Boge írta:Zudori! Azt lehet tudni, hogy melyik ez a nagykanizsai cég?
Hogyne, már nem is olyan régen, talán egy két oldallal lentebb beszéltünk is róla Addinol Hungária, be a google-ba és már dobja is ki.
Boge írta:Zudori! Azt lehet tudni, hogy melyik ez a nagykanizsai cég?
Ha például Budapesten többen lennétek, akkor lehet szó róla, persze ha Bambi Mester hozzájárul, rendelek többet én meg gyakran járok Budapestre és leteszem nála, ott meg át is lehet venni.aronpfabian írta:Engem is érdekelne, de csak ha többen is vagyunk BPről - tőled a posta egyenként annyiért hozza el, mint maga az olaj(meg mint a DHL scubertéktől - agyhalál)
Thomas_Hun írta:Vásárolt mostanában valaki Fimol 2T-t? Nekem több üzletben is azt mondták, beszünették a forgalmazását.
Úgy látszik már fáradt voltam amikor kerestem (vagy a Google szórakozott velem), mert ezt az oldalt megtaláltam a képből kiindulva és végül a traktorok között az olajat is, csak a rendeléshez nem jutottam el.zudori írta:Egyszerűen beütöttem Addinol olaj és kidobta!
https://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q= ... 2305,d.bGE
Ezen megtalálod őket.
zudori írta:http://www.addinol.hu/files/736.jpg
Ezt találtam, szerintem ez az igazi olaj az MZ blokkjába.
Vélemény?
Egyébként egy német oldalon találtam, ott kifejezetten a mi motorjainkhoz kínálják.
Kapható itthon is.
így ígysell írta:Hali, én prista márkától a szintetikus 75w-90-eset raktam bele, jónak tűnik (gl-5). A télen raktam bele, hidegben is jól működött, első sebességbe rakáskor ugrott csak, de akár azonnal kapcsolható volt üresbe is. Most a melegekkel sem csattog visszaváltáskor sem. Szerintem jó.
Itt egy adat van EP80 good quality - na most arról lehetne filozofálni, hogy a 90-es évek elején mi volt a qood quality.
Egy tapasztalat alapján, bejáratáskor a túl jó olaj sem jó. Szerintem a Sprint 2T megfelelő, vagy valamilyen jó minőségű ásványi olaj.Larionov írta:Sziasztok!
Ismét a tapasztalatotokra számítanék. A kérdésem az, hogy új dugó bejáratásához milyen 2T olajat használjak? Olvastam a WIKI szerelés oldalon, hogy a félszintetikus, szintetikus 2T olaj inkább a bejáratott motorhoz jó.
Én totál laikus vagyok, például azt sem tudom, hogy a MOL sprint 2t és mol dynamic sprint 2t az két különböző olaj, vagy egy és ugyanaz?
Továbbá ugyanez a helyzet, hogy az van írva castrol ep 80, ep 90 bevált a váltóhoz. Most a Castrol EP80 és a Castrol EP 80W90 egy és ugyanaz?
Mondom hogy totál laikus vagyok, ezért is kérdezlek titeket. Segítsetek a kopasznak.
Nekem is van lerakódás, de majd lepereg ha nagyon megnő...allllli írta:Én a 3000 km-t futott henger dugó párosommal Hunoil 2t-t használok, viszont van egy kis koromlerakódás a dugó tetején és a hengerfejen...lehet váltani kéne?
Én az OFF Simsonba Repsol Scootert használtok. Nem gyári a gépÉn is a Sprint-re szavazok, sok Simsonos kolléga is ezt használja. A lényeg, hogy ne arol legyen.
Én is a Sprint-re szavazok, sok Simsonos kolléga is ezt használja. A lényeg, hogy ne arol legyen.zsakfos írta:Csatlakozom.KILL3R etz írta:Én MOL Sprint 2T-t használok már vagy 50-60e km óta. Olcsó, oszt jó. Ráadásul lehet kapni benzinkúton, nem kell külön elmenni érte, vagy cipelni magaddal.
Régóta a Sprint a kedvencem.
Csatlakozom.KILL3R etz írta:Én MOL Sprint 2T-t használok már vagy 50-60e km óta. Olcsó, oszt jó. Ráadásul lehet kapni benzinkúton, nem kell külön elmenni érte, vagy cipelni magaddal.
Neked milyen olaj vált be?KILL3R etz írta:Jól mondták.
Köszi, idő közben már a helyére is került.sub-ee írta:
Lengéscsillapító olaj néven lehet kapni (FORK OIL)
Én FUCHS-ot használok, teljesen jó, de szerintem az olcsóbb is megteszi.
Üdv.:Sub-ee
sub-ee írta:
A gyár 80W90-et ír el, a 10W40-es túl híg!
Lengéscsillapító olaj néven lehet kapni (FORK OIL)kobraCode írta:Sziasztok,
szeretném lecserélni a telószárakban az olajat, elől és a hátsó párnál is.
Szerelési KK azt írja hogy 230 cm3 csillapítófolyadék kell száranként. Tényleg ennyi kell bele? Illetve nincs valami mai neve jelzése ennek a folyadéknak?
Köszi.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég