Akkor nem erölködöm vele. Cigit egyenlõre nem akarok csempészni.

Csak kíváncsi voltam. A légszûrõt mrá kivettem, megnéztem.
Köszi!
Sziasztok!
Tamás
Akkor érdemes szétszedni, ha cigit akarsz csempészni a határonStravkó írta:Ne szedd szét! Az a légszûrõház,nincs benne semmi!Jumper írta:Sziasztok!
Lenne egy hülye kérdésem. ETZ 250-es bal odalában mi van. Az maga a légszûrõház? Azért kérdezem, mert mostanában le akartam venni ezt az oldalát. Elég faramuci helyen vannak a csavarok. A 4-bõl 3 hatlapfejû, azt le is bírtam szedni, de a karburátor felén az alsó az nem hatlapfejû, hanam sima. Csavarhózó kéne hozzá. De valami flexibilis, mert sima csavarhózóval nem férek hozzá. Csak gratulálni tudok az elõzõ gazdájának.![]()
Jövõ héten megpróbálok hozzá beszerezni egy felxibliset. De addig is ha valaki elárulná, hogy mi vár ott.
Köszi!
Tamás
Ne szedd szét! Az a légszûrõház,nincs benne semmi!Jumper írta:Sziasztok!
Lenne egy hülye kérdésem. ETZ 250-es bal odalában mi van. Az maga a légszûrõház? Azért kérdezem, mert mostanában le akartam venni ezt az oldalát. Elég faramuci helyen vannak a csavarok. A 4-bõl 3 hatlapfejû, azt le is bírtam szedni, de a karburátor felén az alsó az nem hatlapfejû, hanam sima. Csavarhózó kéne hozzá. De valami flexibilis, mert sima csavarhózóval nem férek hozzá. Csak gratulálni tudok az elõzõ gazdájának.![]()
Jövõ héten megpróbálok hozzá beszerezni egy felxibliset. De addig is ha valaki elárulná, hogy mi vár ott.
Köszi!
Tamás
Nem értem pontosan, hogy mire vagy kíváncsi ezért leírok mindent.coco írta:Ez a krauser tarto igaze az amire a doboz jon?Ja igen es nalatok egy olyansmi mennyi penz?? Kene egyet en is szervaljak mert hazi csomagtartom van s az meg torik el egyfolytaba s unom mar a heggesztgetest
Elore is koszi a valaszokat.
Jumper írta:Sziasztok!
Most vettem egy 250-es ETZ-t. Annyi gondom van egyenlõre, hogy a kormányzárhoz nincs meg a kulcs. A zár meg a helyén van. Szeretnék egy új zárat venni bele, de elõtte valahogy ki kéne onnan berhelnem a régit. Van rá valami tuti, nem túl drasztikus módszer?
Köszi!
Tamás
Áhá tömítéspapír ez nem is rosz ötlet!conus írta:Emberek!
A mofás zárható tankcsapdát úgy javítottam fel, h ne engedje a benzint, hogy 1mm vastag kringelit-bõl (ha nem jól írtam le valaki javítson ki:P) vágtam bele tömítést amit egyszerûen rátettem a gumigyûrûre. Akárhogy rángatom a kormányt állóhelyzetben, csak a kulcsnyílásnál sziszeg
Ne huzd neki anyira a gázt és már nem is megy gyorsan!adam0620 írta:Sziasztok!!
Nekem az lenne a kérdésem hogy: Az MZ vel a földutakon akarnék motorozni csak nagyon gyors, és hogy, hogy lehetne lelassitani az elsö fogaskerék kicsinyitése melett, a hátsora lehet venni nagyobbat???
Én anno egy régebbi 250-esemnek laposvasból vágtam oda hosszartót,ha jól emlékszem a hátsó rugóstag fölsõ rögzítéséhez,meg a kapaszkodó bilincséhez csavaroztam belülre. Nem nagy meló megcsinálni,csak pontosan kell mérni,meg fúrni.Hosszabb csavarok kellettek még hozzá,és már fönt is volt. Sajnos fényképes dokument nem készült az alkotásról.marden írta:Samu! köszi a képet, látom brutál masszívan rögzítetted a tálcát, atombomba se szedi le onnan, de nálam a kapaszkodó bilincse tájékán kéne lennie vminek. szal az buzerálja a fantáziám, hogy nálatok az h van megoldva.
elõre is köszi
Szia!Ahhoz,hogy kiszedd a légszûrõt,csak a akku mögött lévõ csavart kell kicsavarnod,majd leszedni azt a burkoló lemezt,és utánna már látni fogod a légszûrõt...ott már csak le kell csavarni még egy anyát és már ki tudod szedniSörtank írta:Hello!
Egy kis segítség kellene! A Légszûrõt hogyan lehet kivenni a helyérõl? A baloldali burkolatot nem tudjuk leszedni pedig az akumulátor felöl a csavart leszedtük! Etz 150 ccm motorról van szó.
A Választ elõre is köszönöm
Gose89 írta:Hello!
Azon gondolkoztam hogy le kellene cserélnem a hátsó felnimet, hogy nem tömlõs gumit is használhassak, mert szeretnék hátra egy biztonságos, jól tapadó 130ast, és a tömlõ nélkülibõn nagyobb a választék. Tegnap ezt elmondtam egy ismerõsömnek aki erre azt reagálta, hogy nem tömlõs gumit is használhatok tömlõvel, pl nagyobb motorokon ha kilyukad õk is ígycsinálják..
Igaz ez és ha úgy használom nem károsodik vagy csökken az élettartama?
heli=helikálistigris írta:Már csak az érdekelne,hogy milyen anyag ez a helicoil.
A coil talán coal volt,csak elírták?
A heli meg a héliumra utal?
Szén-héliumát?![]()
Na de komolyra forgatva:Ha köll a közdarab,szólj nyugodtan!
üdv
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég