 2db erõsen használt 400/db
XINGLONG egy bukósisakos, háttámlás, metál fekete, kínai dobozom. keveset használt tartóval.
Ára: 4500.- ft
Stravkó írta:Ha nem lesz gazdája engem is érdekel!
Sebi csak a jövõ héten tud menni,a cuccomért,addig légyszi tedd félre nekem!
Köszi!
Udv! Bocs Stravkó, erdekelt a cucc, mar szep femtiszta lekromofagoztam a zold szint, holnap fizu veszek alapozot es piros festeket hetvegen mar uj alkatresszel gazdagodik a gep
Én csak letisztítottam és fújtam rá a zöldre a feketét, 2 vékony réteget kapott....
A kormányt viszont már 2 napja feltettem (az is kapott tõlem új festést) csak még menetpróba nem volt vele. Végre nem kell birizgálnom a bowdeneket, a lapos kormányom után a katonai pont annyit emelt amivel még elég hosszúak a huzalok, de még egyáltalán nem feszülnek. Egy anakondával nemsokára kevesebb lesz a gépben, mert a fordulamérõ-spirált ki akarom iktatni.
Stravkó írta:Ha nem lesz gazdája engem is érdekel!
Sebi csak a jövõ héten tud menni,a cuccomért,addig légyszi tedd félre nekem!
Köszi!
Udv! Bocs Stravkó, erdekelt a cucc, mar szep femtiszta lekromofagoztam a zold szint, holnap fizu veszek alapozot es piros festeket hetvegen mar uj alkatresszel gazdagodik a gep
A jobboldali horpadás nem is nagy. Viszont ami a bal oldalon van elég csúnya. 1 ököl méretû kavics nyomokkal fûszerezve :S Elég csúnya és szerintem azt glettelni sem lehet mivel nagy. Állítólag eldölt a motor és egy terméskõvet talált magának ütéstompításnak.
Meiki írta:5000 huf egy komplett 251-es tankért? Az nagyon jó ár. És hol van ez a tank? Engem érdekelne. De csak ha nincs túl messze. Az én tankom be van horpadva és kétlem hogy javítani lehetne. És errefelé nem lehet kapni 251-es tankot sajnos.
elnézést a kicsit off-témáért, de homokfújatás utána gittelés utána benzinálló alapozó majd benzinálló zománc festés? szerintem nem annyira súlyos az a horpadás a tankodon...
ETZ 150 de luxe az NDK-s csodafegyver! 10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
-----------------------> <----------------------- Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
Meiki írta:Eger az jó messze van. A festés nem gond. Viszont most Pestig sem hiszem hogy el tudok menni. Viszont ha 1 hónap múlva meglesz akkor minden képpen érdekel. Addigra már el tudok menni pestre is vagy akár Egerbe is.
Eger az jó messze van. A festés nem gond. Viszont most Pestig sem hiszem hogy el tudok menni. Viszont ha 1 hónap múlva meglesz akkor minden képpen érdekel. Addigra már el tudok menni pestre is vagy akár Egerbe is.
Meiki írta:5000 huf egy komplett 251-es tankért? Az nagyon jó ár. És hol van ez a tank? Engem érdekelne. De csak ha nincs túl messze. Az én tankom be van horpadva és kétlem hogy javítani lehetne. És errefelé nem lehet kapni 251-es tankot sajnos.
Egerben van,és festeni kell,de horpadva nincs!
Postán nem vállalom,de Pestig el tudom juttatni!
5000 huf egy komplett 251-es tankért? Az nagyon jó ár. És hol van ez a tank? Engem érdekelne. De csak ha nincs túl messze. Az én tankom be van horpadva és kétlem hogy javítani lehetne. És errefelé nem lehet kapni 251-es tankot sajnos.
Stravkó írta:Tegyetek már föl képet a 251-es tanksapkájáról,mert lehet,hogy tudok szerezni! Akitõl vettem a mocim,nála láttam 2db-ot,õ azt mondta,hogy szerinte 251-esé,de nem biztos! Mivel a 250-esemre nem jó,ezért nem fordítottam rá nagyobb figyelmet. Ha jól emlékszem mûanyag.
Üdv:Stravkó
Itt vannak a képek. Most készültek ebben a pillanatban. Telefonnal csináltam szóval ne várj csodát.
Beszéltem ma az öreggel,azt mondta,hogy tuti 251-esé! Amugy ilyenre emlékszem én is.
Van egy tankja is,ha valakit érdekel,az sapkával együtt 5e.Ft,a másik sapka szólóban 1e.Ft.
Nem tudom,hogy ez jó ár-e?
Stravkó írta:Tegyetek már föl képet a 251-es tanksapkájáról,mert lehet,hogy tudok szerezni! Akitõl vettem a mocim,nála láttam 2db-ot,õ azt mondta,hogy szerinte 251-esé,de nem biztos! Mivel a 250-esemre nem jó,ezért nem fordítottam rá nagyobb figyelmet. Ha jól emlékszem mûanyag.
Üdv:Stravkó
Itt vannak a képek. Most készültek ebben a pillanatban. Telefonnal csináltam szóval ne várj csodát.
Tegyetek már föl képet a 251-es tanksapkájáról,mert lehet,hogy tudok szerezni! Akitõl vettem a mocim,nála láttam 2db-ot,õ azt mondta,hogy szerinte 251-esé,de nem biztos! Mivel a 250-esemre nem jó,ezért nem fordítottam rá nagyobb figyelmet. Ha jól emlékszem mûanyag.
Sziasztok üdvölök minden kedves klubtagot! Van egy csatos karburátorom MZ 251-es típushoz. Original dobozában,leírással 14000 Ft-ért.
Ha valakit érdekel írjon!
A kollégámnak van 1 db 150ccm-es felújjított Etz hengere, dugóval gyûrûvel 5000Ft-ért. És 1db 250ccm-es felújjított Etz hengere, dugóval gyûrûvel 6000Ft-ért.
Alku nincs.
Kapcsolat CSAK telefonon: 06-70-770-58-35
Köszi a képeket! de én úgy tudom hogy a kis etz re /80 gumma való... Vagy én tudom rosszul?
A / méret,csak a gumi magasságán változtat,pl. a régi gyári Pneumant gumik nem is voltak "peresek",csak simán 3.25*16.
Szerintem nincs nagy jelentõsége.
Hello!
Van egy jó állapotban levö Krauserem amit elcserélnék egy olyan csomagtartóra amit oldalra lehet felszerelni a motorra!(olyasmi mint ami a TS-eken van )
Na meg el is adó de inkább a csere érdekelne jobban!
Azt megköszönném.A mostani kb slick-re van kopva:D. Most pedig állítólag ezt is nézik a rendõrök...Ha megvan a gumma akkor légyszi küldjél róla képet.
A válaszokat elõre is köszi:
KILL3R
Kettõt is találtam,ami jó lehet:
Bridgestone Mag.Mopus G-511
100/90*16
Michelin A49
110/90*16
Képeket valamiért nem tudok ide föltenni,de 0km-esek gumik,esetleg e-mailben tudok képet küldeni.
Engem érdekelne gumi csak nekem hátul 16 os felnim van. Az is 80 as. 110-130 között érdekelne gumi valami endúró vagy túra mintával.Esetleg ha típust tudnál mondani azt megköszönném.
Hello!
Úgy emlékszem,hogy nekem van egy új 16-os hátsó túragumim kis Etz-re,majd elõtúrom (valahol a garázsban van).
Ha megtalálom jelzek!
eza 18"-os gumi felmegy a kisETZ-re elölre még? mert nekem alapból 90x90x18-as van...
110/90 es kistz-n elore? 250 esen hatul okes de kicsin elol hulyeseg, technikailag befer, de semmi ertelme, vizsgan se menne at meg kicsi hozza az elso felni szelessege